تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

شاگردان برانکو به مصاف لیورپول می‌روند

تیم فوتبال الاهلی عربستان در دیداری دوستانه به مصاف تیم لیورپول می‌رود.
برانکو
اقتصاد24 - شرکت «MG» شب گذشته به صورت رسمی اسپانسر جدید تیم فوتبال الاهلی عربستان شد. مدیر این شرکت خودروسازی مشهور انگلیسی اعلام کرد که می‌خواهند یک دیدار تدارکاتی میان الاهلی با لیورپول برگزار کنند.

این شرکت خودروسازی با باشگاه لیورپول نیز همکاری می‌کند و یکی از اسپانسرهایش به شمار می‌آید. در صورت برگزاری این دیدار تقابل یورگن کلوپ و برانکو ایوانکوویچ، سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی الاهلی را خواهیم دید.

برانکو ۲ ماه پیش بعد از ۴ سال مربیگری در پرسپولیس و کسب افتخارات زیاد به همراه سرخ پوشان راهی عربستان شد و هدایت الاهلی را برعهده گرفت.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار