تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
اقتصاد ۲۴ بررسی می‌کند؛

مدیر دوشغله در زیر مجموعه شستا چه می‌کند؟/ میرطاهر مدیرعامل هلدینگی که کار از دستش در رفته است

سید جواد میرطاهر تحصیلات دانشگاهی را از سال ۱۳۸۶ هجری شمسی با تحصیل در مقطع کارشناسی رشته معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق (علیه السلام) آغاز کرد و در سال ۱۳۹۲ در رشته معارف اسلامی، گرایش مدیریت مالی از همان دانشگاه فارغ التحصیل شد.

مدیر دوشغله در زیر مجموعه شستا چه می‌کند؟

اقتصاد۲۴- شرکت گروه مالی صبا تأمین این روز‌ها نه تنها به گواه اسناد مالی، روزگار پر زیانی را سپری می‌کند، بلکه با پدیده ناگوار مدیران دوشغله هم دست و پنجه نرم می‌کند.
اقتصاد۲۴، پیش از این در گزارشی با موضوع «هلدینگ صبا تامین، شرکتی دولتی با ۶۰۰ میلیارد تومان کاهش درآمد فقط در یک سال»، نه تنها زیان قابل توجه شرکت گروه مالی صبا تأمین فاش شد، بلکه در جوابیه ارسالی این شرکت نیز بر آن تاکید شد.

این شرکت با قبول زیان‌ده بودن یکی از بزرگترین هلدینگ‌های شستا تاکید کرده است که علت این زیان‌دهی عواملی چون: افزایش نرخ ارز تامین مواد اولیه، عدم پرداخت کامل و به موقع مطالبات و عدم تناسب قیمت گذاری با تورم و بهای تمام شده بوده که به کاهش درآمد عملیاتی و سود شرکت‌های زیر مجموعه‌اش منتهی شده، اما به این اشاره نکرده که دیگر فعالان اقتصادی نیز در همین شرایط در حال فعالیت هستند، پس چگونه است که آن‌ها توانسته‌اند برای خود سود شناسایی کنند؟

مدیرعامل صبا تامین کیست؟

در حال حاضر و از آذر ماه سال ۱۴۰۰، سید جواد میرطاهر، به عنوان مدیر عامل و نایب رئیس گروه مالی صبا تامین وابسته به شستا مشغول فعالیت است. نکته اینجاست که او متولد بیست و پنج بهمن ماه سال ۱۳۶۷ است و از مدیران جوان انقلابی محسوب می‌شود، اما متاسفانه دوران وی، برای صبا تامین چندان با رونق همراه نبوده است و این مدیر بی‌تجربه و کم سن و سال صرفا سکاندار هلدینگی شده است که اشکالات مدیریتی او یکی یکی در حال نمایان شدن است.

از نکات جالب کارنامه میرطاهر باید به مساله تحصیل او در دانشگاه امام صادق اشاره کرد. در حقیقت سید جواد میرطاهر از دانش آموختگان دانشگاه امام صادق محسوب می‌شود که در دولت شهید سید ابراهیم رئیسی و همراه با الباقی فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق به شرکت‌های مختلف خصولتی کشور پیوستند و راه صد ساله را یک شبه طی کرد.

میرطاهر تحصیلات دانشگاهی را از سال ۱۳۸۶ با تحصیل در مقطع کارشناسی رشته معارف اسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق (علیه السلام) آغاز کرد و در سال ۱۳۹۲ در رشته معارف اسلامی، گرایش مدیریت مالی از همان دانشگاه فارغ التحصیل شد.

او سپس برای ورود به مقطع دکتری، رشته گرایش مدیریت مالی را برگزید و سرانجام در سال ۱۳۹۸ از رساله دکتری خود با موضوع «طراحی بازار معاوضات بیمه‌های غیر زندگی در بستر صنعت بیمه و بازار سرمایه ایران با تأکید بر ابعاد مالی و فقهی» دفاع کرد.

در واقع به نظر می‌رسد تخصص‌های وی بیشتر در زمینه‌های دیگری به جز کارکردی باشد که صبا تامین به آن نیاز دارد.

اما از دیگر نکات بسیار مهم در کارنامه کاری سید محمد جواد میرطاهر، باید به این مساله اشاره کرد که او علاوه بر مدیر عاملی گروه مالی صبا تامین، نایب رئیسی هیات مدیره شرکت بورس و اوراق بهادار تهران را نیز برعهده داشته و از اردیبهشت سال ۱۴۰۰ نیز در کمیته تامین مالی و سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) مشغول به فعالیت است.

میرطاهر

مدیران دو شغله در صبا تامین

اما موضوع گزارش، نه عملکرد هلدینگ تحت مدیریت سید جواد میرطاهر، که در گزارشی مستقل به آن می‌پردازیم، بلکه پرداختن به مساله فردی با نام «سعید سرآوری» است. او در حالی معاونت مالی و پشتیبانی شرکت گروه مالی صبا تأمین را برعهده دارد که گویا طبق امضا‌های خودش در نامه نگاری‌های اداری، مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره شرکت کارگزاری بیمه تامین آینده وابسته به گروه مالی صبا تأمین در ذیل شستا نیز است.

در واقع این فرد در ظاهر دو شغله محسوب می‌شود و بدون توجه به قوانین بیمه مرکزی در جایگاه مدیریت عاملی یک کارگزاری بزرگ در سطح شرکت کارگزاری بیمه تأمین آینده شستا نشسته و این موضوع مهم، از چشم نهاد ناظر صنعت بیمه مغفول مانده است.

به گزارش اقتصاد۲۴، نکته قابل توجه دیگر اینکه شرکت کارگزاری بیمه تامین آینده و گروه مالی تامین آینده شستا، هر دو «سعید سرآوری» را سرپرست می‌دانند، اما او بدون داشتن تاییدیه‌های نهاد ناظر صنعت بیمه که مستلزم گذارندن دوره‌های مدیریتی و مصاحبه‌های تخصصی توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران است، خود را «مدیرعامل» می‌داند.

از سوی دیگر، حق امضا، یکی از اختیارات، مسئولیت‌ها و وظایف اعضای هیئت مدیره یک شرکت است تا اوراق تعهد آور شامل چک، سفته، ضمانت نامه‌ها بانکی و سایر اسناد عادی را تایید کند.

صبا تامین

صبا تامین

اسناد مالی با کدام اختیار امضا می‌شوند؟

در حالی که طبق آخرین اعلامیه تغییرات شرکت کارگزاری بیمه تامین آینده آقایان محسن مطلبی کربکندی، سعید سرآوری و جواد ایمانی اعضای هیأت مدیره این شرکت را تشکیل می‌دهند، مشخص نیست «سعید سرآوری» چگونه و با چه اختیاری اسناد مالی شرکت را که شامل دریافت و پرداخت وجه از بانک عامل است، با تک امضای خود صادر می‌کند؟

همچنین طبق ماده ۴۴ پروانه کارگزاری، در صورتی که کارگزاری بیمه حقوقی یا مدیرعامل یا عضو بیمه‌ای هیئت مدیره کارگزار بیمه حقوقی هر یک از شرایط مندرج در این آیین نامه را از دست بدهد یا مستنداتی کشف شود مبنی بر اینکه وی از ابتدا شرایط مذکور را نداشته است، یا در صورت استعفا، عزل یا فوت مدیرعامل یا عضو بیمه‌ای هیئت مدیره کارگزار بیمه حقوقی یا از دست دادن یکی از شرایط مقرر در ماده ۳ این آیین‌نامه و عدم معرفی فرد جایگزین تا سه ماه جهت بررسی صلاحیت وی، پروانه کارگزاری لغو خواهد شد.

در حالی که این کارگزاری حدود ۵ ماه مشمول این ماده قانونی است، با مماشات علی استادهاشمی ریس کل سابق بیمه مرکزی از تعلیق و لغو پروانه آن بدون دلیل موجه جلوگیری به عمل آمده است. در حالی که به نظر می‌رسد پرویز خسروشاهی خوشکلام که از مدیران خوشنام صنعت بیمه است، باید طبق مر قانون نسبت به تعلیق قطعی کارگزاری پر ابهام این روز‌های بلاتکلیف مدیریتی در شستا اقدام به عمل آورد.

صبا تامین

صبا تامین

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۹
محمد
0
2
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
عشقی دارایی سهام داران را بالا کشید حالا نوبت مدیران دوشغله هست
امیر آشفته
0
0
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
خوب خدا را شکر با این مدرک تحصیلی، از دانشگاه امام صادق و متولد 67 بودن و جوان انقلابی مشخص است که نباید انتطاری بیش‌از این داشت وصعیت بورس و زیان 600 میلیاردی احتمالا برای این آقا و دیگر مدیران نالایق نباید دارای اهمیت داشته باشد. آنچه مهم است سوابق انقلابی در جهت سو استفاده از بیت المال می باشد.
عبدالله
1
2
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
اون بی ... که این افراد بی سواد و بدون تجربه را به این سمت گمارده باید همین الان جلوی هلدینگ اعدام بشه که باعث بدبختی و فلاکت ۴.۵ میلیون نفر بازنشسته تامین اجتماعی شده.
هموطن
0
2
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
اخه این .... نماینده کدوم .... هست که رفته اونجا نشسته؟ با مدرک معارف !!! برای اقتصاد تصمیم میگیره؟ لعنت
باهر
1
1
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
اینها جزو خواص و خالص سازها هستند و مبسوط الید و با پشتوانه قوی جهت تخریب ایران زمین تحت عنوان عمران و ابادی اسلامی!!!
ایران
0
2
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
این همان ضربه ای هست که جلیلی وداردسته اش به اقتصادکشورزدن همه افرادامام صادقی کلابیسواد وافراطی هستن این هم شاهکاردولت سیزدهم که دم ازاسب زین شده میزنن مملکت به خرابه تبدیل کردن کمرملت شکستن بااین نفهم بازیهاشون باید جلیلی وداردستش راهمه رادادگاهی کرد وتاوان هم این بدبختیهای ملت پرداخت کنند
س ب
0
2
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
دم خروس زده بیرون آقایان حزب الهی
بنيامين
0
2
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
خب اگر ميخواهيد بركنارش كنيد. ديگه اين گزارشهاي يك طرفه و بازي هاي سياسي چيه درميارين
رزمنده و جانباز و اسیر جنگ
3
1
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
وقتی مديرعامل سازمان تامین اجتماعی نالایق و بی تخصصی چون میرهاشمی موسوی باشد ، این موارد در شستا عجیب نیست ، مدیرانی که با اتوبوس حجت عبدالملکی وزیر بی کفایت دولت سیزدهم صاحب مناسبی شدند که بسیار تخصصی است و مدیران آن در تمام سطوح ناشایست سالاری هستند
ناشناس
2
3
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
اداره هلدینگ کار آدم با تجربه است نه جوان تازه فارع التحصیل چه کسی اورا گذاشته اگر مدیر عامل تامین اجتماعی بوده باید جوابگو ضرر وزیان باشد شستا دراصل سرمایه کارگران و بازنشستگان است نه سرمایه شخصی یکنفر کی به شستا نظارت میکند پول بیمه عمروتکمیلی را کسر کردن اما واریز نکردن یا یک تومن به بازنشسته اضافه کنند جون میدن
بازنشسته
0
3
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳
چرا کسی نیست به این آقایان رسیدگی کنند حق کارگران خوردن نداره
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ رونمایی رضا حسین زاده از ازدواج مجددش

عکس/ واکنش احساسی کارگردان تاسیان به تغییرنام خلیج فارس

عکس/ استایل خاص فرح پهلوی در حال موتور سواری با دخترش در جنوب

شور و حال برداشت گل محمدی از باغات میمند با رنگ و بوی بی نظیر

عکس/ ژست رسمی مقامات دربار و تیمورتاش ۹۹ سال پیش در کنار تاج رضاخان

اینفوگرافی/ وعده‌های وزیر نیرو درباره قطعی برق از پارسال تا امسال

عکس/ قابی احساسی از حوری تاسیان در آغوش همسرش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

زن جیب‌بر در بهشت زهرا دستگیر شد

همسرکشی به دلیل خرید تلفن همراه

استفاده از آب قند برای نوزاد ضرر دارد

بررسی راهکار‌های رونق نشر کودک در نمایشگاه کتاب تهران؛ از تخصصی‌سازی فروش تا جادوی طنز

زمان و مکان برگزاری جشن قهرمانی تراکتور رسماً اعلام شد

ثپردیس، مدیرعامل جدید خود را شناخت!

میانگین رشد تولید برق کمتر از رشد مصرف است

مراکز دادرسی مستقل مالیاتی و بیمه با همکاری قوه قضاییه راه‌اندازی می‌شود

سیدعبدالوهاب سهل آبادی به کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران رفت

شناسایی یک پیکر دیگر از جانباختگان حادثه بندر رجایی

تقویم مچاله محسن یگانه رکورد زد

دستگیری یک بلاگر به دلیل پخش عکس خصوصی همسرش

شوک دور چهارم مذاکرات به قیمت دلار

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مقام آمریکایی: مذاکرات امروز با ایران دلگرم‌کننده بود

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا به پایان رسید

هشدار جدی استاد دانشگاه شریف درباره خلیج فارس

عکس/مهریه عجیب یک دختر ایرانی که وایرال شد

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

اختلاف نتانیاهو و ترامپ بر سر ایران بالا گرفت

گزارش تازه از قلب عمان درباره مذاکرات رسید

چگونه از سرطان کبد پیشگیری کنیم؟

ملکه رنجبر کیست؟/همه چیز درباره هنرمند برجسته و قدیمی سینما و تئاتر ایران

عکس/ چهره خاص هند جگرخوار ۶۵ سال پیش با گردنبند و گل سینه گرانقیمت

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

عکسی جالب از منوچهر وثوق ۵۳ سال پیش در میان رود بهمن‌شیر

عکس احساسی سحر ولدبیگی در کنار پدرش و ایام کودکی

سن ابتلا به آلزایمر به دهه‌های ۲۰ و ۳۰ رسید

عکس/ ژست متفاوت امیر دریادار سیاری ۴۴ سال پیش با لباس تکاوری

فیلم/ پل ورسک برای منفعت ملت ما ساخته نشد

آمار عجیب وزارت راه از شاخص حاشیه نشینی نسبت به متوسط جهانی/ آیا تعداد حاشیه‌نشینان از ۲۶ میلیون نفر کمتر است؟

عکس/ چهره زیبای سوفیا لورن ۶۷ سال پیش در کنار سگ محبوب اش

واگذاری تاپیکو به هلدینگ خلیج فارس متعهدانه است/ شستا هرگز به سمت واگذاری بدون صاحب‌سازی نخواهد رفت

وضعیت مصدومان سپاهان مقابل استقلال

فیلم/ اشک‌های محسن تنابنده در پشت صحنه پایتخت ۷

عکس/ دیدار دوستانه محمدرضا پهلوی و همسرش ۷۱ سال پیش با چرچیل

فیلم/ انتشار جدیدترین تیزر سریال عاشقانه سووشون

بازوبند به دست چهار ستاره پرسپولیس + عکس

عکس/ قابی صمیمی و جنجالی از امیر جعفری و همسرش در کنار دوستانشان

فیلم/ آخرین خبر در مورد آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

فیلم/ لحظه اصابت رعد و برق به تیر برق در مشگین‌شهر

عکس/ فائزه هاشمی روی جلد یک روزنامه رفت و سوژه شد

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

عکس/ علیرضا زاکانی در حال سخنرانی در ستاد انتخاباتی سید محمد خاتمی؟!

پل معلقِ صلح رویایی بر فراز درهٔ کشمیر؛ تبعات ۷۸ سال مناقشه برای هند و پاکستان + فیلم

عکس/ محل احتمالی مذاکره ایران و آمریکا

عکس/ نمای ویژه از یگان هلی‌کوپتری شهربانی کشور ۵۴ سال پیش

وحید امیری در پرسپولیس می‌ماند؟

اینفوگرافی/ میزان استفاده از فیلترشکن در میان ایرانی‌ها