تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۴ دی ۱۴۰۳

با امضای قراردادی در نمایشگاه ایران پتروکم ۲ کاتالیست نفتا و اروماتیزاسیون پتروشیمی نوری بومی‌سازی می‌شود

قرارداد همکاری میان پتروشیمی نوری و شرکت صنایع نفت و گاز سرو به‌منظور بومی‌سازی و تولید کاتالیست تصفیه هیدروژنی (نفتا) و کاتالیست رفورمینگ (اروماتیزاسیون) باهدف استمرار تولید و جلوگیری از خروج ارز در دومین نمایشگاه ایران پتروکم امضا شد.

با امضای قراردادی در نمایشگاه ایران پتروکم ۲ کاتالیست نفتا و اروماتیزاسیون پتروشیمی نوری بومی‌سازی می‌شود

اقتصاد ۲۴- این قرارداد در حاشیه دومین همایش و نمایشگاه ایران پتروکم، با حضور محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس، سید عبدالمجید خاکسار مدیر ارشد مجتمع پتروشیمی نوری و حجت نظری، مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو امضا شد.

دومین همایش و نمایشگاه «ایران پتروکم» با شعار «حمایت از تولید دانش‌بنیان» از روز شنبه (۲۲ دی) برای سه روز با حضور بیش از ۱۴۰ شرکت پتروشیمی و شرکت‌های داخلی، دانش‌بنیان و فناور حوزه پتروشیمی از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش دایر است.

این نمایشگاه باهدف حمایت از تولید داخلی و استفاده حداکثری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، همسو با تکمیل رویداد پتروفن و اجرایی‌شدن نیازسنجی‌های صورت‌گرفته از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی کشور با محوریت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برگزار شده است.

با امضای قراردادی در نمایشگاه ایران پتروکم ۲ کاتالیست نفتا و اروماتیزاسیون پتروشیمی نوری بومی‌سازی می‌شود

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار