تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۳۰ تير ۱۳۹۸

مردی که ۲۸ سال اشتباهی در زندان بود! +تصاویر

یک مرد سیاهپوست در اوکلاهامای آمریکا که به خاطر مشاهده صحنه قتل خیابانی مردی 48 ساله دستگیر شده و با اشتباه یک قاضی 28 سال زندانی شده بود روز گذشته آزاد شد.
مردی که ۲۸ سال اشتباهی در زندان بود
اقتصاد۲۴ – یک مرد سیاهپوست از اوکلاهامای آمریکا بیش از 28 سال از عمر خود را در زندان سپری کرد در حالی که بی‌گناه بود. پس از برملا شدن اشتباه قاضی که در سال 1991 مرتکب شده بود، این مرد از زندان آزاد شد.

نام این مرد آزاد شده، کوری آتشیسون است و توسط قاضی شارون هولمز در منطقه تولسا کانتی، تبرئه شد. آتشیسون به جرم کشتن جیمز در درگیری خیابانی اشتباها محبوس شده بود.

وکیل این مرد بی‌گناه اظهار کرد: کوری آتشیسون تنها به خاطر مشاهده صحنه قتل خیابانی مردی 48 ساله دستگیر شده بود.

وی افزود: آتشیسون در تمام مدتی که در زندان بود همواره بی‌گناهی خود را اعلام می‌کرد و زمانی که دستگیر شد فقط 20 سال سن داشت.

هم اکنون پس از کشف بی‌گناهی آتشیسون توسط هولمز، 175 هزار دلار غرامت طبق قانون اوکلاهاما به عنوان غرامت به او داده شد.


ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار