تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲

برگزاری دورهمی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های حوزه سلامت

در دورهمی استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای حوزه سلامت بر نقش اکوسیستم‌سازی و فرصت‌های این حوزه تاکید شد

برگزاری دورهمی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های حوزه سلامت

اقتصاد۲۴- در دورهمی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های حوزه سلامت بر نقش اکوسیستم‌سازی و فرصت‌های این حوزه تاکید شد.

در دورهمی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های حوزه سلامت بر نقش اکوسیستم‌سازی و فرصت‌های این حوزه تاکید شد

همه فرصت‌های نوآوران سلامت در سال ۱۴۰۳

هفتمین رویداد فعالان، کارآفرینان و مدیران کسب‌وکار‌های اکوسیستم نوآور سلامت کشور با عنوان مدتک‌تاک (MTT۷) روز پنجشنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ به همت مدتورپرس در سالن همایش‌های موقوفات افشار برگزار شد.

بهروز حاجیان‌طهرانی، مدیرعامل پیشتازطب زمان، نریمان صدری، رییس هیئت‌مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش و مدیرعامل سابق سانوفی فرانسه در ایران، علی بزازی، مدیرعامل طب‌مدتوریسم، درسا جلائی، مدیرعامل استارتاپ زینوم‌لانجیویتی؛ آرش برجی‌خانی، مدیرارشد حوزه سرمایه‌گذاری سلامت دیجیتال، سیامک میراب‌سمیعی، متخصص زیست فناوری پزشکی و دانشیار انستیتو قلب و عروق شهید رجایی و رضا جمیلی، بنیان‌گذار مدتورپرس و مدیرتوسعه کسب‌وکار راهکار با هدف هم‌افزایی اکوسیستم سلامت کشور به سخنرانی و ارائه پرداختند.

نیازمند یک اکوسیستم در حوزه سلامت هستیم، نه بازیگران منفرد!

رضا جمیلی، بنیان‌گذار مدتورپرس و IIHE و مدیرتوسعه کسب‌وکار راهکار در سخنرانی ابتدای رویداد از برگزاری رویدادی بزرگ در حوزه سلامت خبر داد و گفت: «آورده بزرگ رویداد MTT شبکه‌سازی و هم‌افزایی اکوسیستم سلامت کشور است.»

جمیلی در ادامه سخنرانی خود به ارائه توضیحاتی درباره تاریخچه شکل‌گیری اکوسیستم سلامت کشور پرداخت و گفت: «با مطالعه اکوسیستم سلامت در سایر کشور‌ها متوجه می‌شویم که متاورس و هوش مصنوعی نظام سلامت را دگرگون خواهند کرد و تجارت آینده در حوزه سلامت بر پایه نوآوری خواهد بود.» او با رونمایی از پلتفرم «اکوسیستم نوآور سلامت ایران» (IIHE) ابراز امیدواری کرد این حرکت بتواند بازیگران مختلف و نوآوران سلامت ایران را گرد هم جمع کند.

تحول دیجیتال با کمک روسای بیمارستان‌ها یا مدیران ارشد نوآوری؟

بنیان‌گذار مدتورپرس درادامه تاکید کرد: «به گفته مدیرعامل بیمارستان بوستون، آینده بیمارستان‌ها در گرو تحول سلامت دیجیتال است. به اعتقاد من، بیمارستان‌ها در آینده به شکل امروز نخواهند ماند و هر بیمارستان می‌تواند همانند، یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا همان VC عمل کند. به همین‌خاطر بهتر است، بر روی زنجیره ارزش دیگران تمرکز کنیم و ما در این رویداد قصد داریم این ارتباط را در نظام سلامت کشور قوام دهیم.»

پس از سخنرانی رضا جمیلی، درسا جلائی، مدیرعامل زینوم‌لانجیویتی در خصوص علم لانجیویتی و چالش‌های پیری جمعیت کشور در سال‌های آینده گفت: «سیلور سونامی اصطلاحی درباره افزایش جمعیت سالمندان با زندگی ناسالم است و کشور ما در حال حاضر جزو ۱۰ کشوری بوده که با سرعت روند پیری جمعیت را طی می‌کند.»

پیشگیری از پیری با ابزار‌های لانجیویتی

جلائی در ادامه با اشاره بر چالش‌های پیرشدن جمعیت و زندگی ناسالم درباره تعریف لانجیویتی گفت: «لانجیویتی علمی است که با ابزار هوش مصنوعی و راهکار‌های نوآورانه کمک می‌کند تا تحلیل‌های عمیق‌تری از وضعیت بدنمان داشته باشیم، حتی می‌توانیم با استفاده از قابلیت‌های آن بسیاری از عارضه و بیماری‌هایی که ممکن است در آینده درگیرش شویم را پیش‌بینی کنیم.»

به گفته مدیرعامل زینوم‌لانجیویتی، این شرکت سرویسی راه‌اندازی کرده تا علاوه بر ارائه نقشه‌ی راه شخصی‌سازی شده به کاربران در پیشگیری بیماری‌ها و کمک به روند زندگی سالم کمک کند.
جلائی این صنعت را دارای ظرفیت‌های زیادی برای راه‌اندازی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار نوآور معرفی کرد که برای فعالان ایرانی حوزه سلامت فرصت‌های زیادی خواهد داشت.

ارائه بعدی توسط نریمان صدری، رییس هیئت‌مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش و مدیرعامل سابق سانوفی فرانسه در ایران درباره فرصت‌های بین‌المللی در اکوسیستم سلامت ایران انجام شد.

صدری در ابتدا با شرح وضعیت اقتصاد سلامت جهان گفت: «جمع جبری GDP دنیا به طور تقریبی ۱۰۰ تریلیون دلار است که ۲۵ درصد آن در آمریکا، ۱۸ درصد در چین، ۴ درصد در آلمان، ۳.۵ درصد در هند و ۳ درصد در انگلیس قرار دارد. اما به طور سالانه ۱۱ تریلیون دلار صرف هزینه‌های سلامت در دنیا می‌شود که در این میان می‌توان گفت آمریکا هر سال ۱۹ درصد نسبت به چین با ۶ درصد سهم هزینه‌کرد سلامت، اهمیت بیشتری برای زیست سالم و رسیدگی به این فرآیند قائل است.»

رییس هیئت‌مدیره اتاق ایران و اتریش از منسوخ شدن سرویس بیمارستان‌ها در چند سال آینده خبر داد و گفت: «سرمایه‌گذاری در خلاقیت و نوآوری در سلامت رو به رشد و توسعه است تا جایی که در آینده، افراد متقاضی دریافت خدمات درمانی در محل زندگی خود هستند.»

درک نیاز رگولاتوری؛ چالش اصلی ورود به حوزه بین‌الملل سلامت

به اعتقاد صدری، دولت‌ها، بزرگترین خریداران سرویس‌ها و محصولات سلامت هستند؛ به همین خاطر برای ورود به بازار حوزه بین‌الملل سلامت، شبکه‌سازی بومی و دسترسی به ارکان اصلی این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

سپس علی بزازی، مدیرعامل طب‌مدتوریسم در ادامه رویداد درباره وضعیت کنونی گردشگری پزشکی در ایران، چالش‌ها و استراتژی رشد آن صحبت کرد.
به گفته بزازی طبق آمار گردشگری سلامت، هر گردشگر سلامت ۳ برابر یک گردشگر عادی ارزآوری برای کشور دارد و اگر به تعداد کشور‌های دنیا برنامه‌ریزی برای این امور وجود داشته باشد، می‌توانیم میلیارد‌ها دلار سودآوری برای کشور داشته باشیم.

برگزاری دورهمی استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های حوزه سلامت

راهکار‌های بهبود صنعت گردشگری سلامت

مدیرعامل طب‌مدتوریسم ضمن اشاره بر راهکار‌های بهبود وضعیت گردشگری سلامت کشور گفت: «ارائه تسهیلات و مشوق‌های مالی به سرمایه‌گذاران در حوزه سلامت، نظارت بر عملکرد مراکز درمانی و اقامتگاه‌های مرتبط با گردشگری سلامت، ارائه خدمات با کیفیت و استاندارد به گردشگران سلامت و تنوع خدمات، رقابت با کشور‌های همسایه از مواردی است که رعایت آن‌ها منجر به رفع مشکلات موجود این حوزه خواهد شد.»
بهروز حاجیان‌طهرانی، مدیرعامل پیشتازطب زمان نیز با اشاره بر نقش انکارناپذیر شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر بر توسعه اکوسیستم سلامت کشور گفت: «تعداد استارتاپ‌های موفق کشور زیر ۱ درصد هستند، در حالی که در کشور‌های توسعه یافته این آمار به ۵ درصد می‌رسد، اینکه با تمام محدودیت و مسائل اقتصادی موجود یک اکوسیتم استارتاپی در ایران شکل گرفته جای امیدواری بسیاری دارد.»

پیش‌بینی و پیشگیری؛ آینده حوزه سلامت

طهرانی، سرمایه‌گذاری بر روی استارتاپ‌ها را بومی‌سازی تکنولوژی دانست و گفت: «ما در شتابدهنده سیناپس بسیاری از کمبود‌های بازار را جبران کردیم و در چشم‌اندازمان نوآوری را جزو شاخصه اصلی فعالیت خود قرار دادیم. ما جسارت سرمایه‌گذاری بر حوزه‌های پرچالشی مانند، هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال را به جان می‌خریم و می‌دانیم که آینده تجارت حوزه سلامت در گرو ارجعیت پیشگیری بر درمان است.»
سیامک میراب‌سمیعی، متخصص زیست فناوری پزشکی و دانشیار انستیتو قلب و عروق شهید رجایی درباره تشخیص آزمایشگاهی و اقتصاد رو به رشد در صنعت سلامت سخنرانی کرد و گفت: «به‌نظرم در ابتدا باید در تعریف خود از آزمایشگاه بازنگری کنیم، چراکه آزمایشگاه محل تولید داده‌های سلامت است. در زمان کرونا مهمترین تحولی که به انجام رسید، تست در محل بود، آن هم زمانی که حتی یک عدد کیت تشخیص به کشور وارد نمی‌شد!»

به گفته سمیعی به طور متوسط در سال ۳۰ هزار آزمایش انجام می‌شود که در زمان کرونا این تعداد به ۱۵۰ هزار رسیده بود و این به معنای شناسایی و پاسخ به نیاز افراد در شرایط مطلوب است، آن هم در زمانی که هنوز نسخه‌نویسی الکترونیک به درستی انجام نمی‌شود.
متخصص زیست فناوری پزشکی در ادامه گفت: «آنچه که از آن به عنوان سیاستگذاری سلامت یاد می‌شود، مجموعه‌ای از اقدامات و قوانین و مقررات موجود در جامعه است که باید خود را با آن وفق دهیم.»

نبود ادبیات مشترک در حکمرانی سلامت

سمیعی در ادامه از ضرورت تحول در سیاست کلی نظام سلامت سخن گفت و تصریح کرد: «از سال ۹۳ که سیاست نظام سلامت پیاده شد، افراد حتی به ایجاد دسترسی به خلاقیت و نوآوری فکر نمی‌کردند. به همین دلیل عدم وجود ادبیات مشترک در حکمرانی سلامت منجر به بروز چالش می‌شد.»

در پایان رویداد، آرش برجی‌خانی، مدیرارشد حوزه سرمایه‌گذاری سلامت دیجیتال، آخرین وضعیت سلامت دیجیتال ایران را امیدبخش برآورد کرد و فرصت‌های موجود در این حوزه را منحصربه‌فرد و سودآور دانست.
به گفته برجی‌خانی، بهترین فرصت‌های سلامت دیجیتال در حوزه دستیار پزشکی قرار دارند، چراکه رگولاتور به طور مشخص در آن ورود پیدا نمی‌کند. او همچنین سال ۱۴۰۳ را برای توسعه فعالیت اکوسیستم سلامت دیجیتال ایران مثبت ارزیابی کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های پارس خودرو امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

احتمال بازگشت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومانی

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه پارسیان امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت اسپیکر حرفه ای، سینما خانگی + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل، MSI و لنوو امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

اما استون کیست؟

دستمزد شهاب حسینی در گناه فرشته لو رفت

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پنجشنبه یا شنبه؛ کدام یک تعطیل می‌شود؟

جزییات یارانه مضاعف برای خرید کالا

هشدار زرد هواشناسی

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود

آخرین وضعیت مصدومان استقلال

میزان واریزی برای مسکن ملی مشخص شد

هزینه های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است

پیش‌بینی قیمت دلار فردا یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

مخالفت کارگروه فیلترینگ با رفع فیلتر گوگل‌پلی

پیری از چند سالگی شروع می‌شود؟

بررسی ارزان‌ترین روش‌های انتقال وجه بین المللی با فراکنش

سرنوشت لایحه امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟

ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی

فیلم/ کلاهبرداری با آگهی اجاره خانه!

گشت ارشاد مدیران؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فساد‌ها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟

وضعیت علیرضا بیرانوند هنوز نامشخص است

مرد نقاش، راز آتش زدن همسر و فرزندش را لو داد

خواب یک گروه سیاسی برای مهاجران افغان+ فیلم

سقف تراکنش خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت

سریال حشاشین غیرمجاز است

محدوده مناسب درجه آب موتور ماشین چقدر است؟

ستاره قطری دست دروازه‌بان پرسپولیس را شکست

فیلم/خوانندگی منوچهر هادی برای دخترش سوفیا

نمایش شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن + عکس

تکذیب پلمب یک بیمارستان به دلیل حجاب

کشمکش تازه دولت و مجلس بر سر برداشت سه هزار میلیارد تومان از صندوق تامین خسارت بدنی

فیلم/ دستگیری ۷نفر از اراذل و اوباش ارومیه

ادعای بازیگر سریال «نون. خ» درباره رسکیومن بودنش

فیلم/چرا بچه‌های مردم را برای حجاب مجرم می‌کنند؟

۲۰ میلیون حاشیه‌نشین محصول فقر و تورم!

گام بلند برای جهش تولید با برات الکترونیک/ سککوک ابزار موثر زنجیره تامین مالی

اعلام آمار مرگ و میر ایرانیان در سال ۱۴۰۲

رونمایی مصطفی زمانی از همسر عربش/ ناریمان الصالحی کیست؟

بلایی که جومونگ بر سر سوسانو آورد

در پرونده چای دبش، لاپوشانی و در پرونده صدیقی، کوتاهی کردند

وب‌سایت SJ مایگریشن رونمایی شد: مشاوره رایگان مهاجرتی!

عصبانیت پسر معاون سابق قوه قضائیه از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش

قیمت عجیب و غریب سنگ قبر+ عکس

سقوط سکه‌های سنگین به کانال پایین‌تر

گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی سوژه شد

فیلم/ کتک کاری وحشتناک داور در بازی فوتبال دسته دو جوانان تهران

ماجرای مافیای داخل کشور که نفت می‌فروشد و بازار ارز را اداره می‌کند/ با باند‌های مافیایی درون قدرت روبرو هستیم + فیلم

۵ سناریو درمورد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

برنامه وزارت صمت برای تولید خودرو چیست؟

۳ پیشنهاد درباره افزایش حقوق بازنشستگان

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳ مشخص شد

عکس/حضور خاخام‌های اسرائیلی در کنار بقایای موشک‌های ایرانی

بیشترین شکایات مردمی از کدام پزشکان است؟

گزارش بورس امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳