تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸

مگر قرار نبود جام اصلی را به پرسپولیس بدهند؟

فتاحی رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ گفته بود طبق قوانین، تیمی که سه بار متوالی قهرمان شود جام اصلی برای همیشه به آن باشگاه داده خواهد شد.
جام اصلی
اقتصاد۲۴ – حالا در مراسم رونمایی از جام قهرمانی لیگ نوزدهم جامی شبیه جام های قبلی به نمایش گذاشته شده و مشخص نیست آنچه به پرسپولیس داده شده جام اصلی است یا خیر. ضرورت دارد در این باره شفاف سازی شود.

البته لابد این عدم شفافیت مسوولان یا عدم پیگیری باشگاه هم نوعی حمایت از پرسپولیس به سبک ادعای قلعه نوعی وار و زنوزی گونه و دیگر فرافکنی ها برای خالی نبودن عریضه در پی هت تریک سرخ ها است که برای جلوگیری از آن همه کاری شد.

به راستی که چه کار شکنی ها شد برای جلوگیری از هت تریک تا پرسپولیس قهرمان نشود اما شد چون هیچ چیزی جلودار آن نبود. خدا این فصل را به خیر کند.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار