تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳

ماجرای لاستیک دنا به روایت فرزند آیت‌الله یزدی

فرزند مرحوم محمد یزدی گفت: دشمن شبهاتی را انتشار می دهد تا هزاران نفر بشنوند شاید چند نفر را تحت تاثیر قرار دهد و منتسبین رهبری را زیر سوال ببرند.

مجید یزدی فرزند آیت الله یزدی

اقتصاد۲۴- مجید یزدی فرزند آیت الله یزدی، با اشاره به مصاحبه‌ای که اخیرا در ارتباط با آیت الله یزدی منتشر شده، اظهار داشت: دشمن تلاش می‌کند کسانی که بازوی رهبر معظم انقلاب هستند را بزند تا مقداری از شأن رهبری کاسته شود؛ زیرا نمی‌تواند مستقیم ایراد و ضعفی از رهبر معظم انقلاب بگیرد و به این شکل اطرافیان و منتسبین رهبری را مورد هجمه قرار می‌دهد.

وی افزود: سال ۸۷ آقای عباس پالیزدار در دانشگاه همدان علیه تعدادی از مسئولین نظام مطالبی مطرح کرد و یکی از اتهاماتی که به آیت الله یزدی زد این بود که کارخانه لاستیک دنا متعلق به وی است.

معاون سابق اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم ضمن بیان زندگینامه آیت الله یزدی، گفت: آیت الله یزدی در خانواده فقیری در اصفهان به دنیا آمد و پدر وی روحانی بسیار ساده و از قشر مستضعف اصفهان بود و آیت الله یزدی در اصفهان در نهایت فقر زندگی کرد و بعد به قم آمد و با شهریه طلبگی و هدیه منبر زندگی کرد و اواخر حکومت پهلوی که بیشتر در زندان یا تبعید بود خانواده وی در فقر بیشتری زندگی کرد.

وی افزود: مادر، ما را با نان و چای شیرین بزرگ کرد و گاهی مجبور می‌شد برای در امان ماندن از گرما ما را داخل حوض آب قرار دهد، ما در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب چند سال یکبار شهر محل سکونت را تغییر می‌دادیم و شرایط بسیار سختی را تجربه و در نهایت فقر و تنگ دستی زندگی کردیم.

یزدی با تاکید بر حفظ روحیه ساده زیستی پدر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: مسئولیت‌های آیت الله یزدی در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ریاست قوه قضائیه سیره ساده زیستی وی را تحت الشعاع قرار نداد و هیچ زمانی ماشین و موبایل شخصی نداشت و هیچ امکاناتی از نظام را به خود اختصاص نداد و تا روز آخر عمر این سیره را ادامه داد.


بیشتر بخوانید:  افشاگری تکان دهنده پالیزدار پس از دو دهه سکوت؛ از ماجرای احمدی نژاد تا یزدی + ویدیو


وی با اشاره به خانه شخصی محقری که آیت الله یزدی در قم داشت، گفت: آنقدر پول آیت الله یزدی پاک بود که حضرت امام خمینی (ره) بعد از تبعید در خانه وی زندگی کردند؛ پدرم هیچ زمانی از امکانات مادی زیادی استفاده نکردند و از دنیا سه دنگ منزل داشتند که سه دنگ دیگر متعلق به مادر بود و یکسری کتاب‌های علمی به ایشان هدیه شده بود.

فرزند مرحوم یزدی اظهار داشت: آیت الله یزدی در زمان حیات ایده‌ای داشت که باید در برخی مشاغل نظام مانند رئیس قوه قضائیه، وزیر اطلاعات و رئیس دیوان عالی کشور شخص مجتهد با توان مدیریتی حضور داشته باشد؛ با توجه به اینکه در نظام جایی برای پرورش مجتهد مدیر نبود، خانه و کتاب‌های خود را وقف کردند که بعد از فوت مدرسه‌ای ساخته شود تا مجتهد مدیر پرورش داده شود و بعد از فوت پدر این وصیت عملی شد.

وی تاکید کرد: افتخار ما این است که وقتی پدر از دنیا رفت هیچ چیزی از مال دنیا برجای نگذاشت، پدر چیزی از مال دنیا نداشت و مادی گرا نبود و زمان رفتن چیزی از خود بر جای نگذاشت؛ دشمن برای تخریب نظام برخی از مسئولین شاخص نظام را زیر سوال می‌برد.

یزدی با اشاره به اتهامی که دشمن به آیت الله یزدی زد مبنی بر اینکه وی مالک کارخانه لاستیک دنا است، گفت: روزی به پدر گفتم باید بخشی از شایعه درست باشد تا مردم باور کنند آیا شما بخشی از سهامداران این کارخانه هستید؟ وی گفت علت ساخت این دروغ این است که اوایل انقلاب ماما و متخصص زنان نداشتیم و در قم دانشگاه علوم پزشکی فاطمیه تاسیس شد و من مدتی عضو هیئت امنای این دانشگاه بودم و درصدی از سهام کارخانه لاستیک سازی دنا به آن دانشگاه تعلق گرفت.

وی با اشاره به ادعا‌های بی اساسی عباس پالیزدار که اثبات نشد، اظهار داشت: آیت الله یزدی ساده زیست بود و چیزی از دنیا نداشت ولی دشمن وی را تخریب کرد، روزی سایت ایران فوکوس نوشته بود که آمریکا اعلام کرده دارایی‌های آیت الله یزدی در بانک‌های سوئیس بالغ بر ۵۰ میلیون دلار است و وی یکی از ده شخص ثروتمند دنیا است.

او در ادامه افزود: من رونوشت این متن را به پدرم نشان دادم و وی لبخند زد و نوشت هر اموال منقول و غیر منقولی که از من در هر کجای عالم هست حاضرم با سه میلیون تومان معاوضه کنم؛ پدرم ۴۴ سال شبانه روز برای کشور زحمت کشید و حتی سه میلیون موجودی نداشت.

یزدی با اشاره به سوالی که خبرنگاری از ثروت و سرمایه آیت الله یزدی پرسیده بود، خاطرنشان کرد: آیت الله یزدی رسما اعلام کرد هر کس مالی از من اعلام کند حاضرم با سه میلیون تومان معاوضه کنم، این مصاحبه را تلویزیون پخش کرد، دشمن شبهاتی را انتشار می‌دهد تا هزاران نفر بشنوند شاید چند نفر را تحت تاثیر قرار دهد و منتسبین رهبری را زیر سوال ببرند، اما خداوند همیشه از این نظام دفاع خواهد کرد و این مملکتی که با خون بیش از ۲۳۰ هزار شهید به دست ما رسیده، پرچمش به دست صاحب الامر خواهد رسید؛ تلاش‌های دشمن تلاش مذبوحانه‌ای است برای اینکه نمی‌تواند عزت و افتخار نظام اسلامی را تحمل کند.

منبع: رسا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ رونمایی رضا حسین زاده از ازدواج مجددش

عکس/ واکنش احساسی کارگردان تاسیان به تغییرنام خلیج فارس

عکس/ استایل خاص فرح پهلوی در حال موتور سواری با دخترش در جنوب

شور و حال برداشت گل محمدی از باغات میمند با رنگ و بوی بی نظیر

عکس/ ژست رسمی مقامات دربار و تیمورتاش ۹۹ سال پیش در کنار تاج رضاخان

اینفوگرافی/ وعده‌های وزیر نیرو درباره قطعی برق از پارسال تا امسال

عکس/ قابی احساسی از حوری تاسیان در آغوش همسرش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تصاویر هیات مذاکره‌کننده ایران در دور چهارم مذاکرات

فیلم/هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری خاندان سلطنتی قطر به ترامپ

فیلم/عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی حتما باید ادامه پیدا کند

فیلم/ عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها رو به جلو می‌توان توصیف کرد

تیراندازی مرگبار به خودروی تویوتا در زاهدان

فیلم/عراقچی: دور چهارم مذاکرات نسبت به ۳ دور گذشته جدی‌تر و صریح‌تر بود

این خودرو را برای سرویس مدارس ممنوع کنید

طالبان شطرنج را حرام اعلام کرد

عکس/رونمایی از طرح اتوبوس بارسلونا برای ال‌کلاسیکو

زن جیب‌بر در بهشت زهرا دستگیر شد

همسرکشی به دلیل خرید تلفن همراه

استفاده از آب قند برای نوزاد ضرر دارد

بررسی راهکار‌های رونق نشر کودک در نمایشگاه کتاب تهران؛ از تخصصی‌سازی فروش تا جادوی طنز

زمان و مکان برگزاری جشن قهرمانی تراکتور رسماً اعلام شد

ثپردیس، مدیرعامل جدید خود را شناخت!

میانگین رشد تولید برق کمتر از رشد مصرف است

مراکز دادرسی مستقل مالیاتی و بیمه با همکاری قوه قضاییه راه‌اندازی می‌شود

سیدعبدالوهاب سهل آبادی به کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران رفت

شناسایی یک پیکر دیگر از جانباختگان حادثه بندر رجایی

تقویم مچاله محسن یگانه رکورد زد

دستگیری یک بلاگر به دلیل پخش عکس خصوصی همسرش

شوک دور چهارم مذاکرات به قیمت دلار

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مقام آمریکایی: مذاکرات امروز با ایران دلگرم‌کننده بود

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا به پایان رسید

هشدار جدی استاد دانشگاه شریف درباره خلیج فارس

عکس/مهریه عجیب یک دختر ایرانی که وایرال شد

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

اختلاف نتانیاهو و ترامپ بر سر ایران بالا گرفت

گزارش تازه از قلب عمان درباره مذاکرات رسید

چگونه از سرطان کبد پیشگیری کنیم؟

ملکه رنجبر کیست؟/همه چیز درباره هنرمند برجسته و قدیمی سینما و تئاتر ایران

عکس/ چهره خاص هند جگرخوار ۶۵ سال پیش با گردنبند و گل سینه گرانقیمت

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

عکسی جالب از منوچهر وثوق ۵۳ سال پیش در میان رود بهمن‌شیر

عکس احساسی سحر ولدبیگی در کنار پدرش و ایام کودکی

سن ابتلا به آلزایمر به دهه‌های ۲۰ و ۳۰ رسید

عکس/ ژست متفاوت امیر دریادار سیاری ۴۴ سال پیش با لباس تکاوری

فیلم/ پل ورسک برای منفعت ملت ما ساخته نشد

آمار عجیب وزارت راه از شاخص حاشیه نشینی نسبت به متوسط جهانی/ آیا تعداد حاشیه‌نشینان از ۲۶ میلیون نفر کمتر است؟

عکس/ چهره زیبای سوفیا لورن ۶۷ سال پیش در کنار سگ محبوب اش

واگذاری تاپیکو به هلدینگ خلیج فارس متعهدانه است/ شستا هرگز به سمت واگذاری بدون صاحب‌سازی نخواهد رفت

وضعیت مصدومان سپاهان مقابل استقلال

فیلم/ اشک‌های محسن تنابنده در پشت صحنه پایتخت ۷

عکس/ دیدار دوستانه محمدرضا پهلوی و همسرش ۷۱ سال پیش با چرچیل

فیلم/ انتشار جدیدترین تیزر سریال عاشقانه سووشون

بازوبند به دست چهار ستاره پرسپولیس + عکس

عکس/ قابی صمیمی و جنجالی از امیر جعفری و همسرش در کنار دوستانشان

فیلم/ آخرین خبر در مورد آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا