تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

واکنش مدیر استقلالی به منتفی شدن حضور استراماچونی

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال به منتفی شدن حضور استراماچونی در تیم فوتبال این باشگاه واکنش نشان داد.
استراماچونی
اقتصاد24 - احمد سعادتمند درباره شایعه منتفی شدن حضور آندره‌آ استراماچونی در استقلال اظهار داشت: این خبر را در کانال‌های خبری مختلف دیدم، در صورتی که امیرحسین فتحی، اسماعیل خلیل‌زاده، کامران منزوی و میرشاد ماجدی از این موضوع خبر نداشتند. پرواز دستیاران استراماچونی ساعت هفت بوده است، اما بلافاصله گفتند چون از امکانات ایران راضی نبودند، حضور استراماچونی منتفی شده!

وی افزود: تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم، حضور استراماچونی منتفی نشده است. البته بهتر است امیرحسین فتحی مدیرعامل و سخنگوی باشگاه در این زمینه پاسخ بدهد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار