تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳

بانک‌های ایران صاحب ۴۸۶ همت ملک و زمین + جدول

نگاهی به آمار وضعیت اموال غیرمنقول ۲۳ بانک نشان می‌دهد، تا پایان شهریور ماه امسال این بانک‌ها بیش از ۴۸۶ هزار میلیارد تومان اموال غیرمنقول دارند که عمدتا شامل مسکن و زمین می‌باشد.

بانک‌های ایران، صاحب ۴۸۶ همت ملک و زمین+جدول

اقتصاد۲۴-آمار‌های جدید بانک مرکزی از وضعیت اموال غیرمنقول ۲۶ بانک تا پایان شهریورماه امسال بیانگر آن است که این بانک‌ها جمعا بیش از ۴۸۶ همت اموال غیرمنقول دارند که عمدتا شامل زمین، مسکن، شعبه، واحد‌های تجاری، اداری، باغ، کارخانه، واحد‌های صنعتی و کشاورزی و هتل می‌باشد.

البته از بین ۲۶ بانک، ۴ بانک ارزش روز اموال غیرمنقول خود را به بانک مرکزی اعلام نکرده اند، برهمین اساس ارزش روز اموال ۲۲ بانک ۴۸۶ هزار و ۷۲۴ میلیارد تومان و ارزش دفتری ۲۶ بانک ۴۱۷ هزار و ۶۱۶ میلیارد تومان گزارش شده است.

ارزش دفتری و روز اموال غیرمنقول بانک‌های اقتصادنوین، ایران زمین، ایران ونزوئلا، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، تجارت، توسعه صادرات، خاورمیانه، دی، رسالت، سامان، سپه، سرمایه، سینا، شهر، صادرات، صنعت و معدن، کارآفرین، کشاورزی، ملت، ملل، ملی و مهر و توسعه تعاون در این گزارش آمده است. اطلاعات بانک گردشگری هم منتشر شده، ولی اعداد آن مشکل دارد و خوانا نیست.

نام بانک

ارزش دفتری اموال غیرمنقول

(میلیارد تومان)

ارزش روز اموال غیرمنقول

(میلیارد تومان)

اقتصاد نوین

3 هزار و 826

-

ایران ونزوئلا

802

1021

ایران زمین

5 هزار و 113

7 هزار و 464

آینده

4 هزار و 398

10 هزار و 74

پارسیان

3 هزار و 518

3 هزار و 518

پاسارگاد

6 هزار و 434

6 هزار و 434

پست بانک

1 هزار و 933

1 هزار و 933

تجارت

121 هزار

125 هزار

توسعه صادرات

66

91

خاورمیانه

1 هزار و 938

2 هزار

دی

7 هزار و 100

18 هزار و 300

رسالت

2 هزار و 600

5 هزار و 600

سامان

9 هزار و 800

9 هزار و 800

سپه

32 هزار و 900

32 هزار و 900

سرمایه

3 هزار

17 هزار و 700

سینا

7 هزار و 100

7 هزار و 100

شهر

53 هزار و 400

-

صادرات

17 هزار و 200

54 هزار و 900

صنعت و معدن

83

589

کارآفرین

6 هزار و 300

17 هزار و 200

کشاورزی

31

-

گردشگری

-

-

ملت

23 هزار و 600

23 هزار و 600

ملل

17 هزار و 600

39 هزار و 800

ملی

84 هزار

95 هزار و 600

توسعه تعاون

2 هزار و 74

2 هزار و 300

مهر ایران

3 هزار و 800

3 هزار و 800

جمع

417 هزار و 616

486 هزار و 724

برخی بانک‌ها در توضیح وضعیت این اموال اعلام کرده اند که مورد نیاز بانک است و برای برخی دیگر هم قید کرده اند مشتری در مزایده برای اموال پیدا نشد! البته تعدادی هم به مازاد بودن اموال اشاره و تأکید کرده اند که این اموال به صورت قهری تحت مالکیت بانک در آمده است.

اما حضور پررنگ بانک‌ها در بنگاه داری و مخصوصا در بخش زمین و مسکن درحالی همچنان ادامه دارد که از سال‌های قبل بر خروج از بنگاه داری بانک‌ها تأکیدات زیادی شده است.

"خروج بانک‌ها از بنگاه داری" یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری است که در ادوار مختلف به آن تاکید کرده اند و البته دولتمردان هم بر منطقی بودن این مطالبه اذعان داشته و دارند، ولی هنوز این مطالبه محقق نشده است.

رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۶ به صراحت فرمودند؛ برای ربا دادن بانک‌ها کلاه شرعی درست نکنید و در سال ۹۷ هم فرمودند "جلوی بنگاه‌داری بانک‌ها را بگیرید. "

بنگاه داری بانک‌ها سالهاست نقل اکثر محافل است و انتقادات بخش‌های مختلف را به همراه داشته است چراکه به اعتقاد کارشناسان اقتصادی باید فعالیت‌های بانک‌ها با شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی جدا شود و بانک‌ها باید به بانک‌داری و تأمین منابع فعالان اقتصادی مشغول باشند نه اینکه مستقیماً به مسائل بنگاه‌های اقتصادی ورود کنند.

افزایش حجم انتقادات به این اقدام بانک‌ها موجب شده تا بانک مرکزی در دوره‌های مدیریتی مختلف همواره بر ضرورت پرهیز از بنگاه‌داری بانک‌ها، تأکید داشته باشد. ولی با این وجود آمار‌ها نشان می‌دهد که فعالیت‌های بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم بانک‌ها در این مدت نه‌تن‌ها کم نشده بلکه افزایش هم یافته و همین باعث شده تا همواره در این حوزه پیکان انتقادات تند و تیز به‌سمت بانک‌داران نشانه برود.

کارشناسان اقتصادی با انتقاد از بنگاه داری بانک‌ها تأکید دارند که وظیفه اصلی بانک‌ها بانکداری است نه چیز دیگر و اگر وارد بنگاه داری می‌شود، معنی و مفهومش وجود فساد اقتصادی است؛ بنابراین اگر بانک‌ها که کارشان بانکداریست وارد فعالیت بنگاه داری شوند، با توجه به قدرت پولی که دارند می‌توانند در بازار انحصار را به وجود بیاورند و این خلاف مبانی علم اقتصاد است.

هرچند باید این نکته را هم مورد توجه قرار داد که بنگاه داری بانک‌ها از یک یا دو سال قبل شروع نشده بلکه طبق اذعان بانکداران و اقتصاددان‌ها بنگاه داری بانک‌ها از سال‌های پس از جنگ و دولت سازندگی آغاز شد و با تغییر دولت‌ها و تاسیس بانک‌های خصوصی این روند روز به روز تشدید شد و امروز به جایی رسیده است که طبق اذعان یکی از مسئولان نظام بانکی بسیاری از بانک‌ها بیش از نصف سرمایه پایه خود را بر خلاف قانون بانک داری بدون ربا صرف خرید سهام یا به عبارتی شرکت داری می‌کنند. این رقم در بانک‌های خصوصی به مراتب بیشتر از بانک‌های دولتی است.


بیشتر بخوانید:افزایش نرخ ارز نیما، تشدید گرانی و تنگ‌تر شدن نفس‌های مردم/ پزشکیان وعده‌های انتخاباتی خود را فراموش کرده است؟


یک کارشناس اقتصادی در همین ارتباط می‌گوید: در هیچ کجای دنیا بانک‌ها بنگاهداری نمی‌کنند و وظیفه اصلی بانک در حوزه پولی است؛ لذا اگر بانک‌ها مثلا وارد فعالیت‌های مثلا ساخت مسکن شوند یعنی خودشان شرکتی را تاسیس کنند که مسکن بسازد یا شرکتی تاسیس کنند که کالا‌های بخش مسکن را تولید کند این در واقع عدول از وظیفه بانکداری است و وظیفه بانک مرکزی این است که جلوی فعالیت‌های دلالی و واسطه‌گری بانک‌ها را بگیرد. اگر هر بانکی وارد فعالیت‌های بنگاه‌داری شود، در هر صنعتی و هر بخشی چه کشاورزی چه خدمات، می‌تواند اقتصاد یک کشور را دچار عدم تعادل کند. یکی از اشکالات سیستم بانکی این است که اگر به عنوان مثال وامی را به یک بنگاهی دادند و آن بنگاه نتوانسته تعهداتش را انجام بدهد این‌ها مالکیت آن بانک را بر عهده می‌گیرند در حالیکه باید بنگاه را به فروش گذاشته و مطالبات خود را وصول کنند و وارد بنگاهداری نشوند.

 با توجه به جزء "۲ ـ ۱" بند " ط " تبصره "۱۶" قانون بودجه سال ۱۴۰۲ مبنی بر انتشار اطلاعات مربوط به اموال غیرمنقول به تفکیک هریک از بانک‌ها، اطلاعات بانک‌هایی که آمار مربوط را به بانک مرکزی ارسال نموده اند، منتشر شده است.

بانک مرکزی البته تأکید می‌کند که حسب الزام قانون فوق اطلاعات مربوط رأساً توسط بانک‌های عامل تهیه و توسط بانک مرکزی منتشر می‌شود و مسئولیت صحت اطلاعات فوق بر عهده بانک‌های عامل می‌باشد. همچنین با توجه به انتشار اولیه آمار فوق برخی موارد به صورت کامل ارائه نشده اند که به مرور زمان تکمیل می‌گردند.

در ادامه این گزارش ارزش دفتری و روز اموال غیرمنقول بانک‌ها را می‌خوانید.

بانک‌های ایران، صاحب ۴۸۶ همت ملک و زمین+جدول

در بانک اقتصاد نوین ارزش دفتری اموال غیرمنقول تا پایان شهریورماه ۳۸، ۲۶۱، ۶۹۷، ۹۳۸، ۹۲۹ ریال (۳۸۲۶ میلیارد تومان) اعلام شده است البته این بانک ارزش روز اموال غیرمنقول خود را اعلام نکرده است. عمده اموال غیرمنقول این بانک با وضعیت تجاری، مسکونی، اداری، تحقیقاتی صنعتی با کاربری شعبه، منازل سازمانی است.

در بانک ایران ونزوئلا ارزش دفتری اموال غیرمنقول تا پایان شهریورماه ۸، ۰۲۶، ۳۲۸، ۶۷۸، ۳۷۶ ریال (۸۰۲ میلیارد تومان) است همچنین ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۱۰، ۲۱۴، ۹۵۲، ۴۶۱، ۸۴۰ ریال است. این بانک جمعا ۴ اموال غیرمنقول گزارش داده که شامل زمین و ساختمان می‌باشد با وضعیت بهره برداری ستادی.

ارزش دفتری اموال غیر منقول بانک ایران زمین تا پایان شهریورماه ۵۱، ۱۳۴، ۹۲۵، ۳۰۶، ۳۷۶ ریال (۵۱۱۳ میلیارد تومان) می‌باشد ضمن اینکه ارزش روز این اموال نیز ۷۴، ۶۴۴، ۳۴۷، ۵۶۸، ۶۲۸ ریال (۷۴۶۴ میلیارد تومان) گزارش شده است. عمده اموال غیرمنقول این بانک با کاربری تجاری، مسکونی و وضعیت بهره برداری شعبه می‌باشد. ضمن اینکه این بانک دارای اموالی با کاربری زمین محصور و مسکونی نیز هست که بعضا دارای پرونده قضایی می‌باشند.

بانک‌های ایران، صاحب ۴۸۶ همت ملک و زمین+جدول

طبق آمار‌های بانک مرکزی، ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک آینده تا پایان شهریورماه ۴۳، ۹۸۷، ۷۵۲، ۷۵۱، ۴۳۷ ریال (۴۳۹۸ میلیارد تومان) اعلام شده است، ارزش روز اموال غیرمنقول بانک آینده ۱۰۰، ۷۴۱، ۰۷۵، ۰۶۸، ۶۵۱ ریال (۱۰۰۷۴ میلیارد تومان) برآورد شده است.

عمده اموال غیرمنقول این بانک دارای کاربری زمین، تجاری، مسکونی، تجاری سرقفلی، اپارتمان، خانه، زمین مزروعی، مغازه، کارخانه، زمین محصور، زمین با بنای اهدایی است. اکثر این اموال نیز یا عدم شرکت در مزایده داشتند یا عدم وجود کارشناسی. تعدادی هم فروش رفته درحال تنظیم مبایعه نامه اعلام شده است. اما اکثر اموال با توضیح عدم شرکت کننده در مزایده گزارش شده است

ارزش اموال غیرمنقول پارسیان و پاسارگاد چقدر است؟

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک پارسیان تا پایان شهریورماه ۳۵، ۱۸۸، ۰۸۲، ۸۰۲، ۴۶۴ ریال (۳۵۱۸ میلیارد تومان) اعلام شده است. بانک پارسیان ارزش روز را معادل همان ارزش دفتری یعنی ۳۵، ۱۸۸، ۰۸۲، ۸۰۲، ۴۶۴ ریال (۳۵۱۸ میلیارد تومان) اعلام کرده است عمده اموال غیرمنقول این بانک با کاربری تجاری، مسکونی، اداری، و وضعیت بهره برداری شعبه و سایر اعلام شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک پاسارگاد تا پایان شهریورماه ۶۴، ۳۴۸، ۱۹۱، ۲۱۹، ۶۷۶ ریال (۶۴۳۴ میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک همانند ارزش دفتری ۶۴، ۳۴۸، ۱۹۱، ۲۱۹، ۶۷۶ ریال (۶۴۳۴ میلیارد تومان) اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک پاسارگاد تجاری، اداری، زمین، مسکونی با وضعیت بهره برداری شعبه و سایر اعلام شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول پست بانک تا پایان شهریورماه ۱۹، ۳۳۴، ۴۷۱، ۰۵۹، ۷۹۸ ریال (۱۹۳۳ میلیارد تومان) اعلام شده است پست بانک نیز برای براورد ارزش روز اموال غیرمنقول همان برآورد ارزش دفتری ۱۹، ۳۳۴، ۴۷۱، ۰۵۹، ۷۹۸ ریال (۱۹۳۳ میلیارد تومان) گزارش کرده است. عمده اموال غیرمنقول پست بانک با کاربری تجاری-خدماتی، تجاری- مسکونی، تجاری-اداری، اداری، تملیکی-مسکونی، تملیکی-تجاری، تملیکی-زمین با وضعیت بهره برداری ستاد و سایر اعلام شده است. در توضیح برخی از این اموال امده که مورد نیاز بانک/ساختمان‌های ستاد؛ برخی دیگر هم اموال تملیکی اموال تملیکی که در اثر اعطای تسهیلات و عدم ایفای تعهدات مشتریان توسط بانک تملیک و برنامه فروش آن در راستای وصول مطالبات می‌باشد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بحران پولی و بانکی ایران، بانک ملی ایران، بانک ملت، بانک سپه، بانک پاسارگاد ,

بانک‌های ایران، صاحب ۴۸۶ همت ملک و زمین+جدول

بانک تجارت چقدر ملک دارد؟ / اکثر اموال در حال استفاده توسط بانک است

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک تجارت تا پایان شهریورماه ۱، ۲۱۰، ۷۳۹، ۶۴۶، ۲۵۱، ۶۲۰ ریال (۱۲۱ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۱، ۲۵۰، ۲۵۱، ۹۳۷، ۳۲۸، ۹۶۰ ریال (۱۲۵ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک تجارت؛ عملیاتی (درحال استفاده توسط بانک با وضعیت بهره برداری منازل سازمانی و شعبه) اعلام شده است.


بیشتر بخوانید:اعضای شورای فقهی بانک مرکزی منصوب شدند


ضمن اینکه کاربری برخی از این اموال زمین، مستقلات مسکونی و آپارتمان ها، صنعت (کارخانه، کارگاه و تجهیزات، نصعت کشاورزی (باغات و مزارع، دامپروری و دامداری) اعلام شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک توسعه صادرات تا پایان شهریورماه ۶۶۹، ۳۴۲، ۷۶۰، ۲۲۷ ریال (۶۶.۹ میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۹۱۹، ۲۳۶، ۳۱۵، ۳۲۱ ریال (۹۱.۹ میلیارد تومان) اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک توسعه صادرات اداری، زمین، مسکونی، کارخانه و تجهیزات، تجاری و باغ اعلام شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک خاورمیانه تا پایان شهریورماه ۱۹، ۳۸۶، ۶۰۸، ۷۱۲، ۹۹۸ ریال (۱۹۳۸ میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۲۰، ۲۱۴، ۹۰۱، ۸۰۲، ۹۹۵ ریال (۲ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک خاورمیانه تجاری، اداری، مسکونی و سایر با وضعیت بهره برداری شعبه، ستاد و سایر اعلام شده است.

ارزش اموال غیرمنقول دی، رسالت و سامان چقدر است؟

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک دی تا پایان شهریورماه ۷۱، ۶۱۳، ۱۵۹، ۴۸۹، ۰۷۷ ریال (۷.۱ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۱۸۳، ۳۶۳، ۸۰۶، ۵۵۷، ۷۷۳ ریال (۱۸.۳ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک دی تجاری- اداری، تجاری، پارکینگ، تجاری مسکونی، مسکونی، خدماتی اداری و زمین با وضعیت بهره برداری شعبهف ستاد و سایر گزارش شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک رسالت تا پایان شهریورماه ۲۶، ۸۲۱، ۶۱۴، ۸۵۲، ۹۴۳ ریال (۲.۶ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول ۵۶، ۵۶۸، ۴۸۶، ۶۱۸، ۶۱۷ ریال اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک رسالت تجاری، اداری، مسکونی و زمین با وضعیت بهره برداری ستاد، منازل سازمانی و سایر اعلام شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک سامان تا پایان شهریورماه ۹۸، ۶۰۴، ۰۹۸، ۲۲۰، ۶۱۹ ریال (۹.۸ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. بانک سامان براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک همانند ارزش دفتری ۹۸، ۶۰۴، ۰۹۸، ۲۲۰، ۶۱۹ ریال (۹.۸ هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. وضعیت کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک سامان تجاری، اداری، زمین و مسکونی با وضعیت بهره برداری شعبه، ستاد و استیجاری اعلام شده است.

کاربری اموال غیرمنقول بانک سپه چیست؟

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک سپه تا پایان شهریورماه ۳۲۹، ۶۷۶، ۸۴۸، ۴۸۹، ۳۴۵ ریال (۳۲.۹ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک را تقریبا معادل ارزش دفتری گزارش کرده است. اکثر اموال غیرمنقول این بانک با کاربری تجاری، مسکونی، اداری و پارکینگ با وضعیت بهره برداری استیجاری، منازل سازمانی و شعبه اعلام شده است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک سرمایه تا پایان شهریورماه ۳۰، ۷۹۵، ۹۸۹، ۳۸۹، ۰۹۸ ریال (۳ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. بانک سرمایه در توضیح براورد ارزش روز اموال غیرمنقول خود تاکیدکرده برخی موارد فاقد ارزیابی روز اعلام شده است. با این حال برآورد روز اموال غیرمنقول این بانک تا پایان شهریور ۱۷۷، ۸۲۷، ۵۵۲، ۷۶۵، ۱۱۱ ریال (۱۷.۷ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است.

کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک سرمایه زمین، آپارتمان مسکونی، تجاری، باغ، گاراژ، مغازه، کارگاه، باغ ویلا اعلام شده است. برخی از این اموال دارای موانع حقوقی و حکم توقف می‌باشند. برخی دیگر هم به مزایده گذاشته شده، ولی متقاضی خرید نداشتند. جالب اینجاست که اکثر اموال متقاضی خرید نداشتند.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک سینا تا پایان شهریورماه ۷۱، ۵۸۶، ۴۵۹، ۳۷۹، ۵۵۶ ریال (۷.۱ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. بانک سینا براورد ارزش روز اموال غیرمنقول همانند ارزش دفتری ۷۱، ۵۸۶، ۴۵۹، ۳۷۹، ۵۵۶ ریال (۷.۱ هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک سینا زمین، مسکونی، تجاری، اداری می‌باشد. وضعیت بهره برداری این اموال عبارتست از شعبه، منازل سازمانی، ستاد وسایر.

کاربری اموال بانک شهر؛ از تجاری تا اقامتی تفریحی

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک شهر تا پایان شهریورماه ۵۳۴، ۶۴۲، ۹۳۸، ۴۹۸، ۸۵۹ ریال اعلام شده است. بانک شهر براورد ارزش روز اموال غیرمنقول خود را گزارش نکرده است. اکثر این اموال نیز با کاربری تجاری، اقامتی تفریحی، کارگاهی، انبار، مسکونی می‌باشد وضعیت بهره برداری این اموال نیز شعبه و سایر گزارش شده است. در توضیحات اکثر آن‌ها اینطور آمده (به عنوان دارایی ثابت در فرایند فروش نمی‌باشد.) برای برخی دیگر هم در توضیحات آمده است که در مزایدات عرضه شده یا درحال اقاله است.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک صادرات تا پایان شهریورماه ۱۷۲، ۴۸۹، ۵۴۴، ۹۷۲، ۱۲۸ ریال (۱۷.۲ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۵۴۹، ۸۳۶، ۵۸۵، ۱۲۳، ۴۲۴ ریال (۵۴.۹ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است

کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک صادرات تجاری، مسکونی، مسکونی-تجاری، بانک با وضعیت بهره برداری شعبه و ستاد و منازل سازمانی اعلام شده است. در توضیحات اکثر اموال این بانک آمده در حال بهره برداری توسط بانک و فعال می‌باشد. برای برخی هم اینطور امده که (مازاد غیرقابل فروش- رفع موانع فروش و طرح در مزایده) بانک صادرات البته در توضیحات برخی اموال با کاربری مسکونی تجاری باغ دامداری و صنعتی اینطور توضیح داده که (مازاد غیرقابل فروش- رفع موانع فروش و طرح در مزایده) نکته اینجاست که اکثر اموال مازاد این بانک هم به صورت قهری در اختیار بانک درامده است.

گزارش وضعیت اموال بانک‌های صنعت و معدن، کارآفرین و کشاورزی

بانک صنعت و معدن در توضیح برآورد ارزش دفتری اموال غیرمنقول خود تاکید کرده است (برخی اموال فاقد سابقه دفتری بوده است) با این حال ارزش دفتری اموال این بانک تا پایان شهریورماه ۸۳۵، ۵۵۷، ۴۶۶، ۴۶۰ ریال (۸۳.۵ میلیارد تومان) اعلام شده است. ضمن اینکه ارزش روز این اموال نیز ۵، ۸۹۷، ۶۲۸، ۶۴۷، ۱۹۱ ریال (۵۸۹ میلیارد تومان) گزارش شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک صنعت و معدن مسکونی- تجاری، اداری-تجاری، تجاری، شعبه، فرهنگی آموزشی و ورزشی می‌باشد.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک کارآفرین تا پایان شهریورماه ۶۳، ۸۵۸، ۰۸۹، ۸۲۹، ۳۱۶ ریال (۶.۳ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول ۱۷۲، ۱۹۹، ۹۴۲، ۲۵۹، ۱۹۳ ریال (۱۷.۲ هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک کارآفرین، مسکونی، زمین، مسکونی-تجاری، تجاری، اداری می‌باشد. وضعیت بهره برداری این اموال عبارتست از شعبه وسایر.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک کشاورزی تا پایان شهریورماه ۳۱۴، ۱۴۰، ۷۳۱، ۰۳۰ ریال (۳۱.۴ میلیارد تومان) اعلام شده است. بانک کشاورزی براورد ارزش روز اموال غیرمنقول خود را اعلام نکرده است. وضعیت کاربری این بانک، تجاری، مسکونی، اداری، گاراژ، زمین، می‌باشد. وضعیت بهره برداری برای تمام اموال استیجاری اعلام شده است.

اعداد در گزارش بانک گردشگری مشکل دارد. کاربری اکثر اموال بانک گردشگری تجاری، زمین، مسکونی، مزارع با وضعیت بهره برداری شعبه و سایر اعلام شده است

بانک ملت چقدر ملک دارد؟ / کاربری اموال چیست

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک ملت تا پایان شهریورماه ۲۳۶، ۳۷۹، ۷۹۰، ۹۷۴، ۵۶۴ ریال (۲۳.۶ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول بانک ملت همانند ارزش دفتری ۲۳۶، ۳۷۹، ۷۹۰، ۹۷۴، ۵۶۴ ریال (۲۳.۶ هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک ملت تجاری، شعبه، بلااستفاده، تجاری-مسکونی، مسکونی اعلام شده است. وضعیت بهره برداری این اموال عبارتست از شعبه، استیجاری، منازل سازمانی و ستاد. در توضیحات این اموال امده که اکثرا یا درحال مزایده و یا در حال استفاده هستند.


بیشتر بخوانید:انتصاب یک زن به معاونت بانک مرکزی/نوش‌آفرین مومن واقفی کیست؟


ارزش دفتری اموال غیرمنقول موسسه اعتباری ملل تا پایان شهریورماه ۱۷۶، ۳۷۹، ۰۲۹، ۳۳۵، ۰۲۶ ریال (۱۷.۶ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول ۳۹۸، ۵۲۳، ۵۸۶، ۱۶۹، ۱۲۵ ریال (۳۹.۸ هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک ملل تجاری، زمین، تجاری-مسکونی، تالار، ساختمان و سهام با وضعیت بهره برداری شعبه، استیجاری، ستاد و سایر اعلام شده است

ارزش اموال بانک ملی/ از کاربری تجاری تا دامداری و هتل

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک ملی تا پایان شهریورماه ۸۴۰، ۰۰۲، ۰۰۹، ۴۵۹، ۶۶۸ ریال (۸۴ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول این بانک ۹۵۶، ۴۳۱، ۹۳۴، ۴۱۸، ۳۷۳ ریال (۹۵.۶ هزار میلیارد تومان) اعلام کرده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک ملی تجاری-مسکونی، خانه ویلایی، پاساژ، صنعتی تولیدی، کارخانه، آپارتمان مسکونی، دامداری، هتل، مغازه اعلام شده است.

وضعیت بهره برداری این اموال عبارتست از شعبه، ستاد و سایر قید شده است. بانک ملی در توضیحات اموال غیرمنقول "قابل واگذاری_متصرفدار_موضوع ارزیابی و عرضه از طریق مزایده استانی یا سراسری در دستور کار قرار دارد"، "قابل واگذاری_متصرفدار_با توجه به اینکه "موانع واگذاری / مستندات" مربوطه اخیرا "تکمیل / رفع گردیده" موضوع فروش تا حصول نتیجه در دستور کار قرار دارد"، غیر قابل واگذاری_تخلیه_موضوع اقاله ملک به مالک قبلی در حال بررسی و اقدام می‌باشد".

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک مهر ایران تا پایان شهریورماه ۳۸، ۶۹۸، ۱۳۱، ۸۱۲، ۸۵۳ ریال (۳.۸ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول همانند ارزش دفتری ۳۸، ۶۹۸، ۱۳۱، ۸۱۲، ۸۵۳ ریال (۳.۸ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است. کاربری اکثر اموال غیرمنقول بانک مهر ایران شعبه، مسکونی و تجاری با وضعیت بهره برداری شعبه، ستاد و سایر می‌باشد. در توضیحات تمام این اموال قید شده که مازاد نمی‌باشند.

ارزش دفتری اموال غیرمنقول بانک توسعه تعاون تا پایان شهریورماه ۲۰، ۷۴۵، ۵۸۳، ۱۲۱، ۲۶۳ ریال (۲ هزار و ۷۴ میلیارد تومان) اعلام شده است. براورد ارزش روز اموال غیرمنقول همانند ارزش دفتری ۲۳، ۷۳۲، ۴۹۶، ۳۵۵، ۳۱۳ ریال (۲.۳ هزار میلیارد تومان) اعلام شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پوستر پرسپولیس برای دیدار با سپاهان

عکس/ پوستر AFC برای مسابقه سوپرجام بین پرسپولیس و سپاهان

عکس/ نورا هاشمی با لباس محلی در قشم

عکس/ پرسپولیس چند بار قهرمان سوپرجام شد؟

عکس/ ترکیب پرسپولیس مقابل سپاهان

عکس/ کاریکاتور کریم باقری در دستان بانوی هوادار پرسپولیس

عکس/ شبنم قلی خانی و مستانه مهاجر در دبی

عکس/ حضور خبرنگاران در محل دیدار پزشکیان و پوتین

اینفوگرافی/ تفاوت شکست خوردن با بازنده بودن

تصویری از ایلان ماسک و جف بزوس ۲۰ سال پیش

عکس/ نماز خواندن هیات همراه پزشکیان در کاخ کرملین

تورم دلاری به بازار دستگاه‌های فلزیاب رسید/ افزایش ۱۰۰ درصدی جویندگان گنج در ۷ سال گذشته

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس‌های تولد ۲۴ سالگی باران خانم سریال گردن‌زنی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ بازتاب تلخ اهدای کفن صداوسیما در رسانه‌های جهان

مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است

دو سناریو بازار دلار در میان سیگنال‌های سیاسی

بدرقه باشکوه پزشکیان توسط روس‌ها

قاعدگی یک راز مگو نیست؛ به این تابو پایان دهید

خطرات و چالش‌های کاهش دستمزد حقیقی

کوچک‌زاده در ۶ سال اخیر یک‌ریال مالیات هم نداد

عضو شورای عالی کار: مزد غیر منصفانه را امضا نخواهیم کرد

مشکل ناترازی انرژی هدررفت بدون مدیریت منابع!

توصیه‌های فانتزی به کارگران ایرانی؛ اگر افسرده‌اید، ورزش کنید

پدرخوانده‌ها ترکیه را به گروگان گرفته‌اند؛ نگاهی به مافیا و چهره‌های کلیدی آن در ترکیه/ دولت عدالت و توسعه چگونه زمینه ساز گسترش فساد و فعالیت مافیا شدند؟

فیلم/ روزگار سیاه پرندگان مهاجر در ایران

هفته صعودی در انتظار بازار طلا و سکه

تهرانِ خسته؛ پایان داستانِ ۲۵۰ساله پایتخت ایران

خطر بیخ گوش سرای مشیر بازار وکیل شیراز+ عکس

عکس/ ناصرالدین شاه سوار بر کالسکه در ساحل ایزدشهر ۱۴۹ سال پیش

درخواست اعلام مالیات داده شده توسط کوچک زاده!

فیلم/ لحظه پیدا شدن حلقه ازدواج از دل خاکستر‌های آتش کالیفرنیا

آیا توقف شاخص‌های بازار بورس موقتی است؟

توافق برجام از موفقیت بزرگ تا شکست!

جولان اسب‌ها در طبیعت مازندران

سودجویی دارویی از جیب بیماران؛ زنجیره ایی از برخی متخصصان پوست تا داروخانه‌ها

چرا اهدای کفن به مهمانان برنامه کار اشتباهی بود؟

خطر تخریب گور‌های باستانی چگاسفلا؛ کشفی که تاریخ ایران در خلیج فارس را به ۶ هزار سال قبل بازگرداند

ایستگاه بعدی قیمت طلا و سکه کجاست؟

عکس/ بارش شدید برف در پردیس تهران

تهران و سیاست خارجی چندبُرداری؛ ابعاد امضای توافق‌نامه همکاری‌های جامع راهبردی ایران و روسیه

فیلم/ برف اتوبان امام علی را قفل کرد

آینده غزه در ابهام؛ تش‌بس حماس و اسرائیل با وضعیت انسانی غزه چه خواهد کرد؟

بورس به مذاکرات سیاسی چشم دوخته است

فیم/ جشن سالگرد ازدواج امین زندگانی و الیکا عبدالرزاقی روی آنتن زنده

طلا با دلار همراه شد

فیلم/ واژگونی اتوبوس در محور حاجی آباد به بیرجند

قیمت جهانی نفت صعودی شد

جزئیات حمله ۵ نفر به طلافروشی با پتک و اسلحه گرم

فیلم/ دمای هوای ۲۵ استان به زیر صفر می‌رسد

آغاز ثبت نام فروش فوق العاده ایران خودرو از امروز ۲۹ دی ۱۴۰۳ + شرایط

مدیرعامل بانک آمریکایی: بیت‌کوین ارزش ذاتی ندارد

آغاز فروش بدون قرعه کشی ۲ محصول سایپا از امروز

کاهش عجیب قیمت پژو ۲۰۷ در بازار خودرو + جدول

آماده‌باش بازار دلار برای تحلیف ترامپ

پایان بلاتکلیفی کارگران؛ مبلغ عیدی مشخص شد

تداوم نزول قیمت دلار نیما

کنسرو ماهی تن از مرغ گران‌تر می‌شود + جزئیات

بازار طلا و سکه در انتظار تحلیف ترامپ

امضا تفاهم‌نامه‌های متعدد با هدف ارتقای توان داخلی در صنعت پتروشیمی

افزایش ۴۰ درصدی قیمت دارو در سال آینده

حداقل حقوق کارگران در سال آینده اعلام شد؟

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۲۹ دی ۱۴۰۳

قطعه سازان مالک خودروسازان می‌شوند؟/ قطعه سازان اگر توان مدیریت داشتند کیفیت قطعات خود را افزایش می‌دادند