تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

پرواز تهران به پاریس لغو شد

قرار بود شرکت هواپیمایی ایران ایرتور فردا ۱۲ بهمن ماه اولین پرواز مستقیم تهران به پاریس را انجام دهد.

پرواز تهران به پاریس

اقتصاد۲۴- در حالی که قرار بود یکی از شرکت‌های هواپیمایی بعد از چندین ماه توقف پرواز به اروپا، اولین پرواز تهران به مقصد پاریس را انجام دهد، این پرواز از طرف فرانسه لغو شد.

قرار بود شرکت هواپیمایی ایران ایرتور فردا ۱۲ بهمن ماه اولین پرواز مستقیم تهران به پاریس را انجام دهد.

گفتنی است اروپا چندی پیش چند شرکت هواپیمایی از جمله ایران ایر را تحریم کرد که به تبع آن تعدادی از پرواز‌های اروپایی که این شرکت انجام می‌داد، متوقف شد. حال قرار بود فردا اولین پرواز به سمت پاریس انجام شود که بنابر گفته مدیرعامل این شرکت هواپیمایی، فرانسه پرواز به پاریس روز آینده را بدون اعلام دلیل لغو کرده است.

وی همچنین عنوان کرده است که این موضوع را پیگیری می‌کنیم و همچنین از مسافران پاریس عذرخواهی می‌کنیم و تاکید داریم که این لغو پرواز از سمت شرکت نبوده و با قید فوریت دستور داده شده که هزینه بلیت پاریس به مسافران عودت داده شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار