تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۰۵ تير ۱۳۹۸

سخنگوی دولت: روحانی با وزیر کشور درباره حادثه پارک شرق تهران صحبت کرده

سخنگوی دولت با تاکید بر این که موضوع حادثه پارک شرق تهران نیازمند رسیدگی قضایی است، ‌گفت: نمی دانیم چه اتفاقی افتاده است ولی قطعاً نوع واکنش ماموران قانون با این موضوع قابل قبول نیست.
سخنگوی دولت
اقتصاد24 - علی ربیعی روز چهارشنبه بعد از جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران درباره حادثه پارک در شرق تهران و برخورد نیروی انتظامی گفت: اطلاع دارم که رئیس جمهور با وزیر کشور در این زمینه صحبت کردند.

وی با بیان اینکه این موضوع نیازمند رسیدگی قضائی است، افزود: اساساً نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده است ولی نوع واکنش مأموران قانون با جرم- اگر برفرض جرمی صورت گرفته- قطعاً این روش قابل قبول نبوده است و مطمئن هستیم رئیس شورای امنیت کشور هم در این زمینه تذکر لازم را داده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه باید به سمتی برویم که روش‌های مناسب را با موضوعات مختلف داشته باشیم گفت: اجازه بدهید موضوع به یک جامعیتی برسد که نتیجه آن را اعلام کنیم.

ربیعی یادآورشد: فرمانده نیروهای انتظامی هم از این نوع برخورد راضی نبوده و همین اندازه به ما کمک خواهد کرد تا روش‌هایی اتخاذ شود که افراد نسبت به این نوع روش‌ها آگاه شوند و مأموران ما باید بدانند در کنار زحماتی که می‌کشند از روش‌هایی که غیرقانونی و غیرشرعی است استفاده نکنند چرا که این روش‌ها از سوی نظام، دولت و فرماندهان خودشان قابل قبول نیست.
منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار