تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

کشف رشوهٔ ۳ میلیون یورویی در پارس جنوبی

رییس کل دادگستری استان بوشهر از رصد رشوه سه میلیون یورویی در مجتمع گاز پارس جنوبی و بازداشت یک نفر خبر داد.

پارس جنوبی

اقتصاد۲۴- مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر یکی از برنامه‌های مهم دادگستری استان بوشهر را مبارزه با فساد اقتصادی دانست و اظهار کرد: در سال جاری سه میلیون یورو رشوه در مجتمع گاز پارس جنوبی مورد رصد قرار گرفت و یک نفر بازداشت شد و عملیات بازرسی و تحقیقات ادامه دارد.

وی از کاهش فلرینگ در پالایشگاه‌های پارس جنوبی خبر داد و گفت: با دستور رئیس قوه قضاییه در سفر به عسلویه در اسفندماه سال ۱۴۰۲ کاهش فلرینگ و مشعل‌سوزی پالایشگاه‌های پارس جنوبی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران در ۱۸ ماه گذشته تعداد ۵۷۸ نفر از کارکنان گمرک به دلیل اتهامات مختلف ازجمله اشتهار به فساد، رشوه‌خواری و تخلفات اداری از خدمت برکنار یا منفصل شده یا پرونده آنها به دادسرای انقلاب اسلامی ارجاع و یا در هیات رسیدگی به تخلفات اداری تحت رسیدگی است.

مهرانگیز با بیان اینکه در اسفندماه سال قبل میزان فلرینگ و مشعل‌سوزی گاز پالایشگاه‌های پارس جنوبی هشت میلیون مترمکعب بود اضافه کرد: با تلاش‌های انجام شده اکنون میزان مشعل‌سوزی در صنایع پارس جنوبی به ۵.۹ میلیون مترمکعب کاهش یافته و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۲.۹ میلیون مترمکعب خواهد رسید.

وی اضافه کرد: کاهش مشعل‌سوزی و فلرینگ ضمن کاهش آلایندگی مناطق مختلف پارس جنوبی، زمینه استفاده صنایع پتروشیمی و تولید محصول از گاز‌های استحصال شده را فراهم می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به حبس‌زدایی و مجازات‌های جایگزین حبس اظهار کرد: امسال تاکنون ۱۵۰ زندانی جرایم غیرعمد آزاد شده‌اند و این روند با سرکشی مداوم مسوولان دادگاه‌ها و دادستان‌ها و قضات از زندان‌ها و بررسی پرونده‌های مددجویان ادامه دارد.

وی آزادی محکومان به قصاص را از دیگر امور دانست و گفت: ۲۰ محکوم به قصاص نفس در سال جاری تاکنون با جلب رضایت اولیای‌دم و تلاش‌های مسوولان قضایی و همکاری خیرین آزاد شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر سرکشی مداوم از زندان‌ها و رسیدگی به خواسته‌های مددجویان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در ۲۸ماه گذشته ۶۷۳ مورد بازدید از خانواده زندانیان در نقاط مختلف استان بوشهر صورت گرفته و مشکلات این خانواده‌ها در زمینه‌های گوناگون معیشتی، وسایل و تجهیزات زندگی، آموزشی و دیگر امور بررسی و حل و فصل شده است.


بیشتر بخوانید:ثبت رکورد جدید در تولید گاز فاز ۱۱ پارس جنوبی


مهرانگیز از آزادی ۳۰ زندانی در ماه رجب و میلاد با سعادت علی علیه‌السلام خبر داد و خاطرنشان کرد: به مناسبت ۱۳ رجب میلاد با سعادت امام علی علیه‌السلام ضمن مرخصی یک هفته‌ای به یک‌هزار و ۵۷۰ نفر از محکومان واجدین شرایط ۳۰ مددجو هم مشمول مرخصی منجر به آزادی شدند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به ۵۳ مورد بازدید در ۱۰ ماه امسال از زندان‌های استان و بررسی مشکلات و خواسته‌های محکومین ادامه داد: در این عرصه اقدامات لازم برای رسیدگی به مشکلات زندانیان و خانواده آنان انجام شد و دستورات لازم صادر شد.

وی حل مشکلات صدور اسناد مالکیت واحد‌های مسکونی و اراضی آبپخش را از دیگر اقدامات دادگستری استان بوشهر برشمرد و اضافه کرد: به درخواست‌های مردم در صدور اسناد پس از بررسی در هیئت تخصصی و طی شدن فرایند قانونی اسناد ملکی و اراضی مردم آبپخش دشتستان صادر و تحویل شد.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جدیدترین عکس از یاسمن سریال لحظه گرگ‌ومیش

همه چیز درباره نحوه ثبت نام وام ازدواج

هر آنچه باید از باشگاه سپاهان بدانید

اولین خرید تابستانی استقلال: هافبک ملی‌پوش!

نرخ گوسفند قربانی مشخص شد

چرا بازار خودرو به ثبات قیمت نمی‌رسد؟/ مشکلات مدیریتی و فساد عامل افزایش هزینه‌ها در صنعت خودرو است

عراقچی: ناخرسندی شدید خود از گزارش آژانس را به گروسی اعلام کردم

سها نیاستی کیست؟ /از بازی در فیل دایناسور تا زن و بچه

پزشکیان: دشمنان می‌خواهند با قومیت گرایی در داخل کشور دعوا بیندازند

عکس جذاب هومن سیدی در پشت‌صحنه وحشی

عکس/دختر شایسته جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد

ساخت ۵ پایگاه موشکی جدید توسط ارتش ایران

پزشکیان: راهی جز حرکت با مردم وجود ندارد

ضرغامی: ترس از دست دادن حمایت‌های حکومتی از عوامل انفعال مجلس است

دستگیری کلاهبردار اینترنتی در لرستان

عکس پربازدید مژده لواسانی در یک لوکیشن خاص

دورکار‌ها بالاخره بیمه می‌شوند

ساعاتی پیش به دفتر آیت‌الله سیستانی حمله شد

نام اعضای کمیته رهبری برای مذاکرات فاش شد!

عکس/سانسور عجیب و ناشیانه لباس یک خانم در تلویزیون!

با جدایی این بازیکن، امیری در پرسپولیس ماندنی شد

فوت یک محیط‌بان در درگیری با متخلفین

عکس/حرکت متفاوت مهناز افشار در عزاداری مادرش

تکلیف قانونی بانک‌ها در منع ورود به خریداری سهام سایپا

آموزش‌و‌پرورش: نمرات پایین دانش‌آموزان فرصت است!

رهبر انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) سخنرانی می‌کنند

عراقچی: خود مذاکره هم می‌تواند تولید قدرت کند

عکس/یک سوتی در پوستر مترو حقانی که جلب توجه کرد!

قاب عاشقانه گلچهره کوچه اقاقیا با همسرش

سه تبعه هندی از چنگ باند آدم‌ربایی آزاد شدند

دادستانی قزوین: سگ‌گردانی قابل تعقیب کیفری است

یک توصیه به بیرانوند؛ به‌جای دکتری همیشه از رو بخوان!

عکس/توپ جدید لیگ برتر انگلیس رونمایی شد

الهه، گمشده‌ای در آزادی/ واکاوی تکرار زخم کهنه ناپدید شدن دختران و زنان ایرانی

۲ نفر از کارمندان شهرداری مریوان بازداشت شدند

محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد

فیلم/ همخوانی بازیگران تاسیان در کنسرت علیرضا قربانی

فیلم/ جزئیات مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در اسلامشهر

اینفوگرافی/ ۲۵ کشور با بالاترین سطح امید به زندگی

عکس/ تغییر چهره مهرانه مهین ترابی ۳۹ سال پس از اولین فیلمش

عکس/ رضاخان و هیات همراه ۹۰ سال پیش در حرم امام رضا (ع)

عکس/ غلامرضا تختی در حال دریافت نشان ۶۵ سال پیش از محمدرضا پهلوی

عکس/ ادامه دیپلماسی رستورانی عباس عراقچی این بار در مصر

عکس/ عباس دوران ملقب به عقاب نیروی هوایی ایران ۵۳ سال پیش در آمریکا

عکس/ آشواریا زیبا و جذاب ۲۳ سال پیش در کنار شاهرخ خان جوان

عکس خاصی که جواد عزتی از آخرین قسمت وحشی منتشر کرد

توافق مهاجم سابق استون‌ویلا با استقلال

فیلم/ حسن روحانی: نگذاشتند توافق شود تا روحانی ناموفق باشد

گزارش بورس امروز سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

خط و نشان پلیس برای اتباع خارجی غیرمجاز