تاریخ انتشار: ۰۱:۵۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

تاثیر شیره خرما در زایمان آسان

شیره خرما یکی از مغذی‌ترین و خوشمزه‌ترین میان وعده‌هاست که طعم شیرین آن باعث شده تا مصارف بسیاری داشته باشد. شیره خرما به علت داشتن قند طبیعی، پروتئین و ویتامین‌ها می‌تواند در افزایش وزن به شما کمک کند.

شیره خرما

اقتصاد۲۴- شیره خرما یک محصول طبیعی و بسیار مقوی است که خواص متنوعی دارد. بخشی از عناصر معدنی و املاح موجود در این محصول شامل؛ پروتئین، ویتامین‌های گروه B مثل A ۱، B ۱، B ۲، B ۳، B ۵ و ویتامین C است.

آهن، اسید فولیک، فسفر، پتاسیم و منیزیم نیز از عناصر مهم موجود در شیره خرما است. این محصول همچنین انرژی بالایی دارد که از قند طبیعی موجود در آن نشأت می‌گیرد.

طبع شیره خرما گرم و خشک است و بهترین نوع مصرف آن برای همه مزاج‌ها این است که شیره را با سرکه بجوشانید و سرکه شیره را مورد استفاده قرار دهید. سرکه شیره هم خاصیت سرکه (طبیعت سرد) و هم طبیعت شیره (طبیعت گرم) را دارد. شیره خرما تسکین دهنده درد‌های روماتیسمی و امراض شریانی وریدی است.

ارزش غذایی شیره خرما

شیره خرما یکی از محصولات طبیعی و مقوی است که از خرما استخراج می‌شود و سرشار از مواد مغذی و انرژی‌زا است. این ماده غذایی دارای مقدار زیادی قند طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز است که به سرعت جذب بدن می‌شوند و انرژی فوری فراهم می‌کنند. به همین دلیل شیره خرما گزینه‌ای مناسب برای شروع روز یا مصرف پس از فعالیت‌های بدنی است.

شیره خرما حاوی ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، ویتامین‌های گروه B (به خصوص B۱ و B۲) و ویتامین C است که در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست و مو مؤثر هستند. همچنین مواد معدنی مهمی همچون آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر در شیره خرما وجود دارد که به تقویت استخوان‌ها، بهبود عملکرد قلب و تنظیم فشار خون کمک می‌کنند. آهن موجود در شیره خرما به تولید گلبول‌های قرمز خون و پیشگیری از کم‌خونی کمک کرده و مصرف آن به ویژه برای افرادی که دچار کمبود آهن هستند، توصیه می‌شود.

فیبر موجود در شیره خرما نیز به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و مانع از یبوست می‌شود. علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی موجود در این ماده غذایی به مقابله با رادیکال‌های آزاد و کاهش التهاب کمک می‌کنند و می‌توانند در پیشگیری از بیماری‌های مزمن نقش داشته باشند.

شیره خرما یک جایگزین طبیعی برای شیرین‌کننده‌های مصنوعی است و می‌توان از آن در تهیه انواع شیرینی، دسر و نوشیدنی استفاده کرد. به طور کلی، شیره خرما نه تنها یک خوراکی خوشمزه است بلکه به دلیل ارزش غذایی بالا، گزینه‌ای مناسب برای تأمین انرژی و تقویت بدن به شمار می‌آید.

درمان کم‌خونی با شیره خرما

شیره خرما یک محصول طبیعی غنی از آهن و اسید فولیک محسوب می‌شود. مصرف منظم این محصول گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد. این یک ماده عالی برای درمان کم‌خونی محسوب می‌شود. به خصوص ترکیب شیره خرما و شیره انگور ماده موثری برای درمان کم خونیست.

فواید شیره خرما در افزایش رشد مو

خرما و شیره آن، سرشار از آهن است که باعث افزایش گردش خون در زیر پوست می‌شود و در نتیجه به‌وسیله تقویت فولیکول‌های مو، افزایش روند رشد مو را به دنبال دارد. افزایش میزان آهن در خون باعث افزایش میزان اکسیژن در بدن به‌ویژه ناحیه سر می‌شود. افزایش میزان اکسیژن از ریزش مو جلوگیری می‌کند و با تحریک ریشه مو، افزایش رشد مو را به دنبال خواهد داشت.

تامین انرژی بدن با شیره خرما

شیره خرما انرژی زا است و مصرف آن می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند. از سوی دیگر مصرف شیره خرما قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را هم افزایش می‌دهد. شیره خرما همینطور خستگی را برطرف کرده و به شما برای انجام فعالیت‌های کل روز توان می‌بخشد. شیره خرما طبع گرم دارد و سستی و کسالت را از شما می‌گیرد.

شیره خرما برای درمان شب کوری

شیره خرما سرشار از کاروتنوئید و ویتامین A است و با همین خاصیت می‌تواند از شب کوری که با علائمی مانند خشکی چشم و افزایش خطر ابتلا به عفونت همراه است، جلوگیری کند و بینایی را تقویت نماید.

فواید شیره خرما برای پوست

شیره خرما سرشار از ویتامین‌های C و D است. استفاده از این ویتامین‌ها برای بدن بسیار مفید هستند و از طرفی نیز باعث صاف‌شدن پوست می‌شوند. اگر درگیر مشکلات پوستی هستید، خواص شیره خرما به شما کمک می‌کند تا در طولانی مدت از این مشکلات رها شوید. وجود خاصیت ضد پیری در شیره خرما از تجمع ملانین در بدن جلوگیری می‌کند و در طولانی‌مدت روند پیری را به تعویق می‌اندازد.

تاثیر شیره خرما در زایمان آسان‌تر

جالب است بدانید که خوردن شیره خرما در دوران بارداری دهانه رحم را بازتر وفرایند زایمان و وضع حمل را آسان‌تر می‌کند. خوردن خرما و شیره آن با توجه به میزان تایید شده از طرف پزشک در دوران بارداری، دهانه رحم را بازتر می‌کند و در نتیجه روند زایمان به‌آسانی صورت می‌گیرد.

با توجه به آزمایش انجام شده روی ۶۹ زن باردار، پزشکان دریافتند که با مصرف میزان کنترل شده‌ای از شیره خرما، ۲۰ درصد از خانم‌ها زایمان بهتری را تجربه کردند. همچنین باید در نظر داشته باشیم که خرما و شیره آن یکی از منابع اصلی تامین آهن بدن به شمار می‌روند.

شیره خرما برای افزایش وزن

اگر در دسته افرادی که با مشکل کمبود وزن مواجه هستند قرار دارید و می‌خواهید وزنتان اضافه شود، مصرف شیره خرما را فراموش نکنید. شیره خرما کالری بالایی دارد و مصرف روزانه آن سبب چاق شدن صورت می‌شود.


بیشتر بخوانید: مضرات خوردن چای با توت و خرما


همچنین اگر کودکی که به صورت غیرطبیعی کم‌وزن و لاغر دارید، شیره انگور را به عنوان صبحانه یا میان وعده در برنامه غذایی او بگنجانید. شیره خرما کالری بالایی دارد و سرشار از پروتئین است. پروتئین موجود در این محصول عضلات کودکان شما را تقویت کرده و لاغری را برطرف می‌کند.

خواص شیره خرما در جلوگیری از التهاب

خرما حاوی مواد معدنی‌ست که استفاده از آن برای سیستم ایمنی بدن مفید است. مصرف شیره خرما باعث ایجاد سیستم ایمنی قوی‌تر می‌شود و با التهاب‌ها مبارزه می‌کند. به همین علت توصیه می‌شود جهت افزایش ایمنی بدن، شیره خرما را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

تقویت و استحکام استخوان‌ها با شیره خرما

شیره خرما به دلیل کلسیم و منیزیم موجود در آن سبب تقویت و استحکام استخوان‌ها می‌شود. شیره خرما خاصیت ضد التهاب داشته و برای افرادی که دچار آرترزو و التهاب مفاصل هستند، مفید است و در تسکین درد مفاصل و درد‌های روماتیسمی موثر است.

شیره خرما کاهنده کلسترول خون

شیره خرما چربی کمی دارد و به همین دلیل فاقد کلسترول است؛ بنابراین با مصرف کنترل شده آن می‌توانید از مزایا شیرین کنندگی آن بهره برده و درنهایت کلسترول خود را نیز کنترل کنید.

سلامت دستگاه گوارش با شیره خرما

این محصول میکروب‌های مضر معده را می‌کشد. به علاوه اگر یبوست دارید، این شیره یک ملین قوی و در عین حال طبیعی محسوب می‌شود.

فواید شیره خرما در مبارزه با سرطان

خواص شیره خرما آن را تبدیل به یکی از مواد مغذی در رژیم غذایی افراد دارای سرطان کرده است. به این صورت که استفاده از خرما و شیره آن می‌تواند به بهبود سلامت روده و کاهش رشد سلول‌های سرطانی روده کمک کند. در واقع خرما و شیره آن به علت داشتن خاصیت ضد توموری، از رشد تومور‌های بدخیم و خوش‌خیم در داخل بدن جلوگیری می‌کند.

تاثیر شیره خرما در جلوگیری از بیماری قلبی

مصرف شیره خرما، میزان کلسترول موجود در خون را کاهش می‌دهد. کلسترول با رسوب در رگ‌های قلب، خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهد. علاوه‌بر آن، خرما منبعی غنی از پتاسیم است که فشار خون را کاهش می‌دهد و در نتیجه باعث کاهش خطر سکته و بیماری‌های قلبی می‌شود.

منبع: جامعه24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۵ بهمن تعطیل است؟

عکس/ تغییر مدل مو و ریش جولانی در سفر به عربستان

عکس/ جدیدترین لیست قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره و تیپ لیلا حاتمی در جشنواره فجر

عکس/ ورود اسرائیل به مناطق جدیدی در سوریه

عکس/ منظرۀ خارق العاده از سرپل تجریش ۱۳۷ سال پیش

اینفوگرافی/ بهترین و بدترین غذا‌های ایرانی در رنکینگ جهانی

عکس/ سلفی عاشقانه الهام حمیدی و همسرش با استایل کابویی

عکس/ استایل شیک و خاص غزل شاکری در جشنواره فجر

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ علیرضا بیرانوند؛ عاشقتم عشقم

عکس‌هایی از هنرمندان

پیش بینی قیمت دلار فردا ۱۶ بهمن ۱۴۰۳/ ریزش قیمت دلار در راه است؟

چرا صادق خرازی سفیر ایران در چین نشد؟

انفجار بمب در مسکو

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۶ بهمن ۱۴۰۳/ افزایش عجیب و غریب قیمت سکه

ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم

فیلم/ بهزاد نبوی: وقتی صدای ملت دیر شنیده می‌شود

پزشکیان در دیدار با دستیار رییس‌جمهوری آذربایجان: تغییر مرز‌های منطقه به هیچ عنوان قابل‌قبول نیست

فیلم/ الهام چرخنده: من تنها خادم ایرانی حرم حضرت ابالفضل عباس (ع) هستم

محکومیت سرباز انگلیسی به اتهام جاسوسی برای ایران

سیگنال مهم ترامپ به بازار طلا

فیلم/ تصاویر جالب از بارش تگرگ در قشم

زمان تشییع پیکر سید حسن نصرالله مشخص شد

نماینده داراب: می‌خواهیم با مسئولی که به وظیفه‌اش عمل نمی‌کند برخورد کنیم

عکس/ استوری گل‌محمدی در سالروز درگذشت انصاریان

فیلم/ ایلان ماسک چگونه از همسرش خواستگاری کرد؟

فیلم/ سخنان یک روحانی درباره علت تعدد دوست دختر

مقایسه بازار مسکن ایران و ارمنستان

رونمایی از ترکیب استقلال مقابل الشرطه

فیلم/ الجولانی وارد خانه کعبه شد

افت تحصیلی در رشته‌های علوم پایه و ریاضی

دستور رییس جمهور برای تامین اعتبار مالی کمیته ملی المپیک

اجاره خانه در خانی‌آبادنو تهران چند؟ + جدول

مسجد سید اصفهان در آستانه فروپاشی

افزایش بلیت مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۴

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

عکس/ معرکه گیری در یک کاروانسرا ۱۳۵ سال پیش دوره قاجار

چگونه سریع و هوشمندانه فکر کنیم؟

عکس/ حال و هوای استقبال از امام خمینی ۱۲ بهمن ۵۷

عکس/ نمایی از دروازه باغ ملی شهربانی تهران ۶۳ سال پیش

این خوراکی‌ها قاتل خواب شبانه هستند

یک دفتر و این همه هزینه؛ جزئیات جنجالی هزینه‌های دفتر پرحاشیه زاکانی در شهرداری تهران

عکس/ استادیوم آزادی ۵۳ سال پیش از فراز آسمان

چگونه چیدمان خانه بر سلامت روان تأثیر می‌گذارد؟

فیلم/ تصادف زنجیره‌ای ۱۰۰ خودرو در چین

فیلم/ ژست‌های عجیب رها خدایاری در مقابل دوربین

تب دنگی چقدر خطرناک است؟

اینفوگرافی/ سران قوا در نشست همدلی چه گفتند؟

خطر خشکسالی در کمین خلیج گرگان

قیمت گوشت قرمز امروز ۱۵ بهمن ۱۴۰۳+ جدول

فیلم/ قالیباف: برای حمایت از مقاومت مصمم هستیم

تکلیف سرمربی جدید استقلال مشخص شد؟

فیلم/ شهاب حسینی: من پنچرگیر سینما هستم و در موتورخانه کار می‌کنم

مشخصات تانک اصلی نبرد M۶۰A۳

صعود بانوان پرسپولیس به لیگ برتر+ عکس

مهدی نصیری کیست؟/ از تندروی دوآتشه تا منتقد تمام عیار

عکس/ استایل خاص مهستی با روسری در حال آشپزی دهه ۵۰

بازگشت استقلال به آزادی پس از ۲۱۰۰ روز

عکس/ جولانی در لباس احرام