تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

شمخانی: با پدیده‌ای جهانی به اسم ترامپیسم مواجهیم که سلیقه‌ای و شخصی است

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: با پدیده‌ای جهانی به اسم ترامپیسم مواجهیم که سلیقه‌ای و شخصی است .
علی شمخانی
اقتصاد24 - دریابان علی شمخانی صبح امروز در بدو ورود به مسکو با اشاره به حضورش در اجلاس " تضمین امنیت ملی و توسعه اقتصادی پایدار در مقابله با تهدیدات هیبریدی" اظهار کرد: این اجلاس، اجلاس مهمی است و تبادل نظرهای خوبی صورت خواهد گرفت راجع به جریانی که امروز نه جهان گرا و نه چند جانبه است.

وی افزود: این جریان یک جانبه است و ترامپیسم خود پدیده‌ای است که بیش‌تر امنیت و سلیقه شخصی در آن حاکم است.

گفتنی است؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان صبح امروز برای شرکت و سخنرانی در دهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشورهای جهان وارد شهر اوفا مرکز باشقیرستان روسیه شد.

شمخانی قرار است در این اجلاس با موضوع "تضمین امنیت ملی و توسعه اقتصادی پایدار در مقابله با تهدیدات هیبریدی" سخنرانی کرده و در حاشیه این اجلاس با برخی همتایان خود دیدار و گفتوگو کند.

در این اجلاس ۲ روزه که دهمین دوره آن امروز افتتاح می‌شود نمایندگان عالی کشورهای مختلف از ۵ قاره جهان در خصوص مهمترین موضوعات مشترک در حوزه امنیت بین الملل به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار