تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۹ تير ۱۳۹۸

پیشنهادهای خارجی برای شماره ۶۹ پرسپولیس

وضعیت بازیکن تیم پرسپولیس برای جدایی از این تیم پس از بازگشت عرب به ایران مشخص خواهد شد.
پرسپولیس
اقتصاد24 - پس از اعلام کالدرون سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شد که سروش رفیعی و شایان مصلح ۲ بازیکن این تیم در لیست مازاد هستند به همین دلیل آن‌ها بازیکن زودتر از سایر بازیکنان به تهران برگشتند.

از آنجایی که ایرج عرب مدیرعامل پرسپولیس در ترکیه حضور دارد به همین دلیل تکلیف این ۲ بازیکن بعد از بازگشت او به ایران مشخص خواهد شد.

مصلح علاقمند است که به صورت قرضی از پرسپولیس جدا شود تا بتواند فصل آینده به دلیل قراردادی که با پرسپولیس دارد دوباره به این تیم برگردد اما وضعیت او هنوز مشخص نیست.

از طرف دیگر مصلح از ۳-۴ تیم بالای جدول با پیشنهاداتی روبه‌روست و از برخی از کشورها مثل اندونزی، ترکیه، قطر و ... هم پیشنهادهایی دارد و مذاکرات در خصوص آینده این بازیکنان همچنان ادامه دارد.

در صورتی که مصلح نتواند به صورت قرضی از پرسپولیس به تیم‌های دیگر برود آن وقت پس از گرفتن رضایتنامه دائم خود مقصد جدیدش را مشخص خواهد کرد.

منبع: خبرورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار