تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

قیمت دلار هشت هزار تومان می‌شود

راه اندازی بازار متشکل ارزی تاثیری مثبت بر بازار ارز به جا خواهد گذاشت .
فرهاد دژپسند
اقتصاد24 - فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی در اولین شنست خبری خود ، توضیحاتی در خصوص قیمت ارز نیز داد و گفت: بررسی هایی در خصوص قیمت ارز صورت رگفته و مدل هایی برای تعیین قیمت ارز تدوین شده است، گفت: با عادی شدن شرایط، قیمت ارز بالاتر از هشت هزار تومان نخواهد بود.

فرهاد دژپسند

وی تاکید کرد: در مدل هایی که برای تعیین قیمت ارز مطرح شده در هیچکدام از مدل ها به قیمت بالای ۱۰ هزار تومان اشاره نشده است و عمده مدلهای اقتصادی قیمت زیر ۸ هزار تومان را برای اقتصاد ایران پیش بینی کرده است.به گفته اقتصاددانان اگر به شرایط نرمال اقتصادی برگردیم حتماً قیمت ارز به زیر ۸ هزار تومان خواهد رسید.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شوی
0
0
چهارشنبه ۰۵ تير ۱۳۹۸
به مرگ می گیرند که به تب راضی شوی. تازه ۸ هزار اکربه شرایط عادی برکرده.یعنی بشین تا بر گرده
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار