تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴

آغاز شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه فروردین

به گفته سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم می‌توانند از فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین از اعتبار تخصیصی برای خرید کالا‌های اساسی خود استفاده کنند.

کالابرگ الکترونیک

اقتصاد۲۴- به گفته سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم می‌توانند از فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین از اعتبار تخصیصی برای خرید کالا‌های اساسی خود استفاده کنند.

در ادامه گام دوم طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم از فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین و نیز در سومین گام دهک‌های چهارم تا هفتم می‌توانند از تاریخ چهارشنبه ۲۷ فروردین به بعد، اعتبار تخصیصی برای خرید کالا‌های اساسی خود را استفاده کنند.

سیده مرجان دبیری ضمن اعلام این خبر اظهار کرده بود، این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم است. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد.

این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.

شارژ یارانه کودکان دارای سوءتغذیه ادامه دارد

در دولت سیزدهم در کنار شارژ کالابرگ الکترونیکی، یارانه ویژه در طرح یسنا برای مادران باردار و شیرده و نیز کودکان دارای سوءتغذیه کشور اختصاص یافته بود که امسال در نهم فروردین ماه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ مرحله یازدهم (مرحله آخر سال گذشته) حساب سرپرستان خانوار دارای کودک زیر ۵ سال دارای سوءتغذیه خبر داد.


بیشتر بخوانید:زمان دقیق خرید با مرحله دوم کالابرگ الکترونیک


احمد میدری در این خصوص گفت، بیش از ۱۳۴ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در سال گذشته مشمول شارژ اعتباری مرحله یازدهم خرید رایگان سبد غذایی شدند.

وی ادامه داد، با تخصیص اعتبار سبد حمایتی برای کودکان دارای سوءتغذیه، بیش از ۱۳۴ هزار کودک ۵ تا ۵۹ ماهه دارای سوءتغذیه، بن‌کارت خرید سبد غذایی دریافت کردند به عبارتی مرحله یازدهم حساب سرپرستان خانوار آنها شارژ شد.

به گفته میدری با توجه به دستور رئیس‌جمهور مبنی بر رفع فقر در کشور و در راستای تحقق بخشی از وعده‌های دولت چهاردهم، سرپرستان خانوار بیش از ۱۳۴ هزار کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه (دارای کوتاه‌قدی، کم‌وزنی، لاغری شدید و…)، بن‌کارت خرید سبد غذایی از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی دریافت کردند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد، از ابتدای سال گذشته، برنامه امنیت غذایی کودکان در ۱۱ مرحله اجرایی شده است که سال گذشته (۱۴۰۳) ۷ مرحله اجرایی شد. برنامه‌های امنیت غذایی و حمایت از کودکان به عنوان ضعیف‌ترین قشر که صدای آنها کمتر شنیده می‌شود، جز برنامه‌های محوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است.

این مسئول دولتی تاکید کرد، زمان تشکیل نطفه تا قبل از پایان ۵ سالگی که بیش از ۹۰ درصد مغز کودک در همین زمان تشکیل می‌شود، فرصت طلایی حمایت از کودکان است. چنانچه سوء‌تغذیه در این زمان طلایی حل نشود منجر به بروز آسیب جدی به مغز، معلولیت و تداوم چرخه فقر و فقر بین‌نسلی می‌شود.

وی تصریح کرد، خوشبختانه تخصیص اعتبار لازم برای اجرای این طرح به صورت ماهانه در سال ۱۴۰۳ از سوی سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد و اعتبار خرید سبد غذایی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ازای هر کودک از حساب یارانه خانوار در حساب سرپرست خانوار‌هایی که دارای کودک دارای سوءتغذیه زیر ۵ سال قرار گرفت.


بیشتر بخوانید:مرحله دوم کالابرگ چه تاریخی واریز می‌شود؟


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره نحوه شناسایی کودکان واجد شرایط این طرح افزود که کودکان یاد شده از طریق پایش شاخص‌های تن‌سنجی کودک (اندازه‌گیری وزن و قد و مقایسه با منحنی‌های رشد) در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت به منظور کاهش سوءتغذیه (لاغری، کم‌وزنی و کوتاه‌قدی) شناسایی شده و پس از جمع‌بندی داده‌ها از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت استحقاق‌سنجی از طریق آزمون وسع و مبتنی‌بر دهک‌بندی درآمدی خانوار (پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان) ارسال می‌شود.

وی درباره نحوه پرداخت سرانه اعتبار خرید سبد غذایی کودکان که در حساب سرپرست خانوار از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی شارژ می‌شود، اظهار کرد، برای ۱۲۵ هزار و ۳۵۶ کودک دارای سوءتغذیه دهک‌های یک تا ۵، مبلغ ۱۱ میلیون ریال و برای ۸۸۹۲ کودک دارای سوءتغذیه در دهک‌های ۶ و ۷ مبلغ ۶.۶ میلیون ریال برای تأمین سبد غذایی مشتمل بر اقلام مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از طریق شبکه ملی اعتبار و کد ملی سرپرست خانوار پرداخت شده که اقلام سبد تعیین شده در تمامی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ الکترونیکی در دسترس خانوار قرار داشته و قابل خریداری است.

گفتنی است، مبلغ اعتبار تخصیص یافته سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است. امیدواریم با اجرای این برنامه شاهد کاهش سوءتغذیه (لاغری، کم‌وزنی و کوتاه‌قدی) کودکان، ارتقای امنیت غذایی و افزایش کیفیت خدمات مشاوره تغذیه به مادران از طریق کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، و نیز ارتقای آگاهی، نگرش و عملکرد مادران در زمینه الگوی تغذیه صحیح و رشد کودکان باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تداوم این یارانه تا بهبود کودک خبر داد و گفت، این طرح در سال جاری نیز با قدرت و افزایش اعتبار خرید برای خانوار مشمولی که در پایش سال قبل قرار گرفته‌اند تا زمان بهبود کودکان ادامه خواهد یافت.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ گریم سنگین و خواب عمیقِ پانته‌آ پناهی‌ها سوژه شد

عکس/ مازیار لرستانی ۷ سال پیش در آخرین فیلمش در کنار علی انصاریان

عکس/ چهره بازیگر نقش رُز در فیلم تایتانیک ۲۴ سال پیش مراسم اسکار

عکس/ نیکی کریمی در کنار فریماه فرجامى و تهمینه میلانى ۳۰ سال پیش در آمریکا

عکس/ محمدرضا پهلوی در کنار برادرانش ۹۵ سال پیش در ستاد ارتش

عکس/ هاشمی رفسنجانی در دوران طلبگی ۸۴ سال پیش

عکس/ سرلشکر باقری با لباس نظامی۴۴ سال پیش در خانه پدری

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چرا صدور قطعنامه آژانس علیه ایران خطرناک است؟/ آیا پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت خواهد رفت،

فیلم/ قیمت تمام شده نان ۲۵ هزار تومان است!

واکنش قیمت دلار به قطعنامه شورای حکام

عکس/ مراسم عروسی نصیری رئیس ساواک با زلیخا خلوتی ۶۵ سال پیش

واکنش ایران به تصویب قطعنامه غنی‌سازی ۹۰ درصد است

فیلم/ گریه مادر بهاره رهنما برای بیژن اشتری

عکس/ هدی زین‌العابدین در کنار مادر مرحومش

راه‌اندازی مرکز جدید غنی‌سازی و جایگزینی ماشین‌های نسل اول با ماشین‌های پیشرفته در فردو

صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام

پزشکیان: زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم

نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند + جدول

فیلم/ سردار قاآنی: فرار امریکا از جنگ با یمن مفتضح ترین رفتار نظامی بود

عکس/ سرلشکر فیروزآبادی در حال تقدیر از صیاد شیرازی ۴۵ سال پیش

سامان قدوس به پرسپولیس جواب داد!

مرز مقاومتی دلار در آستانه شکست

عکس/ دومین پادشاه عربستان و مهمانان اش ۷۰ سال پیش در حال خوردن ۴ آهو و ۳ گوسفند

پدیده لیگ برتر استقلال را دور زد

عکس/ فائزه هاشمی ۲۷ سال پیش در دفتر کارش

هشدار درباره سناریوی تندرو‌ها برای تجمعات خیابانی؛ نماینده سابق مجلس: برخورد نظام با افراطیون آغاز شده است

عکس/ زن مجری نشست امروز رئیس جمهور با لباس محلی

املاکی‌هایی که وارد سیاست شدند؛ از ترامپ تا برلوسکونی/ روایت‌هایی از ساخت شهری هوشمند تا زندگی بر فراز تپه‌ای در تفلیس

زمان واریز حقوق خرداد بازنشستگان مشخص شد

اینفوگرافی/ قیمت کالا‌های اساسی با ۳ نرخی‌شدن گازوئیل چقدر می‌شود؟

فیلم/ سردار سلامی: برای هر سناریویی آماده هستیم

اسناد ایران از ارتباط نزدیک گروسی رئیس آژانس انرژی اتمی با اسرائیل +عکس

بازار طلا و سکه در انتظار نتیجه نشست شورای حکام

عکس/ استوری عجیب همایون شجریان خبرساز شد

واکنش فردین معصومی به تغییر تابعیت پسرش

اونس طلا صعودی شد

آیا اسرائیل در آستانه اقدام نظامی علیه برنامه هسته‌ای ایران است؟ بررسی سه سناریوی احتمالی حمله

​فیلم/ بازداشت شرور حمله‌کننده به مردم در پمپ‌بنزین

اظهارات تازه ویتکاف درباره مساله غنی سازی ایران

مکانیزم حذف به سبک قانونی؛ تندرو‌ها چگونه با قانون مشاغل حساس می‌خواهند چهره‌های غیرهمسو را کنار بزنند؟

جزییات زمان پرداخت مطالبات همسان سازی بازنشستگان

انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی به کجا رسید

بازار شبانه تتر صعودی شد

پاسخ ایران به ادعا‌های تروئیکای اروپا در آژانس

۳۲۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می‌شود

از هر ۷ ایرانی یک نفر حیوان خانگی دارد؛ ناهماهنگی قوانین با سبک زندگی جدید چقدر پایدار است؟

جاده چالوس یکطرفه شد

تعویق رأی‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه علیه ایران

بن‌بست در مسیر دیپلماسی، تحرکات اسرائیل و احیای مکانیسم ماشه؛ آیا ایران آماده سناریوی سخت است؟

عکس/ سقوط تیم ملی والیبال ایران در رنکینگ جهانی

عکس/ گفتگوی عراقچی و فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در اسلو

فیلم/ پزشکیان: ایران را نمی‌شود تحریم کرد

لایحه‌ای در پیچ‌وخم سیاست؛ روایت ۱۳ سال بلاتکلیفی/دو معاون رییس جمهور از بلاتکلیفی لایحه منع خشونت علیه زنان می‌گویند

اعلام زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴

کدام خانواده‌ها در اولویت مسکن حمایتی قرار دارند؟

اولین واکنش ترامپ به خروج آمریکایی‌ها از خاورمیانه

نفت به مسیر افزایش قیمت بازگشت