تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۰۶ دی ۱۴۰۳
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

زندگی کارگران در کره شمالی چگونه سپری می‌شود؟/ کشوری منزوی که مردمش همچنان در قرنطینه پاندمی کووید بسر می‌برند!

کره شمالی از نظر فرهنگی و اقتصادی منزوی است و بسیاری از مردم آن از سوء تغذیه و فقر رنج می‌برند. "کیم جونگ ایل" رهبر پیشین کره شمالی در دسامبر ۲۰۲۰، فروشگاه بزرگ پوتونگانگ را افتتاح کرد که به گفته مقام‌های کره شمالی تلاشی برای بهبود شرایط زندگی در پیونگ یانگ بود. در این فروشگاه لوازم الکترونیکی، آرایشی، مواد غذایی، کالا‌های مَسکن و اقلام دیگر به فروش می‌رسند. علیرغم آن که شهروندان نسبتاً ثروتمند از این فروشگاه لاکچری خرید می‌کنند، ساکنان فقیرتر شهر از طریق یک بازار سیاه گسترده اقلام مورد نیازشان را خریداری می‌کنند. آنان اغلب دلار مریکا را در ازای دریافت محصولات مبادله می‌کنند. 

اقتصاد ۲۴- بسیاری از مردم کره شمالی هر روز برای کار به مزارع، کارخانه‌ها و پیونگ یانگ پایتخت آن کشور می‌روند. اطلاعات محدودی در مورد زندگی روزمره مردم در کره شمالی یکی از منزوی‌ترین کشور‌های جهان وجود دارد. این کشور حدود ۲۶ میلیون نفر را در خود جای داده است. "کیم جونگ اون" رهبر کنونی کره شمالی تقریباً کنترل کامل آن کشور را در دست دارد و یک رژیم سرکوبگر را رهبری می‌کند که مایل است مخالفان سیاسی را از بین ببرد.

علیرغم آن که کیم قدرت قدرت نظامی و هسته‌ای خود را به رخ سایر نقاط جهان می‌کشد بسیاری از شهروندان کره شمالی بی سر و صدا دست به گریبان فقر هستند و از سوءتغذیه و شرایط بد معیشتی رنج می‌برند. اکثر شهروندان کره شمالی به دلیل محدودیت‌های وضع شده از سوی دولت برای سفر و جابجایی مکانی فاقد هرگونه تصوری درباره دنیای بیرون از کره شمالی هستند. شهروندان کره شمالی در نیروی کار فعال هستند، اگرچه گاهی اوقات برخلاف میل شان اکثرا در حرفه خود حرفی برای گفتن ندارند و بالاجبار در شغلی منصوب می‌شوند. ده‌ها هزار نفر از مردم کره شمالی در اردوگاه‌های زندان‌های سیاسی نگهداری می‌شوند که از بسیاری از آنان برای کار اجباری استفاده می‌شود.

در ادامه نگاهی به دنیای عمدتا پنهان مانده زندگی در کره شمالی خواهیم داشت:

برخی از محصولات در کره شمالی از نمونه‌های خارجی کپی برداری می‌شوند 

کارخانه کفش ریووُن در پیونگ یانگ در زمینه تولید کفش ورزشی تخصص دارد. "کیم کیونگ هوی" یکی از کارگران آنجا می‌گوید که "کیم جونگ اون رهبر عالیقدر به ما دستور داده که کفش‌های سراسر جهان را از نزدیک بررسی کرده و از روی آن کپی برداری کنیم". 

کره 2

مجتمع فولاد چولیما در نامپو اعلام کرده که بیش از ۸۰۰۰ کارگر در آنجا مشغول به کار هستند

کره 3

مجتمع فولاد "چولیما" یکی از چندین مجتمع فولاد کره شمالی است. این مجتمع زمانی که ژاپن از سال ۱۹۱۰ تا ۱۹۴۵ بر شبه جزیره کره حکمرانی می‌کرد توسط میتسوبیشی ساخته شد. تولید آن مجتمع صنعتی پس از جنگ جهانی دوم برای مدت کوتاهی متوقف شد، اما در سال ۱۹۵۳ دوباره از سر گرفته شد.

بسیاری در کره شمالی از کمبود مواد غذایی رنج می‌برند

کره 5

کره شمالی به دنبال قحطی فاجعه بار در دهه ۱۹۹۰ میلادی تلاش کرد تا تولیدات کشاورزی خود را افزایش دهد. با این وجود، ناامنی غذایی در آن منطقه به طرز نگران کننده‌ای بالا بوده است. آن کشور تا سال ۲۰۰۹ کمک‌های غذایی دریافت می‌کرد و در سالیان اخیر تولید ذرت و برنج آن کشور بهبود یافته است.


بیشتر بخوانید: نظارت به شیوه رهبر دیکتاتور کره شمالی در مناطق سیل زده +عکس


بسیاری از مردم کره شمالی در بخش کشاورزی کار می‌کنند

کره 8

حکومت کره شمالی فناوری مدرن را تحقیر می‌کند. این رویکرد تا حدی به عنوان راهی برای افزودن به نیروی کار بیش‌تر اتخاذ شده است چرا که ماشین آلات بیش‌تر به معنای کارگران کم‌تر خواهد بود. برخی از کشاورزان کره شمالی برای کشاورزی در زمین به روش‌های نسبتا ابتدایی متکی هستند. کره شمالی در طول تاریخ برای تولید کود مورد نیاز خود به شدت تلاش کرده است. 

حتی رستوران سرو کننده نودل نیز به درخواست کیم یم ایل سونگ "رهبر فقید" ساخته شده است 

کره 0

پرسنل "اُنگ نیوگ وان" یک رستوران محبوب سرو کننده نودل در پیونگ یانگ مدعی هستند که روزانه بیش از هزار نودل برای وعده ناهار سرو می‌کنند. این رستوران در سال ۱۹۶۰ با فرمان "کیم ایل سونگ" رهبر اسبق کره شمالی که در آن کشور با عنوان "رهبر فقید" شناخته می‌شود ساخته شد. 

فروشگاه بزرگ پوتونگانگ در پیونگ یانگ، پایتخت کره شمالی واقع شده است

کره 7

"کیم جونگ ایل" رهبر پیشین کره شمالی در دسامبر ۲۰۲۰، فروشگاه بزرگ پوتونگانگ را افتتاح کرد که به گفته مقام‌های کره شمالی تلاشی برای بهبود شرایط زندگی در پیونگ یانگ بود. در این فروشگاه لوازم الکترونیکی، آرایشی، مواد غذایی، کالا‌های مَسکن و اقلام دیگر به فروش می‌رسند. علیرغم آن که شهروندان نسبتاً ثروتمند از این فروشگاه لاکچری خرید می‌کنند، ساکنان فقیرتر شهر از طریق یک بازار سیاه گسترده اقلام مورد نیازشان را خریداری می‌کنند. آنان اغلب دلار آمریکا را در ازای دریافت محصولات مبادله می‌کنند. 

کارگران کارخانه "سیم برق ۳۲۶" کارشان ساخت کابل است 

کره کارگر

کارخانه "سیم برق ۳۲۶" در پیونگ یانگ اعلام کرده که در هر روز هزار کارگر در آنجا کار می‌کنند. زمانی که خبرنگار روزنامه آمریکایی "لس آنجلس تایمز" در سال ۲۰۱۶ از آنجا بازدید کرد، تنها ۱۰۰ کارگر در آنجا مشغول به کار بودند. گفتنی است که کره شمالی شریک تجاری اصلی چین است و به آن کشور مواد معدنی، فلزات، اسلحه، منسوجات و محصولات کشاورزی و محصولات حوزه شیلات می‌فروشد. روسیه نیز به ویژه پس از جنگ اوکراین به دلیل مواجهه با تحریم‌های غرب واردات از کره شمالی را آغاز کرده است. 

تصاویر "رهبران بزرگ" کره شمالی در سراسر آن کشور نصب شده و دیده می‌شوند 

کره ای

پرتره‌های اعضای خاندان کیم از "کیم ایل سونگ" بنیانگذار حکومت کمونیستی آن کشور تا "کیم جونگ ایل" پسرش و "کیم جونگ اون" رهبر فعلی در سراسر کره شمالی دیده می‌شوند. به شهروندان کره شمالی از سنین جوانی آموزش داده می‌شود که رهبران خود را همچون خدایان پرستش کنند.

کره شمالی یکی از تولیدکنندگان عمده منسوجات مانند ابریشم است

کره کارگران

کارخانه نساجی "کیم جونگ سوک" در پیونگ یانگ که به نام مادربزرگ "کیم جونگ اون" رهبر فعلی کره شمالی نامگذاری شده مدعی شده که ۱۶۰۰ کارگر، عمدتا کارگران زن را استخدام کرده است. کارگران در آن کارخانه کرم‌های ابریشم را برای تولید ابریشم کرم‌های ابریشم دسته بندی می‌کنند تا نخ‌های ابریشم تولید شوند. مقام‌های کره شمالی اعلام کرده‌اند که سالانه ۲۰۰ تن ابریشم در آن کشور تولید می‌شود. 


بیشتر بخوانید:  همه آنچه باید درباره کره شمالی بدانیم/از سیاست تا آداب و فرهنگ سرزمین مرموز


 

مردم کره شمالی در طول پاندمی کووید-۱۹ تحت محدودیت‌های شدید زندگی می‌کردند 

کره پاندمی

در طول پاندمی کووید – ۱۹ مردم کره شمالی تحت قوانین و محدودیت‌های سختگیرانه زندگی می‌کردند که ممکن است برخی از آن محدودیت‌ها کماکان پابرجا باشند.  کیم جونگ اون در مه ۲۰۲۲ مقام‌های حکومت خود را به دلیل آن چه "نگرش کاری غیر مسئولانه" دانسته بود مقصر اصلی سرایت کووید -۱۹ در کره شمالی دانست. 

کره شمالی اعلام کرد که در دسامبر ۲۰۲۴ قرنطینه به صورت موردی لغو خواهد شد 

پاندمی

مقام‌های کره شمالی اعلام کرده بودند که ممکن است برخی از فعالیت‌های مرتبط با گردشگری در دسامبر ۲۰۲۴، چندین سال پس از اولین قرنطینه ناشی از پاندمی کووید -۱۹ از سر گرفته شوند. اگرچه بسیاری از کشور‌های دیگر لغو قرنطینه را انجام داده‌اند و زندگی عادی را از سر گرفته‌اند کره شمالی از قرنطینه ناشی از پاندمی کووید به عنوان بهانه‌ای برای حفظ محدودیت‌های سخت گیرانه استفاده کرده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی از شهروندان کره شمالی به دلیل نقض مقررات مرتبط با پاندمی کووید اعدام شده‌اند. هم چنین، در طول پاندمی کووید -۱۹ و قرنطینه ناشی از آن کمبود مواد غذایی در کره شمالی افزایش یافت. قیمت محصولات ذرت و برنج در بحبوحه پاندمی کووید -۱۹ افزایش یافت. 

کشاورزان در مزارع برنج در استان کانگوون در کره شمالی کار می‌کنند

کشاورزی

وُنسان مرکز استان کانگوون، یک شهر بندری بزرگ است. این منطقه در حال توسعه به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده اگرچه گردشگران بسیار محدودی از آنجا بازدید می‌کنند. کره شمالی در اوایل سال ۲۰۲۴ در بحبوحه روابط رو به رشد خود با روسیه به برخی از گردشگران روس اجازه داد از آنجا بازدید کنند. پیش از آن نیز گردشگران چینی اجازه بازدید از آنجا را پیدا کرده بودند. 

جو کره شمالی به شدت امنیتی است 

کارگری کره

کره شمالی دارای یک اداره امنیت داخلی قوی است که بر شهروندان آن کشور نظارت دارد. افسران در وزارت امنیت عمومی، سازمان مجری قانون کشور، به عنوان پاسبانان ملی عمل می‌کنند. گزارش‌های وزارت خارجه ایالات متحده نشان می‌دهند که مردم کره شمالی در معرض تهدیدات ناشی از نقض حقوق بشر مانند بازداشت‌های خودسرانه و مجازات برای تخطی ادعایی اعضای خانواده شان از مقررات هستند. دولت کره شمالی به نهاد‌های مجری قانون آن کشور اجازه قتل مخفیانه و غیرقانونی متهمان به مخالفت با حکومت آن کشور را داده است.

منبع: بیزینس اینسایدر

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

عکس/ پیاده روی پدر و دختری شاهرخ استخری با نبات خانم

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نقش آفرینی فردین و بیک ایمانوردی کنار هم ۵۳ سال پیش

عکس/ محسن افشانی با عینک چند میلیونی در مراسم تشییع ژاله علو

حضور هنرمندان در مراسم تشییع ژاله علو

عکس/ زیبایی خیره کننده بازیگر نقش فاطماگل بعد ۱۴ سال

عکس/ چهره خندان ماهچهره خلیلی و گوهر خیراندیش ۵ سال پیش

عکس/ تغییر شوکه کننده سعید سریال متهم گریخت بعد ۲۰ سال

اینفوگرافی/ طرح جدید ظریف در برابر پیمان ابراهیم

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تایید سقوط هواپیمای مسافربری با پدافند روسیه

فیلم/ وعده پزشکیان به تغییر شیوه آموزش در مدارس دولتی

گروگان‌گیری در بم

فیلم/ پزشکیان در حضور مردم ابراز شرمندگی کرد

فیلم/ نخستین تصاویر از وحشت مردم یمن پس از حمله هوایی اسرائیل

فیلم/ شکنجه جوانان علوی در سوریه

فیلم/ یمن هم اکنون زیر آتش حملات جنگنده‌های اسراییل

قیمت یک دست کله‌پاچه اعلام شد

آغاز توزیع گوشت قرمز رایگان دولتی

فیلم/ طرح ادعاهای جدید درباره سقوط هواپیمای آذربایجانی

مدارس تهران هفته آینده تعطیل شد؟

مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده بیمه ملت مجددا برگزار می‌شود

کنایه هاشمی‌طبا به مدیران کشور

حضور بیمه سرمد در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران تلکام ۲۰۲۴

ادرارکردن یک سلطنت‌طلب بر قبر ساعدی

نرخ سود بانکی به بالاترین رقم رسید

فیلم/ ضرب‌و‌شتم اسرای سوری به دست تحریر‌الشام

ادغام ۳ غول بزرگ خودروسازی ژاپن

گیمر ۱۷ساله ایرانی که ماهی ۸۰ میلیون درآمد دارد

اینفوگرافی/ پرمصرف ترین استان ها در گاز خانگی

رژیم غذایی چه تاثیری بر افسردگی دارد؟

چگونه از طلاق جلوگیری کنیم؟

معضل انباشت زباله در شهر‌های شمالی ایران

اینفوگرافی/ راهکار‌های جلوگیری از هک اطلاعات گوشی

فیروزآبادی: واتس آپ و گوگل پلی بدون شرط باز شدند

گیربکس اتوماتیک جدید رنو با ۱۵ دنده + عکس

نکات مهم در مراقبت و نگهداری از گیربکس ۲۰۷

چرا بی بی سی فارسی مستند افشاگرانه درباره نتانیاهو را رد کرد؟

ثروت ترامپ رکورد زد

فیلم/ ضرب و شتم اسرای سوری توسط تحریر الشام

عکس/ عروسی گوهر خیراندیش و جمشید اسماعیل خانی ۵۳ سال پیش

فیلم/ پزشكيان: نباید با دنیا دعوا کنیم

دستگیری یکی از مرتبطین اطلاعاتی کشور‌های همسایه

فیلم/ علی دایی آرزوی معلول کرجی را برآورده کرد

عکس/ گلوریا هاردی در کنار دو پسرش

عکس/ سخنگوی دولت کنار درخت کریسمس

اصلاح ضرایب و منابع کنکور ۱۴۰۴

پزشکیان: مملکت برای همه ایرانیان است

عکس/ پیام عجیب ترامپ برای تبریک کریسمس

عکس/ واکنش جالب آموزش‌و‌پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی

فیلم/ برخورد گرم و صمیمانه رضا عطاران با مردم

فیلم/ المیرا شریفی‌مقدم ناگهان برنامه زنده را ترک کرد

عکس جالب آناهیتا درگاهی در اینستاگرام

فیلم/ اجرای آهنگ محلی بجنوردی در حضور پزشکیان

فیلم/ لشکرکشی تحریرالشام به طرطوس و لاذقیه

همسر بشار اسد در آستانه مرگ قرار دارد؟

فیلم/ تالاب انزلی در محاصره مرگبار فاضلاب‌ها

فیلم/ پزشکیان چراغ‌های سالن را خاموش کرد

فیلم/ جنگ خیابانی بین نیرو‌های تحریرالشام و هواداران بشار اسد

عکس/ ابلاغ اساسنامه بنیاد بین‌المللی ابراهیم رئیسی