تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸

پاتوسی به‌ خاطر وینفرد شفر برنمی‌گردد

استقلال برای تمدید قرارداد با پاتوسی وارد فاز جدیدی شده است.
5207349
اقتصاد24- با مشکلات مالی که باشگاه استقلال با آن دست به گریبان است، این باشگاه در جذب دائمی پاتوسی تردید داشت اما بعد از اعلام نام آندره استراماچونی به عنوان سرمربی جدید استقلال، لحن این باشگاه برای امضای قرارداد با پاتوسی تغییر کرده است. تیم استقلال به صورت رسمی اعلام کرد که آماده فعال کردن بند پاتوسی و توافق با باشگاه کیپ تاون است.
با ادعای Kick-Off باوجود اینکه استقلال بند فعال کردن قرارداد دائمی پاتوسی را نگه داشته است، اما خروج وینفرد شفر از استقلال می تواند عامل مهمی در اکراه و عدم تمایل پاتوسی برای بازگشت باشد.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار