تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸
در پی انتشار خبری مبنی بر انتصاب يكی از مشاوران «منصوب به يكی از مسئولان كشوری» صورت گرفت؛

اطلاعیه منطقه آزاد کیش درباره یک انتصاب

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش در پی انتشار خبری مبنی بر انتصاب يكی از مشاوران «منصوب به يكی از مسئولان كشوری» اطلاعیه ای صادر کرد.
سازمان منطقه آزاد کیش
اقتصاد۲۴- در اطلاعیه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش آمده است:

1- از سابق تعدادی مشاور در سازمان منطقه آزاد کیش با عناوین مختلف و بعضا از نظر سمت نزدیک به هم مشغول فعالیت بوده اند. تعداد این مشاورین بیست و سه نفر بود که جناب آقای دکتر مظفری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در ماه گذشته به دلیل مغایرت قانونی با قوانین سازمان استخدامی کشور نسبت به لغو حکم مشاورین اقدام و از این مشاورین که دارای سوابق علمي و تخصصي بوده اند درخواست کردند که در دو کارگروه و شورای مشورتی، فرهنگی، هنری، ورزشی، اطلاع رسانی و کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری به سازمان منطقه آزاد کیش تحت مدیریت معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری کمک نمایند.

2- لازم به ذکر است اعضای دو کارگروه شورای مشورتی هیچگونه رابطه استخدامی با سازمان منطقه آزاد کیش ندارند و به صورت افتخاری در این دو کارگروه عضویت خواهند داشت.

3- بر اساس آیه کریمه «وشاورهم فی الامر»، مشاورت در سرلوحه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش است و استفاده از ظرفيت كارشناسان و متخصصان در شوراهای مشورتی رويه ای مرسوم در دستگاه هاست و از تجربيات و نظرات آنها در بهبود شرايط و پيشبرد اهداف استفاده می شود. استفاده از ظرفیت علمی و کارشناسی افراد علاقمند به جزیره زیبای کیش تا کنون دستاوردهای ملموس در حوزه های سرمایه گذاری، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و هنری برای جزیره زیبای کیش و کیشوندان محترم داشته است.

روابط عمومی و امور بین الملل

سازمان منطقه آزاد کیش
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار