تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

مقایسه گلکسی S۲۵ با آیفون ۱۶، پیکسل ۹ و شیائومی ۱۵

آیا توانایی‌هایی پردازنده‌ی سفارشی اسنپدراگون ۸ الیت، می‌تواند گلکسی S۲۵ را در رقابت میان پرچمداران سامسونگ، اپل، گوگل و شیائومی به برتری برساند؟

مقایسه گلکسی S۲۵ با آیفون ۱۶، پیکسل ۹ و شیائومی ۱۵

اقتصاد۲۴- سامسونگ امسال با آنپکد ۲۰۲۵ غوغا به‌پا کرد و با سنت‌شکنی، به‌جای استفاده از پردازنده‌های اگزینوس یا مدل‌های پرچمدار اسنپدراگون که قبلاً در گلکسی S۲۴ اولترا و مدل‌های دیگر پرچمداران ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ سامسونگ به‌کار رفته بود، اینبار برای هر سه مدل اولترا، پلاس و معمولی سری S، به‌سراغ پردازنده‌ی سفارشی Snapdragon ۸ Elite for Galaxy رفت.

استفاده از این پردازنده در گلکسی S۲۵ معمولی در کنار تجهیز این گوشی به ویژگی‌های هوش مصنوعی و البته اعمال تغییرات مختلف در بخش‌های طراحی و نرم‌افزاری، نسخه‌ی معمولی گلکسی S۲۵ را به حریف قدرتمندی برای سه پرچمدار ۲۰۲۴ اپل، گوگل و شیائومی تبدیل می‌کند. شما حدس می‌زنید که بین این چهار شوالیه‌ی قابل، کدام یک برنده‌ی رقابت باشند؟

طراحی و کیفیت ساخت

سامسونگ گلکسی S۲۵ و برادرش گلکسی S۲۵ پلاس را در بخش طراحی، تقریباً بی‌نصیب از تغییرات خاصی نسبت‌به گذشته معرفی کرد. این گوشی در مقایسه با گلکسی S۲۴، به‌جز تغییرات بسیار اندک در بخش ماژول‌های دوربین و ابعاد بدنه و البته حذف برخی از رنگ‌ها و جایگزین‌شدن رنگ‌های جدید، تفاوتی نسبت‌به قبل ندارد، اما این تفاوت در مقایسه با پرچمداران سال گذشته‌ی شیائومی، اپل و گوگل تقریباً چشمگیر است.

گلکسی S۲۵ با ابعاد ۱۴۶٫۹ در ۷۰٫۵ در ۷٫۲ میلی‌متر و وزن ۱۶۲ گرم، از هر سه گوشی پیکسل ۹، آیفون ۱۶ و شیائومی ۱۵ کوتاه‌تر، کم‌عرض‌تر، باریک‌تر و البته سبک‌تر است که این اختلاف با شیائومی ۱۵ بیشتر است و درمورد وزن گوشی، به ۳۰ گرم می‌رسد.

هر چهار نماینده‌ی اپل، سامسونگ، شیائومی و گوگل مجهز به فریم آلومینیومی و پوشش‌های شیشه‌ای برای محافظت از بخش‌های جلو و پشت بدنه هستند. در پیکسل ۹ و گلکسی S۲۵، نوع شیشه‌ی به‌کاررفته برای محافظت از هر دو بخش پشت و جلوی بدنه از جنس گوریلاگلس ویکتوس ۲ است، اما آیفون ۱۶ از شیشه‌ی گوریلاگلس برای محافظت از پشت بدنه استفاده می‌کند و روی نمایشگر نیز، با پوششی از سرامیک شیلد محافظت می‌شود.

گلکسی S۲۴ کوتاه‌تر، کم‌عرض‌تر، باریک‌تر و سبک‌تر از پرچمداران اپل، گوگل و شیائومی است

آیفون ۱۶ مانند گلکسی S۲۵ و دو پرچمدار ۲۰۲۴ گوگل و شیائومی از استاندارد IP۶۸ پشتیبانی می‌کند و در مقابل گردوغبار و خاک مقاوم است، اما برخلاف سه نماینده‌ی شیائومی، سامسونگ و گوگل، می‌تواند تا عمق ۶ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه سالم بماند درصورتی‌که این توانایی برای گلکسی S۲۵ و سایرین به عمق ۱٫۵ متری محدود می‌شود.


بیشتر بخوانید:گوشی‌های اقتصادی بلک ویو


در رنگ‌بندی، گلکسی S۲۵ با رنگ‌های آبی روشن، خاکستری، سبز نعنایی، سرمه‌ای، مشکی، مرجانی و طلایی به‌همراه شیائومی ۱۵ انتخاب‌های بیشتری را نسبت‌به آیفون ۱۶ و پیکسل ۹ در اختیارتان قرار می‌دهند.

نمایشگر

گلکسی S۲۵ دقیقاً از نمایشگر نسل قبل استفاده می‌کند؛ پنلی OLED با اندازه‌ی ۶٫۲ اینچ با پشتیبانی از HDR۱۰+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و البته توانایی نمایش تصاویر با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل و بدون حتی ذره‌ای تغییر نسبت‌به گلکسی S۲۴ (البته به غیر افزایش بسیار نامحسوس نسبت نمایشگر به بدنه!)

اگر سری به بررسی آیفون ۱۶ بزنید، می‌بینید که نماینده‌ی اپل در مقایسه با گلکسی S۲۴ و پیکسل ۹ در دو بخش پوشش‌دهی رنگ و حداکثر روشنایی دستی بهتر عمل می‌کند و در قسمت حداکثر روشنایی خودکار، مغلوب گلکسی S۲۴، یکی از بهترین گوشی‌های سامسونگ در بازار می‌شود. باتوجه‌به استفاده از نمایشگر مشابه نسل قبل در پرچمدار تازه‌نفسِ سامسونگ، بعید نیست که این نتایج درمورد گلکسی S۲۵ نیز تکرار شوند؛ البته فقط در مورد این دو گوشی و نه شیائومی ۱۵.

چینی‌ها شیائومی ۱۵ را با نمایشگری بزرگ‌تر، روشن‌تر و البته با وضوح بالاتر تصویر نسبت‌به نماینده‌ی امسال پرچمداران سامسونگ معرفی کردند که برخلاف نمایشگر گلکسی اس ۲۵ از فناوری دالبی ویژن نیز پشتیبانی می‌کند و می‌تواند ورق را به نفع خود برگرداند و از سدِ گلکسی اس ۲۵ عبور کند.

دوربین

سامسونگ بخش دوربین گلکسی اس ۲۵ را نیز، مانند نمایشگر این گوشی، بی‌بهره از هر تغییری نسبت‌به گذشته رها کرد. S۲۵ مانند گلکسی S۲۴ از یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی در جایگاه دوربین اصلی و حسگر‌های ۱۲، ۱۰ و ۱۲ مگاپیکسلی، به ترتیب برای دوربین‌های اولترا واید، تله فوتو و سلفی استفاده می‌کند. مانند گذشته، اس ۲۵ می‌تواند با حداکثر وضوح ۸K فیلم‌برداری کند و دوربین‌هایش، کماکان مجهز به همان قابلیت‌های گذشته هستند که در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

نوع دوربین

گلکسی S25

آیفون ۱۶

پیکسل ۹

شیائومی ۱۵

اصلی

۵۰ مگاپیکسل، لنز واید

۲۴ میلی‌متری، سایز سنسور 1/1.56 اینچ، سایز پیکسل 1.0 میکرومتر، f/1.8، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر

۴۸ مگاپیکسل، لنز واید

۲۶ میلی‌متری، سایز سنسور 1/1.56 اینچ، سایز پیکسل 1.0 میکرومتر، f/1.6، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت

۵۰ مگاپیکسل، لنز واید

۲۵ میلی‌متری، سایز سنسور 1/1.31 اینچ، سایز پیکسل 1.2 میکرومتر، f/1.68، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، فوکوس خودکار لیزری و

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر

۵۰ مگاپیکسل، لنز واید

۲۳ میلی‌متری، سایز سنسور 1/1.56 اینچ، سایز پیکسل 1.0 میکرومتر، f/1.62، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر

اولتراواید

۱۲ مگاپیکسل،

لنز اولتراواید

۱۳ میلی‌متری با

پوشش ۱۲۰ درجه، سایز سنسور

1/2.55 اینچ، سایز پیکسل

1.4 میکرومتر،

f/2.2، دارای

حالت Super Steady برای ضبط بدون لرزش ویدئو

۱۲ مگاپیکسل،

لنز اولتراواید

۱۳ میلی‌متری با

پوشش ۱۲۰ درجه، سایز پیکسل

0.7 میکرومتر،

f/2.2، دارای

قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز

۴۸ مگاپیکسل،

لنز اولتراواید، سایز سنسور

1/2.55 اینچ،

f/2.2، دارای

قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز

۵۰ مگاپیکسل،

لنز اولتراواید

۱۴ میلی‌متری با

پوشش ۱۱۵ درجه،

f/2.2

تله‌فوتو

۱۰ مگاپیکسل،

لنز تله‌فوتو،

۶۷ میلی‌متری، بزرگ‌نمایی اپتیکال ۳ برابر، سایز سنسور

1/3.94 اینچ، سایز پیکسل

1.0 میکرومتر، f/2.4،

دارای فوکوس خودکار با تشخیص فاز و

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر

ـ

ـ

۵۰ مگاپیکسل،

لنز تله‌فوتو،

۶۰ میلی‌متری، بزرگ‌نمایی اپتیکال ۳ برابر، f/2.0،

دارای فوکوس خودکار با تشخیص فاز و

لرزش‌گیر اپتیکال تصویر

سلفی

۱۲ مگاپیکسل،

لنز واید،

۲۶ میلی‌متری، سایز سنسور

1/3.2 اینچ، سایز پیکسل

1.12 میکرومتر، f/2.2،

دارای فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز

۱۲ مگاپیکسل،

لنز واید،

۲۳ میلی‌متری، سایز سنسور

1/3.6 اینچ،

f/1.9،

دارای فوکوس خودکار با تشخیص فاز

۱۰٫۵ مگاپیکسل،

لنز واید،

۲۰ میلی‌متری، سایز سنسور

1/3.1 اینچ، سایز پیکسل

1.22 میکرومتر، f/2.2،

دارای فوکوس خودکار با تشخیص فاز

۳۲ مگاپیکسل،

لنز واید،

۲۲ میلی‌متری، سایز پیکسل

0.7 میکرومتر، f/2.0

اگرچه روی کاغذ، مشخصات دوربین‌های گلکسی S۲۵ دقیقاً مشابه اس ۲۴ است و حداقل توقع رسیدن به تصاویری را داریم که در بررسی گلکسی S۲۴ و S۲۴ پلاس دیدیم، اما این بار S۲۵ از پردازنده‌ای قدرتمندتر از اگزینوس ۲۴۰۰ استفاده می‌کند.

به‌لطف این پردازنده و توانایی‌اش در تجزیه‌وتحلیل حرکت و زمان برای تشخیص بهتر سوژه‌های متحرک و کاهش نویز تصویر گرفته شده، احتمالاً می‌توانیم عکس‌های جذاب‌تر و ویدیو‌های‌تر و تمیزتری را با این گوشی نسبت‌به قبل ثبت کنیم؛ البته اگر این گوشی را صرفاً با نسل گذشته‌اش مقایسه کنیم نه پرچمداران اپل، شیائومی و گوگل.

در بررسی پیکسل ۹ و آیفون ۱۶، عملکرد دوربین‌های هر دو گوشی را دیدیم؛ عملکردی که برای راضی کردن بسیاری از کاربران کافی است و البته، رقابت تنگاتنگی را با اس ۲۵ ایجاد می‌کند.

پردازنده‌ی قوی‌تر، شاید ورق را به‌نفع گلکسی S۲۵ برگرداند، حتی با وجود استفاده از دوربین‌های نسل قبل

فارغ از نمایندگان آیفون و پیکسل، گوشی شیائومی مدل شیائومی ۱۵ نیز به لطف لایکا (Leica) یک حریف قدرتمند برای گلکسی S۲۵ در بخش دوربین محسوب می‌شود و اگرچه ما امکان بررسی دقیق دوربین این گوشی را تا به امروز نداشتیم، اما شواهد امر و مشخصات فیزیکی دوربین به‌خوبی گویای توانایی بالای این گوشی برای رقابت با نماینده‌ی تازه‌نفس سامسونگ است.

از میان این چهار گوشی، تنها گلکسی S۲۵ و شیائومی ۱۵ توانایی فیلم‌برداری با وضوح ۸K را دارند و دو مدل دیگر، به وضوح ۴K محدود می‌شوند؛ برگ برنده‌ای که می‌تواند اس ۲۵ را حداقل در بخش ضبط ویدئو در جایگاه بالاتری نسبت‌به نمایندگان اپل و گوگل قرار دهد.

سخت‌افزار و پردازنده

هر دو مدل گلکسی S۲۵ پلاس و معمولی مجهز به پردازنده‌ی Snapdragon ۸ Elite for Galaxy هستند. تراشه‌ای که به‌ترتیب ۳۷ و ۳۰ درصد در پردازنده (CPU) و پردازنده‌ی گرافیکی (GPU) و ۴۰ درصد در واحد پردازش عصبی (NPU) عملکرد بهرینه‌تری نسبت‌به نسل قبل دارد.

مطابق آنچه در بررسی آیفون ۱۶ دیدیم، این نماینده‌ی اپل به‌لطف بهره‌مندی از پردازنده‌ی A۱۸، اگرچه با اختلاف نسبتاً کم، اما توانست از سدِ گوشی گوگل مدل پیکسل ۹ و اس ۲۴ سامسونگ با پردازنده‌های تنسور G۴ و اگزینوس ۲۴۰۰ عبور کند. امسال، اما باوجود توانمندی‌های اسنپدراگون ۸ الیت که نسخه‌ی معمولی آن در شیائومی ۱۵ و نسخه‌ی ویژه‌ی سامسونگش در گلکسی S۲۵ به‌کاررفته است، اوضاع احتمالاً به‌کلی عوض خواهد شد و شاید حتی سامسونگ برنده‌ی رقابت باشد.

این پیش‌بینی باتوجه‌به امتیازات بسیار خوب ۸٬۵۴۲ و ۲۵٬۷۸۴ پردازنده‌ی سفارشی اسنپدراگون ۸ الیت برای محاسبات CPU و GPU در بنچمارک Geekbench چندان دور از انتظار نیست و احتمالاً گلکسی S۲۵ نه دیگر مشکلات داغ‌شدن بدنه‌ی نسل گذشته را دارد و نه برای اجرای بازی‌ها و برنامه‌های چالشی با مشکل خاصی مواجه می‌شود.

هر دو گوشی گلکسی S۲۵ و S۲۵ پلاس با رم ۱۲ گیگابایت عرضه می‌شوند و فضای ذخیره‌سازی نیز، در سه گزینه‌ی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت برای مدل معمولی دردسترس خواهند بود و مدل پلاس، فاقد کانفیگ ۱۲۸ گیگابایتی است. در مقایسه با آیفون ۱۶ و پیکسل ۹، نسخه‌های مختلف اس ۲۵ چندان متفاوت به‌نظر نمی‌رسند؛ اما شیائومی ۱۵ با ارائه‌ی نسخه‌هایی با رم ۱۶ گیگابایت و فضای ذخیره‌سازی ۱ ترابایتی، شاید جذاب‌تر از این گوشی باشد.

نرم‌افزار و رابط کاربری

امسال نیز مانند سال قبل، سامسونگ روی هوش مصنوعی پرچمدارانش حساب ویژه باز کرده است و از گلکسی S۲۵ با انبوهی از قابلیت‌های مختلف هوش مصنوعی Galaxy AI و البته با چاشنی جمنای گوگل رونمایی کرد. این گوشی با اندروید ۱۵ و پوسته‌ی One UI ۷ روانه‌ی بازار می‌شود و تا ۷ سال پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی سامسونگ را در کنار خود دارد.

در آن‌سوی میدان، پیکسل ۹ نیز با ۷ سال پشتیبانی نرم‌افزاری پس از اندروید ۱۴ قرار دارد و نماینده‌های اپل و شیائومی نیز به ترتیب حداقل ۶ و ۳ سال از سمت سازندگانشان پشتیبانی می‌شوند، اما میان شیائومی ۱۵ و پیکسل ۹ با آیفون ۱۶ یک تفاوت بزرگ است؛ هوش مصنوعی اپل.


بیشتر بخوانید:گوشی‌های اقتصادی بلک ویو


اپل اینستلیجنس در کنار ChatGPT قابلیت‌های متعددی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد؛ درست مانند هوش مصنوعی Galaxy AI و یار جدیدش جمنای؛ این شباهت، شاید پیکسل و گوگل را از گردونه‌ی رقابت با اس ۲۵ حذف کند؛ ولی آیفون ۱۶ را از میدان به در نخواهد کرد.

باتری

گلکسی S۲۵ از همان باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی نسل قبل استفاده می‌کند. این باتری اگرچه دارای ظرفیت بیشتری نسبت به باتری آیفون ۱۶ با ظرفیت ۳۵۶۱ میلی‌آمپر ساعت است، اما کماکان نسبت‌به باتری‌های پیکسل ۹ و شیائومی ۱۵ با ظرفیت‌های ۴۷۰۰ و ۵۴۰۰ میلی‌آمپر ساعت ضعیف‌تر است.

استفاده از فناوری جدیدتر برای شارژ بی‌سیم در اس ۲۵ نسبت‌به نسل قبل که چیزی شبیه به مگ سیف اپل است، شاید کاربران را برای انتخاب میان این گوشی و گوشی اپل مدل آیفون ۱۶ مردد کند، اما زمانی که پای ظرفیت بیشتر باتری و به‌تبع آن، شارژدهی طولانی‌تر و البته پشتیبانی از آداپتور‌هایی با توان بیشتر به میان می‌آید، این بار شیائومی دست بالاتری نسبت‌به بقیه دارد.

به بیان ساده‌تر، اینکه شما صرفاً بر اساس معیار باتری، یکی از چهار گوشی سامسونگ، اپل، شیائومی و گوگل را انتخاب کنید، کاملاً به انتظارات خودتان از شارژدهی باتری و سرعت شارژ شدنش بستگی دارد.

نتیجه‌گیری

انتخاب میان این چهار نماینده‌ی قدرتمند اپل، شیائومی، گوگل و سامسونگ واقعاً آسان نیست، اما اگر معیار‌های خودمان را تفکیک کنیم و ببینیم کدام مورد برای ما اهمیت بیشتری دارد، دیگر انتخاب چندان سخت نخواهد بود.

گلکسی اس ۲۵ به لطف بهره‌مندی از اسنپدراگون ۸ الیت، در بخش‌های سخت‌افزار و دوربین می‌تواند برنده باشد، نتیجه‌ای که در بخش طراحی بدنه (به لطف ابعاد و وزن بهینه‌تر و رنگ‌بندی متنوع‌تر) نیز حفظ می‌شود. در بخش دوربین، احتمالاً اس ۲۵ برنده نیست و شیائومی، مانند تنوع حافظه، بخش باتری و احتمالاً عملکرد نمایشگر، با اختلاف رقابت را می‌برد.

با وجود تمام صحبت‌هایی که داشتیم، رأی‌دهی صرفاً از روی کاغذ، چندان منصفانه و البته قابل اطمینان نیست و مانند همیشه، صبر می‌کنیم تا گلکسی S۲۵ به دفتر زومیت برسد و در عمل، این گوشی را بسنجیم. نظر شما درباره‌ی گلکسی S۲۵ چیست؟

منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های شرکت کیا در بازار ایران + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پرویز فنی زاده ۶۲ سال پیش همراه حمید سمندریان، شهلا ریاحی و پری صابری!

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ رضا پهلوی ۶۴ سال پیش در لحظه تولد

عکس/ چاپ دلار بیرانوند توسط هواداران پرسپولیس

عکس/ پژو پارس در آستانه یک میلیاردی شدن

عکس/ چهره‌های ثابت در تجمع‌های خودجوش

عکس/ قاب احساسی نصرالله رادش و همسرش با لباس یک شکل

عکس/ تیپ دهه شصتی شاهرخ استخری حسابی سوژه شد

عکس/ استایل اروپایی بهاره رهنما کنار برج ایفل

عکس/ چهره خاص سپیده و ناصر ملک مطیعی ۵۳ سال پیش در فیلم پهلوان مفرد

عکس/ بافت تاریخی اطراف میدان نقش‌جهان اصفهان از فراز آسمان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/استایل جوان‌پسند رابعه اسکویی در ۵۸ سالگی جلب‌توجه کرد

ورزش‌های مفید برای مبتلایان به دیابت

چرا سیب زمینی گران شد؟/ کمبود سیب‌ زمینی، نتیجه بی‌توجهی دولت به ریال است

عکس/فشن شوی حجاب دولچه & گابانا در عربستان!

فیلم/نشان دادن دلار بیرانوند توسط گولسیانی

تصویری از دختر سوسن تسلیمی و داریوش فرهنگ

جدایی یک پرسپولیسی پس از دیدار با تراکتور

لوکاشنکو مجددا رئیس جمهور بلاروس شد

تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران با اخذ نظر نخبگان

پیش بینی قیمت دلار فردا ۸ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت دلار صعودی شد

پرسپولیس؛ رکورددار تعداد پیروزی در تاریخ لیگ برتر

نتانیاهو از ترامپ تشکر کرد

پیکر ابراهیم نبوی، روزنامه‌نگار امشب به تهران می‌رسد

محمود دولت‌آبادی: اگر جوانی تاریخ بیهقی بخواند نمی‌رود در خیابان فریاد بکشد

قتل یک دختر ۱۷ ساله به دست پدرش در پیرانشهر

واکنش متفاوت عالیشاه به رفتار هواداران پرسپولیس با بیرانوند

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۸ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا پرواز کرد

عکس/میزبانی بن‌سلمان از نخست‌وزیر ایتالیا

عکس/ بازار گردی سید عباس عراقچی در کابل

عکس/جدول لیگ برتر در پایان مسابقات امروز

از کاهش نسبت خسارت تا کسب پرتفو‌های سودآور

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هشدار داد

خطر از بیخ گوش بازیکن پرسپولیس رد شد

یک ایرانی برنده جایزه خوشمزه‌ترین بستنی سال شد

ترخیص اولین محموله آیفون ۱۶ از گمرگ

قتل فجیع یک زن به دست همسرش در مراغه

حمایت یک پرسپولیسی از بیرانوند؛ او سال‌ها برای این تیم زحمت کشید!

عکس/ حمله سپهر حیدری به تراکتوری‌ها

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳

کارشناسی دو صحنه مشکوک پرسپولیس – تراکتور

عکس/پرتاب خاک انداز و مصالح به داخل زمین

عکس/ بهت بیرانوند پس از گل دوم پرسپولیس

فرار بیرانوند پس از شکست تلخ در آزادی!

فیلم/شکسته شدن میله‌های گیت ورودی ورزشگاه آزادی

فیلم/گل دوم پرسپولیس به تراکتور توسط گولسیانی

پرسپولیس ۲ - صفر تراکتور

اینفوگرافی/ چطور از سکته قلبی در روز‌های تعطیل جلوگیری کنیم؟

عکس/ گریم متفاوت الناز ملک در پیش‌مرگ

بهترین روش‌های درمان شوره سر

افزایش مستمر اعتماد سرمایه‌گذاران به نماد فملی

با جاذبه‌های گردشگری کاخ سعدآباد آشنا شوید

عکس/ اتوبوس دو طبقه ۵۵ سال پیش در ناصرخسرو

عکس/ استوری ژیلا صادقی از تمجید اغراق‌آمیز هوادارش

علائم سرطان مغز استخوان چیست؟

فیلم/ بزم فلامینگو‌ها در بهشت پرندگان

حمله عجیب عارف به حسن روحانی

فیلم/ رو در رو کردن طراح قانون حجاب و عفاف با یک خانم

فیلم/ گل اول پرسپولیس به تراکتور توسط سروش رفیعی

فیلم/ خوش‌آمدگویی خیابانی به اسماعیل کارتال حین گزارش

مهاجران افغان و حقابه ایران از محورهای رایزنی عراقچی با مقام طالبان