تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸

تصویری از ترانه علیدوستی با گریمی خاص در «اکو»

ترانه علیدوستی پس از مدت‌ها سکوت در حوزه حرفه‌ای، تصویری از خود را در فیلم کوتاه «اکو» ساخته مهین صدری به اشتراک گذاشت. آخرین حضور او در سینما به فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی بازمی‌گردد.
ترانه علیدوستی در خیابان
اقتصاد24 - ترانه علیدوستی به تازگی تصویری از خود را در حالی که ظاهری چون دکترهای داروساز دارد، در اینستاگرام منتشر کرده و در توضیح آن نوشته است: «نمایی از فیلم کوتاه اکو، ساخته مهین صدری.»

این در حالی‌است که مدتی است خبری از او در اخبار سینمایی و همچنین فیلم‌هایی که روی پرده می‌روند نیست. حال به نظر می‌رسد که او تصمیم گرفته تجربه تازه‌ای را در حوزه فیلم کوتاه پشت سر بگذارد. با این حال هنوز اطلاع دقیقی درباره جزییات فیلم «اکو» منتشر نشده است.

علیدوستی که آخرین حضورش در سینما به فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی بازمی‌گردد، در اخباری که چند ماه پیش منتشر شده است به همراه فرهاد اصلانی در فیلم سینمایی «ملخ» ساخته فائزه عزیزخوانی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار