تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

واکنش کواکبیان به خبر حضورش در جشن تولد ملکه انگلیس

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم ایران حواسشان به موضع گیری‌ها انگلیس است.
مصطفی کواکبیان
اقتصاد24 - در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی مصطفی کواکبیان در تذکری گفت: دولت انگلستان این روزها حیثیت خود را به باد داده و با حمایت از آمریکا می‌گوید ایران نفتکش‌های خلیج فارس را به آتش کشیده است.

وی گفت: به عنوان رئیس هیئت دوستی ایران و انگلستان عرض می‌کنم مردم ایران حواسشان به این نوع موضع‌گیری‌ها هست.

عضو فراکسیون امید گفت: کسانی را که گفته بودند، بنده در جشن تولد ملکه انگلیس و افطاری این سفارتخانه شرکت کردم، به رعایت تقوا دعوت می‌کنم.

کواکبیان همچنین از وزیر ورزش و جوانان خواست مشکلات دو تیم استقلال و پرسپولیس را حل کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار