تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۰۹ آذر ۱۳۹۷

قطع دسترسی ایرانی‌ها به کیف الکترونیکی بیت کوین از سوی آمریکا

خبرها حاکی است که دسترسی فعالان ارز رمزنگار بیت کوین به کیف های الکترونیکی در سراسر کشور به دنبال اقدامات اوفک، خزانه داری آمریکا مسدود شده است.
bitcoinfree12-810x456



اقتصاد 24 به دنبال تحریم علی خورشیدزاده و محمد قربانیان دو تن از فعالان ایرانی در حوزه بیت کوین از سوی دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا موسوم به اوفک، اکنون با وجود ۴۸ ساعت از این ماجرا همچنان دسترسی کاربران ایرانی دارای پول الکترونیکی بیت کوین در کانال های تلگرامی در سراسر ایران مسدود شده است.

در همین حال منابع ایرانی در گفتگو با کوین دسک اعلام کردند که بعضی از آنها دیگر قادر به دسترسی به پلت فرم سوآپ بیت کوین ShapeShift نیستند و حتی با استفاده از «وی پی ان» هم این کار میسر نیست.

ظاهرا تحریم های آمریکا آندسته از ایرانیانی که قصد استفاده قانونی از ارزهای رمزنگار را هم دارند، تحت تاثیر قرار داده است. همچنین بعضی از کیف های الکترونیکی محبوب در میان ایرانیان از قبیل الکتروم، اتومیک، اکسدوس، سامورایی والت و واسبی والت برای انجام تراکنش با مشکلاتی روبرو شده اند.

بر همین اساس، «استیو میدلبروک» دادستان آمریکا توئیت کرد که هر شخصی که بیت کوین از این افراد تحریم شده دریافت کرده باید بیت کوین ها را نگهدارد و فدرال را نسبت به آن مطلع کند.

منبع: ایبنا


ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار