تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸

کدام دستگاه‌ها حقوق کارکنان را اعلام کردند؟

گرچه سازمان اداری و استخدامی بارها اعلام کرده که قوه مجریه و بعد از آن قوه مقننه اطلاعات مربوط به حقوق کارکنان خود را در سامانه حقوق و مزایا بارگذاری کرده و از عدم ورود اطلاعات قوه قضائیه و برخی دستگاه‌های دیگر انتقاد می‌کند، اما تاکنون هیچ شفاف‌سازی در رابطه با اینکه کدام دستگاه دولتی حقوق کارکنان را اعلام کرده نداشته است، آن‌هم در حالی که گفته می‌شود برخی از دولتی‌ها در این زمینه مقاومت می‌کنند.
حقوق و دستمزد
اقتصاد24 - سازمان ادارای و استخدامی مسئول راه‌اندازی سامانه حقوق و مزایا بوده و طبق تکلیف قانون برنامه ششم توسعه از ابتدای سال گذشته سازوکار ورود اطلاعات حقوق کارکنان دستگاه‌های تعیین شده در قانون فراهم شد.

اما با وجود گذشته بیش از یک سال از این ماجرا انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی - بارها اعلام کرده که قوه مجریه اولین گروه از دستگاه‌های مکلف به بارگذاری اطلاعات حقوقی بوده و بعد از آن به مرور دستگاه‌های زیر مجموعه قوه مقننه وارد شده‌اند و البته همواره تاکید داشته که قوه قضائیه و برخی دستگاه‌ها مانند صدا و سیما و نهادهای زیرمجموعه رهبری تاکنون اطلاعات حقوقی خود را وارد نکردند.

با وجود این که عدم ورود قوه قضائیه و مجموعه‌های مورد اشاره سازمان اداری و استخدامی خود جای سوال دارد و قابل توجه است، اما این که در مورد قوه مجریه یا مقننه کدام دستگاه‌ها تاکنون اطلاعات خود را بارگذاری کرده‌اند نیز شفاف نشده است.

این در حالی است که اطلاعات دریافتی از این حکایت دارد در بین خود دولتی‌ها هم دستگاه‌های هستند اطلاعات حقوقی آنها به سامانه حقوق و مزایا وارد نشده و شفاف نیست و در مقابل این تکلیف قانونی مقاومت می‌کنند، ولی سازمان اداری و استخدامی تا کنون به این موضوع اشاره‌ای نداشته است.

در مورد شفاف شدن وضعیت سامانه حقوق و مزایا، رئیس سازمان اداری و استخدامی وعده ارائه گزارش را داده است، اما عملی نشده است. وی البته درهفته‌های اخیر گفته بود که گزارشی به هیات دولت ارائه و در مورد آن بلافاصله اطلاع رسانی می‌کند که این هم تاکنون محقق نشده است.

این در حالی است که طبق تنها گزارش آماری که سازمان اداری و استخدامی در دی‌ماه سال گذشته اعلام کرد در حالی که باید ۳۹۴۶ دستگاه اطلاعات حقوقی کارکنان را در سامانه وارد کنند حدود ۱۶۸۳ دستگاه کاربران خود را تعریف و بیش از ۲۰۰۰ دستگاه ورود نکرده بودند.

طبق ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه مقامات، رؤسا، مدیران کلیه دستگاه‌های اجرایی شامل قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی اعم از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات و دانشگاه‌ها، شرکت‌های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری دولتی، شرکت‌های بیمه دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی، مؤسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، مجلس، شورای نگهبان قانون اساسی، بنیادها و موسساتی که زیر نظر ولی فقیه اداره می‌شوند و همچنین دستگاه‌ها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است اعم از اینکه قانون خاص خود را داشته یا از قوانین و مقررات آن تبعیت می‌کنند نظیر وزارت جهاد کشاورزی، شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، سازمان بنادر و کشتیرانی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، صدا و سیما، ستاد اجرایی و قرارگاه‌های سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها، اشخاص و دستگاه‌هایی هستند که باید اطلاعات حقوق و دستمزد خود را در این سامانه ثبت کنند؛ به نحوی که میزان ناخالص پرداختی به هر یک از افراد مشخص باشد و امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عمومی مردم فراهم شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تعطیلی مدارس و ادارات استان‌های کشور یکشنبه ۱۲ اسفند

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ حال و هوای ۵۲ سال پیش جاده قدیم تهران - کرج

عکس/ احتمال حضور رونالدو در تهران قوت گرفت

عکس/ حرکت عاشقانه سحر ولدبیگی وهمسرش در جشن سالگرد ازدواجشان

عکس/ ژست صمیمی شهناز تهرانی در کنار عباس قادری با تیپ پلنگی

زیبایی خیره کننده جنگل‌های مازندران در یک روز برفی

عکس/ بلایی که صداوسیما بر سر نمایش خانگی می‌آورد

عکس/ تیپ اجق وجق جواد عزتی و همسرش با کلیپس دهه ۸۰ و عینک آفتابی

عکس/ مراسم عروسی گریس کلی و شاهزاده موناکو ۶۹ سال پیش با لباس نظامی

عکس/ واکنش علی مطهری به درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی

عکس/ ژست گرم و دوستانه پوری بنایی و فلور نظری ۱۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ماجرای طلاهای لاکچری ایتالیایی در بازار تهران چیست؟/ مردم گول نخورند، سودجویان به دنبال غالب کردن مصنوعات طلا‌های خارجی هستند

چرا پوشیدن جوراب به شما کمک می‌کند زودتر به خواب بروید؟

پیاده روی در پارک یا روی تردمیل، کدام بهتر است؟

کنایه عطاالله مهاجرانی به روحانیون

عکس/ پیام تبریک علی علیپور برای سرمربی پیشین پرسپولیس

تعطیلی مدارس ابتدایی اردبیل به دلیل بارش برف

سود سهام عدالت به‌زودی پرداخت می‌شود

دختر سیدحسن نصرالله هم از دست جلیلی ناراحت است

واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

فیلم/ مدیرعامل استقلال: تیم حفاظتی رونالدو گفته که به ایران نیاید

جیش الظلم مسئولیت شهادت دو نیروی بسیجی در سراوان را بر عهده گرفت

کشته شدن یکی از فرماندهان برجسته القاعده در سوریه

واکنش دبیر کل ناتو به مشاجره ترامپ و زلنسکی

شهادت دو مامور پلیس راهور در شهر ریگان + عکس

عکس/ چهره خندان همایون شجریان و علیرضا قربانی کنار هم

قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

مدارس ابتدایی گیلان تعطیل شد

فیلم/ همه جملات عجیب و غریب جواد خیابانی در دربی

عکس/ طارمی نیمکت نشین بزرگ‌ترین بازی هفته سری آ

فیلم/ جناب خان محسن کیایی رو نابود کرد

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حضرت آیت‌الله نوری همدانی

تمام مقاطع تحصیلی فیروزکوه فردا غیرحضوری شد

احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت

کنایه سنگین هاشمی‌نسب به داوری دربی

واکنش آذر منصوری به اظهارات امام جمعه قرچک

پزشکیان: با تغییر همتی هیچ مشکلی حل نمی‌شود

تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی اضافه شد

قیمت کیوی در آستانه ۲۰۰ هزار تومان

واکنش دنیامالی به غیبت در انتخابات فدراسیون فوتبال

فیلم/شباهت برنامه تازه گلزار و یکی از سکانس‌های بازیگری‌اش

دیدار تخت‌روانچی با قرقاش در ابوظبی + عکس

قانون جدید فوتبال: وقت‌تلف‌کردن دروازه‌بان = کرنر برای حریف

سککوک برنده جایزه عصر تراکنش در شاخه تامین مالی زنجیره تامین

فیلم/ تصاویر جالب از تجهیز پلیس راهور به پهپاد

پرسپولیس شاکی شد

عکس/ ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد

اینفانتینو: ترامپ از من نخواست روسیه را به جام جهانی برگردانم

فیلم‌ها تا ساعت ۲ بامداد اکران می‌شود

فیلم/ طیب‌‌نیا از دولت رفته است؛ دولت فرمانده اقتصادی ندارد

این متهم معاملات خودرو به اعدام محکوم شد

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

خبر مهم وزیر صمت درباره روند توزیع کالابرگ

تاثیر دورهمی‌های خانوادگی بر آرامش روانی

عکس/ تحقیر و تمسخر زلنسکی در شبکه‌های اجتماعی

فیلم/ ترور دو نیروی بسیجی طرح امنیت در سراوان

قیمت جدید دام زنده امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد

منیزیم در کدام مواد غذایی است؟

تشکر زلنسکی از ترامپ و آمریکا

فیلم/ توقیف کشتی اسرائیلی در تنگه هرمز توسط سپاه

فیلم/ کل کل علی فروتن و جناب‌خان سر دو لایه کردن توپ فوتبال