تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸

پوری‌حسینی بالاخره رفت

وزیر اقتصاد، استعفای پوری حسینی از ریاست سازمان خصوصوی‌سازی را پذیرفت و داود خانی را به عنوان سرپرست این سازمان منصوب کرد.
دژپسند
اقتصاد24 - فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی، داود خانی را به عنوان سرپرست سازمان خصوصی‌سازی منصوب کرد.

خانی عضو هیات عامل و معاون برنامه‌ریزی، توسعه منابع و امور پشتیبانی سازمان خصوصی‌سازی با حفظ سمت از سوی وزیر اقتصاد به عنوان سرپرست این سازمان منصوب شده است.

پیش از این، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی، ریاست سازمان خصوصی‌سازی را عهده‌دار بود که استعفایش مورد موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی قرار گرفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار