تاریخ انتشار: ۰۷:۰۳ - ۰۲ تير ۱۳۹۸
محمود بهمنی در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴:

علت عقب‌ماندگی صنعت ما نداشتن تکنولوژی روز است/ نقدینگی سرگردان در جامعه به سمت تولید هدایت شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مدت‌هاست که دولت بر اساس طبقه‌بندی‌هایی که داشته به افراد و شرکت‌های خاصی ارز دولتی می‌دهد و به نظر من صاحبان صنایع و تولیدکنندگان ما باید برای استقرار دستگاه‌های پیشرفته در اولویت‌های بالای این صف قرار بگیرند.
صنعت خودرو
محمد آیتی، اقتصاد24- علت عقب‌ماندگی صنعت کشور چیست؟ و چرا حوزه های تولید در کشور دچار مشکل هستند. اینها سوالات اساسی که چند سالی است صنعت کشور را درگیر خود کرده است.

یکشنبه هفته گذشته رضا رحمانی، وزیر صمت نیز به مجلس رفت تا در یک جلسه غیرعلنی، گزارش و راهکارهای خود برای برون‌رفت از این اوضاع را به اطلاع نمایندگان برساند.

پس از گذشت ماه‌ها مردم همچنان منتظر گشایش‌های اقتصادی هستند اما هنوز خبر مثبتی که لااقل آن‌ها را نسبت به آینده امیدوارتر کند، نیست.

محمود بهمنی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به اقتصاد24 گفت: باید به صنعت توجه ویژه شود و باید بدانیم که با صحبت و وعده وعید، موضوعی حل نمی‌شود. امروز مردم و صنعتگران خواهان کار عملیاتی توسط دولتمردان هستند تا نتایج آن برای همگان محسوس باشد.

وی افزود: یکی از عمده دلایلی که باعث شده صنعت رشد لازم را نداشته باشد این است که ما در بسیاری از حوزه‌ها از تکنولوژی روز بی‌بهره هستیم. باید تلاش شود تا فناوری روز دنیا به کشور راه پیدا کند تا هم در هزینه و هم در زمان صرفه‌جویی لازم صورت بگیرد. سال‌هاست که ما در صنعت از ماشین‌آلات قدیمی استفاده می‌کنیم و با این روند نمی‌توان بهبود اوضاع امیدوار بود.

رییس سابق بانک مرکزی تصریح کرد: به روز شدن ماشین‌آلات صنعتی، نقدینگی و ارز می‌خواهد. اکنون صنعتگران با این قیمت ارز نمی‌توانند دستگاه‌های خود را ارتقاء دهند زیرا درآمد آن‌ها نسبت به گذشته کم شده و حتماً لازم و ضروری است که دولت به کمک صاحبان صنایع بشتابد و ارز دولتی را برای به روز کردن ماشین‌آلات به آن‌ها اختصاص دهد.

بهمنی در ادامه گفت: مدت‌هاست که دولت بر اساس طبقه‌بندی‌هایی که داشته به افراد و شرکت‌های خاصی ارز دولتی می‌دهد و به نظر من صاحبان صنایع و تولیدکنندگان ما باید برای استقرار دستگاه‌های پیشرفته در اولویت‌های بالای این صف قرار بگیرند.

نماینده ساوجبلاغ و طالقان اظهار داشت: متاسفانه ماه‌هاست که بسیاری از تولیدکنندگان ما بنا به وضعیت نامناسب ارزی و اقتصادی که بر کشور حاکم است میزان تولید خود را کاهش داده‌اند و زمانی که تولید پایین بیاید ظرفیت کارخانه هم سقوط می‌کند و به تبع آن، نقطه سر به سر تغییر پیدا می‌کند. وقتی نقطه سر به سر تغییر پیدا کند کارخانجات با نیروهای مازاد روبرو می‌شوند و آنگاه نه تنها نمی‌توانند به اشتغال‌زایی کمک کنند که حتی روی به تعدیل نیرو هم می‌آورند.

بهمنی در پایان خاطرنشان کرد: دولت باید برای رونق صنعت کشور دو کار را بطور جدی دنبال کند. اول اینکه ارز دولتی در اختیار صنعتگران قرار دهد تا آن‌ها خود را به تکنولوژی روز دنیا مجهز کنند و دوم اینکه نقدینگی سرگردان در جامعه را به سمت تولید سوق دهد تا چرخش چرخ اقتصادی مملکت سرعت بیشتری به خود بگیرد. درست است که ما با تحریم‌های جدی اقتصادی روبرو هستیم اما اگر به موضوع تولید و حمایت از تولیدگران جدی‌تر نگاه کنیم و تفکر خود را معطوف به این جریان کنیم تا حد زیادی اوضاع و احوال صنعت و اقتصاد بهبود می‌یابد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ اعزام تانک‌های عناصر جولانی به سویداء

حذف ویدیوی شادی دختران بسکتبالیست ایران از صفحه آسیاکاپ

بازار سرمایه چه ساختاری دارند؟

فیلم/ ترامپ: سی‌ان‌ان داشت زمان حمله به ایران را لو می داد

ایران همکاری با آژانس را به تغییر رفتار دوگانه آن مشروط کرد

وزیر دفاع: به آتش‌بس اعتماد نداریم

هشدار سردار رادان درباره پاسخ شدیدتر به حمله احتمالی دشمن

فیلم/ ترامپ بار دیگر پوتین را تهدید کرد

نخست‌وزیر عراق: ایران به دنبال توافق است نه سلاح هسته‌ای

کاسبان تحریم می گویند مکانیسم ماشه بی اثر است

فیلم/ درآمد هنگفت دست‌فروشان در پایتخت: شبی چند میلیون تومان؟

صندوق توسعه ملی چیست و چه کارکردی دارد؟

حمایت جواد خیابانی از امیر قلعه‌نویی

خداحافظی با کارت سوخت از مرداد؟

بحران امنیتی در سویدا با دست‌کم ۸۹ کشته

علم‌الهدی: هدف دشمن دین‌زداییست

هشدار محقق داماد و درویش‌زاده درباره جهل مقدس و پیامد‌های آن

از سرگیری پروازهای هواپیمایی عراق به ایران

عکس/ صدام حسین در حال روشن‌کردن سیگار برگ در سالن اجلاس سران عرب

رشد چشمگیر واردات نفت چین از ایران

جدایی مدافع استقلال قطعی شد

معرفی موشک بالستیک ATACMS MGM-۱۴۰ آمریکا

فیلم/ نماینده قم: حتی یک جاسوس افغانستانی هم نداشتیم

فیلم/ عراقچی وارد چین شد

عکس/ تغییر چهره ویژه هازل کایا سریال عشق ممنوع

پزشکیان: ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم

فیلم/ تیکه امیرحسین قیاسی به رشیدپور: شما نباید با ترامپ مصاحبه کنید

Beidou چینی جایگزین GPS می‌شود

فیلم/ هوشدن ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه‌های فیفا

فیلم/ ظهره‌وند جنگنده‌های B۲ آمریکا را قارقارک خواند

عکس/ واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به احتمال فعال سازی مکانیزم ماشه

فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه

آمار پلیس از مرگ‌ومیر تصادفات جاده‌ای در تهران

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت آجیل و خشکبار امروز + جدول

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

ولایتی شرط توقف غنی‌سازی را برای مذاکره رد کرد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

زمان آغاز فروش بلیت قطارهای اربعین

نتیجه نهایی درباره تغییر قیمت نان در تهران

جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد

عکس/ واکنش فغانی به انتقاد ایرانی‌ها از خوش‌وبش با ترامپ

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴

عکس/ چهره زیبای زهره فکورصبور ۲۴ سال پیش در اولین فیلم سینمایی‌اش

هشدار به مصرف‌کنندگان سنگ مرداب

اینفوگرافی/ موضع کشورهای اروپایی در جنگ ایران و اسرائیل

فیلم/ پرتخلف‌ترین عادت رانندگی مشخص شد

عکس/ شکل و شمایل حرمله سریال مختار پس از ۱۹ سال در ۵۴ سالگی

عکس/ دیدار وزیر کشور عراق با پزشکیان