تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳

رشد ۵۱ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه سرمد در شش ماه نخست سال

حق‌بیمه تولیدی شرکت بیمه سرمد در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳ با عبور از ۳۱ هزار میلیارد ریال و رشد ۵۱ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به تحقق کامل بودجه پیش‌بینی شده شش ماه منجر گردید، که این میزان ۶۰ درصد بودجه کل سال را شامل می‌شود.

بیمه سرمد

اقتصاد۲۴- بیمه سرمد در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ با صدور ۳۴۵.۵۳۸ فقره بیمه‌نامه به رشد ۶۵ درصدی در این حوزه رسیده است.

در این مدت رشته ثالث با ۳۷ درصد، درمان با ۲۱درصد و عمر و سرمایه‌گذاری با ۱۶درصد بیشترین سهم از ترکیب پرتفوی شرکت را به خود اختصاص داده‌اند.

منبع: روابط عمومی بیمه سرمد

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار