تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

وزیر راه و شهرسازی: تاخیری در پرواز برگشت حجاج نداریم

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که هیچ تاخیری در پرواز برگشت حجاج رخ نخواهد داد و در صددیم تا دو منطقه صنعتی در جاسک و چابهار ایجاد کنیم.
5244109
اقتصاد24- محمد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز دریانورد و روز جهانی دریانوردی درباره چرایی تاخیر چند پرواز حجاج در مسیر رفت و برنامه این وزارتخانه برای بازگشت حجاج به ایران، گفت: چند تاخیر در پرواز رفت حجاج ایرانی به وجود آمد که دلیل آن ارتباطی به ما نداشت و به این علت بود که مشکلاتی در فرودگاه عربستان برای پذیرش حجاج به وجود آمده بود که مجبور شدیم چند پرواز را به مبدأ برگردانیم و مجددا به عربستان بفرستیم اما هیچ تاخیری در پرواز برگشت حجاج به وجود نخواهد آمد و از هم اکنون ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات آنها به حجاج می‌گوییم که هیچ مشکلی در پرواز برگشت‌شان به وجود نخواهد آمد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار