تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۳

جلیلی: ما به اندازه کافی حرف برای گفتن به جامعه داریم

جلیلی در جمع نمایندگان خانواده‌های شهدا حامی وی گفت: اینکه گفتم مشغول حواشی نشویم و نیازی نیست پاسخ فلان کانال تلگرامی که این حرف را زده، بدهیم، به همین دلیل است، چون این اقدامات انرژی ما را می‌گیرد.

جلیلی

اقتصاد۲۴-سعید جلیلی در جمع نمایندگان خانواده‌های شهدای حامی وی گفت: اینکه گفتم مشغول حواشی نشویم و نیازی نیست پاسخ فلان کانال تلگرامی که این حرف را زده، بدهیم، به همین دلیل است، چون این اقدامات انرژی ما را می‌گیرد. از اخلاق و تقوا خارج نشویم؛ ما به اندازه کافی حرف برای گفتن به جامعه داریم.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار