تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

دلیل وقاحت ترکیه در برابر ایران چه بود؟

در چند روز گذشته یک مقام سیاسی ترکیه که در آرزوی جانشینی اردوغان نیز هست، اظهاراتی در مورد ایران داشته و به تهدید و بی‌احترامی نسبت به ایران پرداخته است. وی می‌گوید «وقتی ایران در کاخ شیشه‌ای است نباید سنگ‌پراکنی به دیگران کند».

دلیل وقاحت ترکیه در برابر ایران چه بود؟

اقتصاد۲۴- روزنامه جوان نوشت: حتی اگر این اتهام درست باشد و ایران به دیگران سنگ پراکنی کرده باشد، نه تنها نسبت به ترکیه همواره ملاطفت داشته، بلکه در شرایط خطر و تهدید، همه‌گونه همراهی نیز از خود نشان داده است. بهتر است از این مقام ترکیه سؤال کنیم چه کسی سنگ‌پرانی می‌کند؟ کسانی که در حال بستن قرارداد‌های ۶میلیاردی با بشار اسد بودند ولی همزمان برای براندازی در کشوری که قصد نماز خواندن در مسجد اموی دمشق را ابراز می‌کرد، با طیف وسیعی از تروریست‌ها و با تفکرات گوناگون وهابی، القاعده‌ای و جنایتکار و سرویس‌های اطلاعاتی غربی، هم‌داستان شدند، چه نامیده می‌شوند؟

آیا تفکر اخوانی با وهابی که شما را در کنار داعش و وهابی‌ها در عراق و سوریه قرار داد، چه نسبتی با هم دارند؟ شما و عربستان می‌گویید که با یکدیگر دشمن هستید ولی شما با همه این تروریست‌ها که وهابی بودند برای نابودی عراق و سوریه و حتی لبنان کار کردید. جالب است که این مقام ترک، خودش پاسپورت این تروریست‌ها که از ۸۰ کشور جهان می‌آمدند را ضبط می‌کرد تا نتوانند از مسیر دیگری از سوریه خارج شوند.

وقاحت این مسئول و حامی داعش و القاعده و تروریست‌های رنگارنگ، که امروز نماد آن تروریست‌ها را رئیس‌جمهور سوریه کرده است، چه انتظاری از دیگران دارد؟ اگر شما حتی روی خون فلسطینی‌ها معامله می‌کنید و تجارت با اسرائیل را در هنگام نسل‌کشی در غزه، به عنوان یک تجارت سودآور تفسیر می‌کنید، امروز انتظار دارید قاتلان و تروریست‌های وحشی را دیگر کشور‌ها تأیید کنند، این شما هستید که به دوستان‌تان سنگ‌پرانی می‌کنید.

این تروریست ورشکسته را نه ترامپ و نه کشور‌های عربی، به جز قطر و شما قبول ندارند. اگر می‌خواهید بدانید که چه کسی سنگ‌پراکنی می‌کند و زیر پای شما را می‌شوید، دنبال یک سرویس اطلاعاتی عربی باشید که در شرق فرات در حال کار کردن با کرد‌های قسد است و در جنوب سوریه در حال پیوند دادن گروه‌های مخالف جولانی با اسرائیل است. شما که مسئول اطلاعاتی در کشورتان بودید، حاضرید با شیطان هم همکاری کنید و نام آن را هم، عثمانی‌گری بگذارید و امپراتوری توهمی بسازید! که این برای خودتان موجب سرافکندگی است.


بیشتر بخوانید:پشت پرده اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه ترکیه


آقای مسئول باید بدانید که نه‌تنها زیر پای شما را در سوریه شسته‌اند، بلکه برای انتخابات شما هم برنامه نهایی دارند و هم آنها که عقبه تروریسم و وهابی‌گری و لائیسم بودند و شما را همکار داعش و تروریسم وحشی قرار دادند، امروز برای جارو کردن شما از سوریه و سیاست برنامه دارند.

این تردید وجود دارد که شما که بازی را در سوریه و منطقه باخته‌اید، با این مواضع زشت و وقیحانه، قصد دارید به امریکا و اسرائیل و دیگران پیام بدهید که حاضرید بدترین نقش‌آفرینی را داشته باشید تا از صحنه حذف نشوید. این سنگ‌پرانی را شما شروع کردید، نه تنها در سوریه و عراق، بلکه در فلسطین، در قفقاز و با کشور‌های عربی و حتی با روسیه هم آن روی زشت خود را نشان دادید که بدیهی است پاسخ دریافت کنید.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تغییر مهم در طرح پیش‌فروش شاسی‌بلند محبوب چینی در ایران

دو راهی تاریخی دیپلماسی ایران در ۱۰ روز سرنوشت‌ساز

۱+۲ خارجی در لیست خرید پرسپولیس

انتخابات مهندسی‌شده کانون وکلا از ردصلاحیت‌های مرموز تا نتایج غیرمنطقی

واکاوی آثار سیاست‌های تجاری امریکا بر اقتصاد ایران

استوری جنجالی مدیر رسانه‌ای ملوان علیه استقلال + عکس

حرکت بازار‌ها در خلاف جهت اخبار؛ علت روند نزولی چیست؟

شاه‌ماهی نقل‌وانتقالات در دام استقلال

پشت پرده پیام عمان از کنسرسیوم منطقه‌ای تا قبول غنی‌سازی صفر/ گمانه‌زنی درباره دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا

جزئیات پرداخت یارانه دو میلیون تومانی اعیاد قربان و غدیر

پامنبری‌های میلیاردر سفارت‌سوز؛ تبدیل مهاجمان دیروز به مسولان امروز در سایه سکوت نهاد‌ها

سایه تحریم بر سرنوشت قرارداد ۲۵‌ساله تهران و پکن

بازار طلا نیمه‌قفل؛ افت سکه ادامه دارد

قبض‌های جدید برق تا ۸ برابر گران شد!

اختلال در سامانه کالابرگ الکترونیک

واکنش متفاوت زیدآبادی به معرفی وزیر اقتصاد

پیشنهاد حذف سخت و زیان‌آور بودن کار معادن در آیین‌نامه اتاق بازرگانی

نگهداری ارز در خانه؛ دستورالعمل جدید چه می‌گوید؟

ماجرای قطع درختان میدان آزادی چه بود؟

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟

پس‌لرزه اظهارات کاظم صدیقی درباره ابراهیم رئیسی

آیا قبر رایگان در بهشت زهرا وجود دارد؟

سرنوشت نامعلوم توله خرس گم شده پارک پردیسان پس از ۵ روز

نشانه مهم کاهش اعتماد به بورس چیست؟

بورس به روند صعودی برمی‌گردد؟

تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد

مصرف برق استخراج هر یک بیت‌کوین چقدر است؟

دستور جدید و خبرساز کاخ سفید در رابطه با ایران

واکنش تند کیهان به پیشنهاد جدید آمریکا

مکانیسم ماشه و بن‌بست مذاکره با آمریکا؛ نفس‌گیرترین مقطع برای اقتصاد ایران/ ۷ ابرچالش ایران که نیازمند دولتی مقتدر است که آن را هم نداریم

پیش بینی بورس امروز دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال قهوه روزانه دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

فال روزانه امروز دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

عکس/ فخرالتاج نوه ناصرالدین شاه ۱۲۰ سال پیش در حال انداختن ترشی

عکس/ گشت و گذار محمدرضا پهلوی و ثریا ۷۳ سال پیش در خیابان‌های رم

قیمت رهن و اجاره مسکن در یوسف آباد تهران چند؟ + جدول

عکس/ چهره خاص مهناز افشار در ۲۲ سالگی با تیپ دهه شصتی

عکس یک دختر ایرانی در مجله مشهور خارجی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خرداد ۱۴۰۴/ خریداران طلا چشم‌انتظار ریزش قیمت