تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
نماینده سراب در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴ مطرح کرد؛

همتی می‌تواند به اقتصاد ایران نظم و نسق خوبی بدهد/ او شناخت خوبی از اقتصاد کشور دارد

مجید نصیرپور، نماینده سراب گفت: با توجه به شناختی که از آقای همتی دارم و برنامه‌هایی که ارائه دادند، ما می‌توانیم شاهد رشد خوبی در حوزه اقتصادی کشور باشیم. البته مشکلات اقتصادی کشور، چالش‌های یک وجهی نیست، یعنی یکسری مشکلاتی داریم که بخشی از آن، تحریم‌ها است و وزارت امور خارجه باید در جهت حل آن، تلاش جدی کند.

عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی

اقتصاد۲۴مهسا احمدی: پس از کش و قوس‌های فراوان، روز یکشنبه، وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان به مجلس معرفی شدند. یکی از این افراد شاخص، عبدالناصر همتی، رییس سابق بانک مرکزی بود که برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد شده است.

مجلس در حالی از روز شنبه هفته آینده وارد پروسه رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان می‌شود که بسیاری از جمله اصلاح طلبان به لیست ارائه شده انتقاداتی وارد کرده‌اند ، کابینه‌ای که برخی به «دولت دوم رئیسی» تعبیر کرده‌اند، انگاره‌ای که پیشتر در جریان تبلیغات انتخاباتی از سوی طرفداران سعید جلیلی با عنوان «پزشکیان به دنبال تشکیل دولت سوم روحانی است» دامن زده می‌شد.

حال با همه این تفاسیر شاید در میان گزینه‌های معرفی شده به مجلس که کمتر حرف و حدیث درباره او وجود دارد، می‌توان به عبدالناصر همتی اشاره کرد، کسی که دکترای اقتصاد دارد و در مناصبی نظیر رئیس کل بیمه مرکزی و رئیس کل بانک مرکزی در دولت‌های مختلف مشغول به فعالیت بوده است و آشنایی خوبی به اقتصاد ایران دارد.


بیشتر بخوانید: صدای پای همتی در تالار شیشه‌ای؛ خاطرات خوب و بد بورسی‌ها از وزیر اقتصاد جدید/ پیشنهاد افزایش حجم مبنا به جای محدودیت دامنه نوسان


اما آیا همتی قادر به اخذ رأی اعتماد از مجلس اصولگرای دوازدهم هست؟ بسیاری معتقدند او در میان گزینه‌های دیگر کابینه پیشنهادی پزشکیان با کمترین مخاطره در کسب رأی اعتماد مواجه خواهد شد اما از مجلس اصولگرای حامی رقبای پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم هیچ چیزی بعید نیست.

مجید نصیرپور سردهائی، نماینده شهرستان سراب در مجلس شورای اسلامی در خصوص معرفی عبدالناصر همتی به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی به اقتصاد۲۴ گفت: آقای همتی گزینه بی‌نظیری برای جایگاه وزارت امور اقتصادی و دارایی است. ایشان به کمیسیون ما آمدند و به اکثر سوالات نمایندگان نیز پاسخ دادند و از این‌رو، ایشان جزو معدود گزینه‌هایی هستند که کاملاً منطبق با شرایط برای این سمت معرفی شدند.

وی افزود: با توجه به شناختی که از آقای همتی دارم و برنامه‌هایی که ارائه دادند، ما می‌توانیم شاهد رشد خوبی در حوزه اقتصادی کشور باشیم. البته مشکلات اقتصادی کشور، چالش‌های یک وجهی نیست، یعنی یک سری مشکلاتی داریم که بخشی از آن، تحریم‌ها است و وزارت امور خارجه باید در جهت حل آن، تلاش جدی کند.

نصیرپور تصریح کرد: بخشی دیگر از مشکلات اقتصادی به موضوع اشتغال برمی‌گردد که وزارت کار، متولی اصلی آن است. از این‌رو بنده پیشنهاد دادم که آقای همتی ان‌شاا.. پس از گرفتن رای اعتماد از مجلس، به عنوان محور برنامه‌های اقتصادی در دولت نقش‌آفرینی کنند و با تشکیل کارگروه متشکل از تمام افراد اقتصادی، به دولت و سایر همکاران مرتبط بتوانند ایده‌هایی ارائه کنند تا مشکلات با انسجام تیم اقتصادی به حداقل برسد.

نماینده سراب اظهار داشت: آقای همتی دارای حسن خلق، تجربه فراوان و برنامه بی‌نظیر است و با شناخت عمومی که از کشور به عنوان یک اقتصاددان دارد، جای تردید خاصی را باقی نگذاشته است. از این‌رو امیدوارم به لطف و مدد این ویژگی‌های اخلاقی و شغلی که در آقای همتی وجود دارد، شاهد نظم و نسق پیدا کردن اقتصاد در کشور باشیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شهرداری علیه تاریخ کهن اصفهان؛ خاکبرداری شبانه در کمرزرین بدون حضور ناظران میراث‌فرهنگی اتفاق افتاد

ایده وحید هاشمیان برای پرسپولیس

ادعای تازه ترامپ درباره حمله به ایران

عکس/ برج آزادی تهران در سیاهی آلودگی گم شد

آکسیوس طرح خطرناک ترامپ علیه روسیه را فاش کرد

طعنه زیدآبادی به حکم حبس جدید تاجزاده

فیلم/ ماجرای مشاهده دود غلیظ در خیابان دماوند تهران

عکس/ چهره دیده نشده از یحیی غول سریال مختار در ۴۰ سالگی

برق ارزان عامل بحران آب در ایران!

زمان اعلام نتایج اولیه و نهایی کنکور مشخص شد

آتش‌سوزی در فروشگاه کفش خیابان دماوند تهران

فیلم/ نماینده مجلس: باور کنیم آمریکا در حال فروپاشی است

عکس/ کاریکاتور کنایه آمیز روزنامه سازندگی درباره حضور جواد لاریجانی در تلویزیون

گزارش تکان دهنده مرکز آمار درباره تورم خوراکی‌ها چه می‌گوید؟/ گرانی بی‌پایان در سایه وعده‌های بی اثر دولت‌ها

عکس/ حمله شدید و تند یک تراکتوری به علیرضا فغانی

فیلم/ ادعا‌های جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران

عکس/ امان‌الله جهانبانی اولین فرمانده ارتش مدرن ایران ۱۲۰ سال پیش در کنار پدرش

علت انفجار در پردیسان قم چه بود؟

عکس/ پست اینستاگرامی فغانی پس از فینال جام باشگاه‌ها

بازی انرژی پاک را تغییر کرد؟

فیلم/ عملیات اطفای حریق در هورالعظیم مرز ایران و عراق

شرط ورود سرمایه‌های بزرگ به بازار سهام چیست؟

کاهش ۵۰ درصدی قیمت مسکن یک تصور غیرواقعی است!

عکس/ چهره خندان و صمیمی سرلشکر رحیم صفوی و سردار قاآنی ۲۴ سال پیش سوار بر یک ون

کمک هزینه ازدواج و مراسم ترحیم شامل کدام بازنشستگان می‌شود؟

بورس سبزپوش شد

رقابت پرسپولیس و استقلال دوباره داغ شد

عکسی از شاپور ساسانی با تاج پادشاهی در یکی از میادین تهران

اعلام تاریخ قطعی آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش

رد پای گروه سیاهپوشان افغانستان در پرونده سما جهانباز/ ارتباط پرونده ربایش وحیده نیازی و پرونده مفقودی سما چیست؟

فیلم/ جریان رادیکال ایرانی مخرب‌تر از سنگرشکن‌ها

عراقچی: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟

عراقچی راهی چین شد

ادعای تازه معاون سیما درباره رضا رشیدپور

نجات بورس با اوراق یک ریالی؟

باد بازار خودرو خوابید

پشت پرده تغییر موضع ترامپ در قبال پوتین چیست؟

عکس/ انفجار در یک مجتمع مسکونی در پردیسان قم

تغییر قیمت میلیونی سکه

فیلم/ انتشار دود بسیار غلیظ در محدوده خیابان شریعتی تهران

سایه قارچ‌ها بر دیپلماسی؛ تهدید هسته‌ای و درخواست برای حمله پیش‌دستانه به ایران با استوری مشاور قالیباف

پایان سال تحصیلی و آغاز یک بازار خاموش؛ روپوش‌هایی که فقر را فریاد می‌زنند/ داستانی از فقری پنهان در آگهی‌ها

فیلم/ کوهنوردی خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در اردبیل

جاسوس‌های پرده نشین یک ماه پس از حمله ۲۳ خرداد/ واکاوی حمله به جلسه شورای‌عالی امنیت‌ملی و احتمال نقش نفوذی‌ها

زمان حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات

فیلم/ همه چیز درباره کاترین شکدم، زن یهودی مرموز

روایت افراد دچار معلولیت از ۱۲ روز پر استرس جنگ

فیلم/ حضور غیرمنتظره ترامپ در جشن قهرمانی چلسی

روایت‌ها از آتش‌سوزی جنگل‌ها در جنگ ۱۲روزه

شاهین اتومات ارزان شد