
اقتصاد۲۴- کوکو ماکارونی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مخصوص ایرانیست که با مواد متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
ماکارونی فرمی نصف بسته
سوسیس ۴ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد کوچک
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
مرحله اول
برای تهیه کوکوی ماکارونی پیتزایی ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم، سپس مقداری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه میکنیم. حالا ماکارونی را داخل آب جوش میریزیم.
مرحله دوم
با توجه به زمان پخت ماکارونی پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ماکارونی را با آب سرد آبکشی میکنیم و کنار میگذاریم. در ادامه سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا سرخ شوند.
بیشتر بخوانید: پلو قشقایی غذایی اصیل از دل طبیعت
مرحله سوم
در ادامه سیب زمینیها را از تابه خارج کرده و سوسیسها را به صورت حلقهای خرد میکنیم و در تابه سرخ میکنیم. پس از اینکه سوسیسها سرخ شدند، آنها از تابه خارج میکنیم و فلفل دلمهای و قارچ خرد شده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب اضافی قارچ و فلفل دلمهای تبخیر شد و به خوبی سرخ شدند، انها را نیز از تابه خارج میکنیم. حالا ماکارونی آبکش شده را به همراه سیب زمینی، سوسیس، قارچ و فلفل دلمهای در یک کاسه بزرگ ترکیب میکنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه مواد کاملا خنک شدند تخم مرغها را به همراه پنیر پیتزا، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب میکنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله ششم
با مقداری روغن کف تابه را چرب میکنیم و مایه کوکو را کف تابه میریزیم و با پست قاشق روی آنرا صاف میکنیم و صبر میکنیم تا سمت زیرین کوکو سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد انرا بر میگردانیم.
مرحله هفتم
حالا درب تابه را میگذاریم تا پنیر موجود در کوکو به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه دو طرف کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرمان میکشیم و مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.