تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۸

خانه‌ای با اجاره ماهانه ۸۰ میلیون در تهران!

فرمانیه ۱۱۰۰ متر ویلای نوساز مبله، فوق لوکس با استخر، سونا، جکوزی؛ اجاره ماهیانه ۸۰ میلیون تومان. شهرک غرب ۷۰۰ متر ویلای لوکس، پنج خوابه، خواب‌های مستر، تراس‌های بزرگ، استخر؛ ماهیانه ۶۵ میلیون تومان.
3
اقتصاد24 - این روزها در داغ‌ترین فصل جابه‌جایی شهر تهران و در شرایطی که نرخ رشد اجاره‌بها در خردادماه ۲۳ درصد اعلام شده و اجاره اغلب آپارتمان‌های معمولی یک تا دو میلیون تومان است، نرخ‌های عجیب و غریبی از اجاره آپارتمان‌های فوق لاکچری شمال پایتخت در آگهی سایت‌های اینترنتی به چشم می‌خورد.

در اقدسیه آپارتمان ۳۵۰ متری فول امکانات، چهار خوابه، دارای روف گاردن، سالن ورزش، تراس بزرگ، متریال روز اروپا به مبلغ یک میلیارد تومان پول پیش و ۵۰ میلیون تومان اجاره ماهیانه ارائه شده است.

یک پنت‌هاوس ۴۰۰ متری چهار خوابه در الهیه واقع در طبقه ۲۷ با تراس‌های بزرگ ویودار، چهار پارکینگ و آشپزخانه فول فرنیش به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۳۵ میلیون تومان ماهیانه، اجاره داده می‌شود.

در شهرک غرب نیز برای یک ویلای ۷۰۰ متری پنج خوابه، دارای تراس‌های بزرگ و قابل چیدمان، استخر فعال، پارکینگ و سوئیت سرایداری مبلغ یک میلیارد تومان پول پیش و ۶۵ میلیون تومان اجاره تعیین شده است.

برای ویلای ۱۳۰۰ متری در لواسان با شش خواب، تریبلکس، چهار تراس با چشم‌انداز عالی، روف گاردن، استخر، سونا، جکوزی، سالن بازی، سوئیت مهمان، سوئیت سرایداری ۵۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۷۵ میلیون تومان اجاره ماهیانه در نظر گرفته شده است.

در ولنجک برای یک آپارتمان ۳۱۷ متری چهار خوابه دو مستر، با تراس، غرق در نور، دو پارکینگ، استخر سونا جکوزی، سالن ورزش و حیاط مشجر مبلغ ۱۰۰ میلیون پول پیش و ۳۵ میلیون تومان اجاره ماهیانه تعیین شده است.

آپارتمان ۳۶۰ متری ۱۰ سال ساخت در فرشته، پنج خوابه با لوکیشن دنج، ویو ابدی، دو پارکینگ، استخر، سونا و جکوزی به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۳۰ میلیون تومان اجاره ماهیانه در نظر گرفته شده است.

یک ویلای ۱۱۰۰ متری نوساز کلیدنخورده مبله در فرمانیه با نمای رومی، حیاط بزرگ مشجر، آشپزخانه فرنیش، استخر، سونا، جکوزی به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان پول پیش و ۸۰ میلیون تومان ماهیانه، اجاره داده می‌شود.

اینها نمونه‌هایی از صدها آگهی اجاره آپارتمان‌های لوکس تهران در فضای مجازی است و هر لحظه هم فایل جدیدی در این دامنه قیمتی ارائه می‌شود.

دفاتر املاک می‌گویند که تجار ایرانی مقیم اروپا و آمریکا، دوتابعیتی‌ها و خارجی‌ها برای اقامت موقت از این خانه‌های اجاره‌ای استفاده می‌کنند. در اغلب روزهای سال هم خالی هستند. با این حال، مالکان این واحدها آنها را مرتباً آگهی می‌کنند که بتوانند در صورت تصویب قوانین مالیاتی در مجلس، با این توجیه که خانه آگهی شده و اجاره نرفته است از پرداخت مالیات فرار کنند.

یکی از مشاوران املاک واقع در منطقه یک تهران با بیان این‌که آپارتمان‌ها لوکس به ندرت مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیان می‌کند: بیش از ۹۰ درصد این خانه‌ها خالی هستند و حتی خانواده‌های مرفه تمایلی به اجاره این آپارتمان‌ها نشان نمی‌دهند.

عمده ویلاها و آپارتمان‌های فوق لاکچری به دو دلیل خالی مانده‌اند؛ گروه اول، خانه‌هایی هستند که صاحبان آنها به قصد فرار مالیاتیِ آینده آنها را به شکل صوری فایل می‌کنند. دسته دوم کسانی هستند که مشتریان خاص از خارج دارند. تجار ایرانی دو تابعیتی، معمولاً مهمانی‌ها و جلسات خود را با شرکای اروپایی و آمریکایی در این خانه‌ها برگزار می‌کنند.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد

هشدار یک اقتصاددان نسبت به وقوع ابرتورم در ایران

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

شکست طرح مالیات بر خانه های خالی که پزشکیان هم به آن کنایه زد/ دولت به جای مالیات ستانی به دنبال کاهش تورم در نهاده‌های ساختمانی باشد

ماجرای واریز یارانه معیشتی ۳ میلیونی ماه رمضان چیست؟

چه تعداد خودرو امسال توسط خودروسازان تولید شد؟

قیمت پژوپارس ریخت+ جدول

تهرانی‌ها تابستان منتظر کم‌آبی باشند

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

ترامپ تحریم های علیه روسیه را تمدید کرد