تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷

رضا لایق: جام جهانی ۲۰۱۹ کشتی فرنگی در ایران برگزار می‎شود

به گفته دبیر فدراسیون کشتی، میزبانی ایران در جام جهانی ۲۰۱۹ کشتی فرنگی تقریباً قطعی است؛ وی تاکید کرد که منتظر ثبت میزبانی ایران در تقویم اتحادیه جهانی کشتی هستیم.
اقتصاد24 - رضا لایق با بیان اینکه ایران و روسیه کاندیدای میزبانی جام جهانی کشتی آزاد در سال ۲۰۱۹ میلادی هستند، گفت: ما آمادگی کامل برای میزبانی را داریم و حتی نماینده اتحادیه جهانی برای بازدید از امکانات به کشورمان سفر کرد و شرایط ما را نیز تایید کرد.




وی تصریح کرد: اتحادیه جهانی کشتی پس از بررسی تقاضاهای کشورها، اواخر اسفندماه را برای زمان میزبانی جام جهانی  کشتی آزاد تعیین کرد که پیشنهاد ایران نیز همین زمان بود.

دبیر فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: میزبانی روسیه در جام جهانی کشتی آزاد هنوز در تقویم اتحادیه جهانی ثبت نشده است و ما باز هم این موضوع را از راههای مختلف از اتحادیه جهانی  پیگیری می کنیم.

منبع: مهر


ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار