تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

انتقاد تند انبوه‌سازان از دستگاه‌های خدمات‌رسان: مثل داروغه‌ها عمل می‌کنند

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با انتقاد از عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان در بخش مسکن، اظهار کرد: این دستگاه‌ها عملاً به دستگاه‌های خدمات‌نرسان تبدیل شده‌اند.

انتقاد تند انبوه‌سازان

اقتصاد۲۴- دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند داروغه‌ها عمل می‌کنند، گفت:‌این دستگاه‌ها در مسیر خلاف افزایش تولید مسکن حرکت می‌کنند.
فرشید پورحاجت با انتقاد از عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان در بخش مسکن، اظهار کرد: این دستگاه‌ها عملاً به دستگاه‌های خدمات‌نرسان تبدیل شده‌اند.
وی توضیح داد: باعث تأسف است که یک واحد ۱۰۰ متری را می‌سازیم و به ازای هر مترمربع یک تا دو میلیون تومان سهم دستگاه‌های خدمات‌رسان است، اما در عمل این دستگاه‌ها هیچ کاری برای ما انجام نمی‌دهند.
وی با تأکید بر اینکه عملکرد تمامی این دستگاه‌ها مشابه است، افزود: این نهاد‌ها مانند داروغه‌چیان، تنها به محلی برای دریافت وجه تبدیل شده‌اند و در عوض هیچ خدماتی ارائه نمی‌دهند.


بیشتر بخوانید: شوک سنگین به متقاضیان جدید نهضت ملی مسکن


دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان اینکه بخش خصوصی بار سنگین تولید مسکن کشور را بر دوش می‌کشد، گفت: شرکت توزیع برق، شرکت آبفا، سازمان نظام مهندسی ساختمان و دیگر ارگان‌های مرتبط همگی به مسیری اشتباه رفته‌اند.
پورحاجت بیان کرد: کانون سراسری انبوه‌سازان به نمایندگی از بخش تولید، در میدان تلاش و مبارزه برای ساخت مسکن حضور دارد. ما بخش خصوصی‌های زیادی در کشور داریم که به آنها احترام می‌گذاریم، اما ما پیشقراولان صنعت ساختمان و مسکن هستیم.
وی اضافه کرد: انتظار داریم دولت و مجلس اقدامات لازم را برای کاهش فشار بر سازندگان مسکن انجام دهند و شرکت‌های خدمات‌رسان را به مسیر اصلی، یعنی ارائه خدمات مؤثر در جهت افزایش تولید و عرضه مسکن، بازگردانند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار