تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸

قدردانی دولت چین از ماکرون به خاطر حمایت از برجام

روزنامه خلق چین روز چهارشنبه به نقل از یک سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پکن از تلاش های امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری چین برای تلاش های دیپلماتیک با هدف میانجیگری در موضوع پرونده هسته ای ایران قدردانی کرد.
«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه
اقتصاد24 - خانم «هوا چون اینگ»، امروز در یک کنفرانس خبری ضمن قدردانی از تلاش های ماکرون، ابراز امیدواری کرد که این تلاش ها بتواند از تنش های موجود در خاورمیانه به ویژه میان دولت آمریکا و ایران بر سر توافق جامع میان قدرت های هسته ای جهان با ایران (برجام) بکاهد.

دولت فرانسه و به ویژه شخص ماکرون به تازگی فعالیت گسترده ای را برای میانجیگری میان تهران و واشنگتن آغاز کرده و در همین راستا با دولت های ایران، آمریکا و روسیه رایزنی های مختلفی را انجام داده است.

این سخنگو در پاسخ به یک خبرنگار همچنین ابراز امیدواری کرد که آمریکا بتواند از سیاست اعمال فشار حداکثری برای ایران دست کشیده و نگذارد همه راه های اجرای برجام از سوی همه طرف های امضاء کننده این توافق بسته شود چون حق قانونی همه متعهدین به این توافق است که بتوان ضمن بیان مراتب برخی نگرانی های خود به کلیت این توافق احترام بگذارند به به تعهدات خود برای اجرای این توافق پایبند باشند.

هوا همچنین گفت که پکن آماده هرگونه همکاری با پاریس است تا بتواند از راه های سیاسی و دیپلماتیک برای حل مسئله برجام بکوشد تا حقوق حقه و منافع قانونی همه طرفین این قرارداد تامین شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار