تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۷ تير ۱۳۹۸

موسوی: تحریم‌های آمریکا مبنای حقوقی ندارد

سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت و گوی ویژه خبری سیمای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به مطلب فوق گفت: تحریم‌های جدید آنان نیز نظیر تحریم‌های گذشته، بی تأثیر و از روی استیصال است و مبنای حقوقی ندارد. این تحریم‌ها پایه ساز و کارهای شناخته شده بین المللی را سست می‌کند.
سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه
اقتصاد24 - موسوی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها از روی بدفهمی فکر می‌کردند که دست نیروهای مسلح ایران برای مقابله با توان نظامی آنان خالی است، بیان کرد: با سرنگون کردن پهپاد متجاوز آنان که دارای اهمیت استراتژیکی نیز بود، اقتدار و آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به همگان اثبات شد که واکنش‌های متفاوت و متناقضی را از سوی آمریکایی‌ها در پی داشت. البته این تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران را از طریق مکانیسم‌های بین المللی به ویژه شورای امنیت پیگیری کرده ایم.

موسوی با تاکید بر اینکه در پشت چهره خندان و شعارهای پرطمطراق آمریکایی‌ها بسیاری از جنایت‌ها نهفته است، اظهار داشت: آنچه که غربی‌ها در خصوص حقوق بشر و مدارا و گفت و گو می‌گویند، مقطعی است و تا جایی برای آنان اهمیت دارد که امکان بهره برداری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه هفته موسوم به افشای حقوق بشر آمریکایی با هدف شناساندن چهره واقعی سردمداران این کشور در هفته دوم تیرماه نامگذاری شده است، گفت: آنچه اهمیت دارد، نشان دادن ماهیت مرتکبان و حامیان آشکار و نهان تروریسم در ایران است و باید به همه دنیا نشان دهیم که دست جنایتکاران تروریست از جمله منافقان کوردل همواره در دست آمریکایی‌ها بوده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: ایران بیشترین هزینه را برای مبارزه با تروریسم داده و همواره قربانی تروریسم بوده است که حوادث ابتدای تیرماه از جمله شهادت ۲۹۰ نفر سرنشین هواپیمای مسافربری بر اثر شلیک ناو آمریکایی وینسنس و همچنین شهادت صدها نفر بر اثر بمباران شیمیایی سردشت از جمله مظاهر آن به شمار می‌روند. آمریکایی‌ها مثل همیشه در خصوص تروریسم مغلطه می‌کنند زیرا آن کشورهایی که باعث تشدید تروریسم در منطقه هستند و آن را تأمین مالی می‌کنند، این کشور استکباری و متحدان آن است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه مشکل اصلی ما با دنیای استکبار مشکل ماهوی و جنگ گفتمانی است، اضافه کرد: آنان تاکنون نتوانسته اند با جمهوری اسلامی ایران به عنوان واقعیت جدید کنار بیایند ولی بالاخره با گفتمان برتر این نظام مقدس و نفوذ کلام کشورمان کنار خواهند آمد.

موسوی با اشاره به اینکه برجام یک دستاورد چندجانبه بین المللی بوده است، بیان کرد: با وجود این امر، بدعهدی آمریکایی‌ها و اجرا نکردن تعهدات توسط آنان و دیگر اعضا، این دستاورد را به مخاطره انداخته است. آمریکایی‌ها با یک اشتباه راهبردی از برجام خارج شده اند و اعلام می‌کنند که برجام معاهده‌ای نبوده که آنان دنبالش بوده اند و دنبال "توافق جامع‌تر" به زعم خود هستند. جمهوری اسلامی ایران این خواسته آنان را هیچگاه نمی‌پذیرد و بر سر حقوق مسلم خود مذاکره‌ای انجام نخواهد داد. ایران عامل صلح و امنیت در منطقه است و با توجه به تجربه هشت سال دفاع مقدس، دست خود را در مقابل زیاده خواهی دشمنان خالی نمی‌کند.

موسوی با یادآوری اجلاس موسوم به معامله قرن در منطقه طی روزهای گذشته افزود: رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی همواره سعی داشته اند که فلسطین را از کانون توجه مردم دنیا خارج کنند و این بار نیز در صدد هستند در مقابل راضی شدن مردم این کشور به صلح، پول پرداخت کنند که این طرح نیز با شکست مواجه خواهد شد.
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ مراسم عروسی فوزیه و محمدرضا پهلوی ۸۷ سال پیش با حضور نازلی ملکۀ مصر

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

سناریو‌های حمله احتمالی علیه تاسیسات انرژی ایران/ کدام زیرساخت‌ها مورد حمله قرار گرفته و کدام کشور‌ها بیشتر تحت تاثیر قرار می‌گیرند؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴/ ترس و احتیاط در بازار طلا

فیلم/ واکنش سخنگوی دولت به بازگشایی سفارت آمریکا در تهران

عکس/ چهره خاص مسعود پزشکیان در ۵ سالگی در کنار پدر و مادرش با لباس سنتی

عکس/ تیپ عجیب سپیده خداوردی با دامن و کیف کج در خیابان های اروپا

عکس/ نمایی از زائران کعبه ۱۳۷ سال پیش در دره منا عربستان

عکس/ ژست ملک فهد، پادشاه سابق عربستان ۶۸ سال پیش در حال سورتمه سواری

عکس/ محمدعلی نجفی در سازمان برنامه و بودجه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سیر پلو؛ پلو مخلوط خوشمزه و خوش‌عطر بهاری

قمه‌کشی در خیابان بهشتی؛ ماجرا چیست؟

میوه‌ای که پوست شما را زیبا می‌کند

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۴/ خرید و فروش دلار به کف رسید

پخش کلیپ‌های ناهنجار توسط بلاگر‌های اردبیلی

بررسی دو تاکتیک متفاوت ایران و آمریکا در مذاکرات/ اظهارات ترامپ درباره «ایران بزرگ و مرفه» صرفا یک ژست دیپلماتیک است

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۴/ افزایش قیمت طلا با جهش اونس

این دمنوش ضد افسردگی است

باز کردن فرق در مسح سر برای خانم‌ها واجب است؟

فیلم/ مهاجرین افغانی ۷۰۰ همت از یارانه کشور را استفاده می‌کنند

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

فیلم/تمجید پوتین از ایلان ماسک

طلا در بازار جهانی رکوردشکنی کرد

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

عکس/ پردیس‌پورعابدینی در تولد ۲۵ سالگی‌اش

عکس/قاب خانوادگی نانسی عجرم با همسر و سه دخترش

عکس/مسعود پزشکیان پای تخته رفت

عکس/نگهداری گرگ در یک مغازه در کرج!

بوژوویچ: باید برنده بازی می‌شدیم

دیدار گروسی با عراقچی در تهران

جدول لیگ برتر بعد از تساوی استقلال مقابل گل‌گهر

فرهاد مجیدی در سیرجان تشویق شد

فرار استقلال از شکست در سیرجان؛ رضاییان باز هم منجی آبی‌ها شد

دروس امتحانات نهایی پایه یازدهم تغییر کرد

عکس/ فخری خوروش قبل از انقلاب

زمان‌بندی واریز حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

زمان اعزام حجاج مشخص شد

واکنش سیدحسن خمینی به وضعیت بحرانی استقلال

رئیس جمهور به دنبال تغییر سیستم آموزشی کشور

موافقان و مخالفان مذاکره با ایران در کاخ سفید چه کسانی هستند؟

گروسی وارد تهران شد

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

کلاهبرداری با جعل هویت یک بازیگر تئاتر

ترکیب استقلال برای دیدار با گل‌گهر

تعطیلی موقت چند ایستگاه مترو

رزرو بلیط هواپیما ارزان و تاثیر آن بر کیفیت خدمات در پروازهای اقتصادی!

عکس/ اولین زیردریایی نظامی جهان

عکس/ قاب عاشقانه زوج مشهور سینمای ایران

بحران بی آبی برای جمعیت ۱۷ میلیون نفری تهران

هشدار هواشناسی به پایتخت نشینان؛ وزش باد شدید و طوفان موقتی در تهران

ارزش سهام عدالت امروز ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

فیلم/ کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد

اینفوگرافی/ ۷ مقصد بزرگ صادراتی کالاهای ایران

معامله ۸۵ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

عکس/ استایل عجیب ملک عبدالله، پادشاه اسبق عربستان ۷۴ سال پیش با کت و شلوار

عکس/ بدبینی محسن رضایی به مذاکرات ایران و آمریکا