تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸
سناریوی عجیب پیش روی پلیس تهران است

3 روز شکنجه جوان تهرانی به خاطر مزاحمت برای یک دختر + عکس

پسر جوان پس از 3 روز شکنجه در اسارتگاه مرد انتقامجو نزد پلیس پرده از سرنوشت هولناک خود برداشت.
مزاحمت برای  دختران
اقتصاد۲۴ – او می گوید با نوشتن یک قولنامه برای خودرویش توانست نجات پیدا کند اما مرد آدم‌ربا وقتی در برابر پلیس قرار گرفت یک داستان عجیب را مطرح کرد.

اسارتگاه

چندی قبل پسر جوانی به نام حسن با حضور در دادسرای امور جنایی تهران از ماجرای گروگانگیری عجیب و شکنجه‌های مرد جوان در خانه‌اش خبر داد.

طعمه گروگانگیر خشن که توانسته بود پس از سه روز اسارت از دست مرد شکنجه گر رها شود به بازپرس جنایی گفت: چند روز قبل سوار بر خودرویم بودم که در کنار خیابان دیدم یک خودرو خراب شده است و مرد جوان از خودروهای عبوری درخواست کمک می‌کند.

وی افزود: در کنار خیابان توقف کردم و به کمک مرد جوان رفتم هر چه تلاش کردیم موفق به روشن کردن خودرویش نشدیم و تصمیم گرفتیم خودروی مرد جوان را بکسل کنیم و تا جلوی در خانه‌اش منتقل کنیم تا در زمانی که یک مکانیک برای تعمیر خودرو به آن جا برود.

پسر جوان ادامه داد: من پشت فرمان خودروی پژو 405 نشستم و مرد جوان نیز سوار بر خودروی خودش شد و در حالی که دو خودرو را با یک طناب به هم متصل کرده بودیم تا جلوی در خانه مرد جوان رفتیم و پس از بکسل کردن خودرو، مرد جوان خواست تا به خانه‌اش بروم و پس از خوردن یک لیوان آب هزینه کار بکسل کردن را بپردازد.

حسن گفت: من که به مرد جوان اعتماد کرده بودم پیشنهادش را پذیرفتم و وارد خانه‌اش شدم اما هنوز لحظاتی نگذشته بود که مرد جوان با در دست داشتن یک چاقو مرا تهدید کرد و سپس دست و پاهایم را بست، شوکه شده بودم و نمی دانستم چرا چنین رفتاری با من می‌کند.

سه شبانه روز در اسارتگاه مرد جوان بودم و در آن جا مرد خشمگین با آب جوش مرا می سوزاند و شکنجه می‌کرد تا این که خواست تا یک قولنامه فروش برای خودرویم بنویسم و با توجه به شکنجه‌های مرد خشن مجبور شدم یک قولنامه بنویسم و پس از نوشتن آن توانستم از خانه مرد شکنجه‌گر رهایی پیدا کنم.

دستگیری مرد شکنجه‌گر

حسن در ادامه اظهاراتش اظهار کرد که خودرویش را به صورت قولنامه‌ای در اختیار مرد شکنجه‌گر قرار داد و سپس بازپرس پرونده با توجه به حساسیت موضوع دستور داد تا تیمی از ماموران پلیس آگاهی تهران برای دستگیری مرد شکنجه‌گر وارد عمل شوند.

کارآگاهان در گام نخست با اطلاعات به دست آمده از حسن، تجسس‌های پلیسی را برای دستگیری مرد جوان آغاز کردند و خیلی زود خانه این مرد هدف شناسایی قرار گرفت و تیم پلیسی در یک عملیات غافلگیرانه حامد را در خانه اش دستگیر کردند.

ادعای عجیب

حامد وقتی پیش روی ماموران قرار گرفت، ادعای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد و اصرار داشت که در این ماجرا حسن را شکنجه نکرده وهیچ خودرویی از او نگرفته است.

حامد به ماموران گفت: مدتی بود که متوجه مزاحمت‌های حسن برای خواهرم شده بودم و این در حالی بود که بارها به او تذکر داده بودیم اما بی فایده بود و به همین خاطر تصمیم گرفتم او را ادب کنم تا دیگر برای خواهرم مزاحمت ایجاد نکند.

وی افزود: من حسن را به خانه‌مان بردم و در آن جا او را کتک زدم و تاکید کردم که دیگر مزاحم خواهرم نشود و پس از آن او را رها کردم و این که حالا او می گوید سه روز در خانه من زندانی بوده و با توجه به شکنجه‌هایم او را مجبور کردم که خودرویش را به صورت قولنامه ای در اختیار من بگذارد یک داستان دروغ است تا بتواند انتقام کتک‌های مرا بگیرد.

این ادعاها در حالی است که حسن اصرار دارد حامد آدم ربایی کرده و سه روز او را شکنجه کرده است.

بنا بر این گزارش، بازپرس پرونده در این مرحله دستور داد تا کارآگاهان تحقیقات تکمیلی را برای افشای راز این دو داستان عجیب انجام دهند.

تحلیل کارشناس / اختلال شخصیتی

دکتر کاظم قجاوند جامعه شناس و استاد دانشگاه

برخی رفتارها در جامعه سبب بروز خشم و عصبانیت و در نهایت به قتل و جنایت های هولناک ختم می شود. یکی از پدیده ها و رفتارهای ناپسندی که تقریبا در همه جوامع رخ می دهد متلک پرانی و مزاحمت ناموسی است که نوعی تضییع حقوق شهروندی به شمار می رود و آسیب های بی شماری از جمله رقم خوردن قتل و درگیری های فیزیکی را به همراه دارد.

متاسفانه متلک پرانی در سال های اخیر روندی تغییر یافته داشته تا جایی که برخی زنان نیز این روش ناپسند را استفاده می کنند. مزاحمت های کلامی در جامعه سبب کینه جویی هایی می شود و کدورت هایی را رقم می زند که با همین کدورت ها اغلب قتل های وحشتناک اتفاق می افتاد.

برخی افراد این رفتارها را کینه می کنند و تا انتقام نگیرند خشم شان فروکش نمی کند در حالی که قانون برای مرتکب شدن این رفتار زشت مجازات هایی در نظر گرفته است. در جامعه با توجه به اهمیتی که خانواده دارد اعضای خانواده به شدت از رفتارهای این چنینی آزار می بینند و همین رفتارهای ناپسند کلامی گاهی اوقات سبب می شود افراد خشمگین در مواجهه با این اتفاق مدیریت رفتار نداشته و مرتکب ضرب و شتم و درگیری هایی شوند که آخرش به قتل و خونریزی ختم می شود.

افرادی که خشمگین هستند و خیلی زود از کوره درمی روند و مدیریت بحران ندارند معمولا افرادی عصبی هستند که واکنش های آنی نشان می دهند و زمانی که فردی از اعضای خانواده شان مورد آزار دیگران در جامعه قرار می گیرد نمی توانند رفتار خود را کنترل کنند و باید به طرز وحشتناکی انتقام رفتارهای زشت را بگیرند.

افراد کینه جو ابتدا درگیری های فیزیکی را رقم می زنند سپس کینه حل نشده در وجودشان آن ها را به سوی قتل و آدم کشی هدایت می کند که اغلب از نظر روان شناسی ابتلا به اختلالات رفتاری هستند که تا دست به قتل نزنند آرام نمی گیرند. برخی از این افراد خشمگین کینه جو احساس قدرت می کنند و قدرت نمایی سبب ریشه ای شدن کدورت ها در آن ها می شود و با کوچک ترین آزار کلامی خشم خود را بروز می دهند در حالی که از عواقب خیلی از اتفاقات مطلع نیستند.

فرد مزاحم و افراد کینه جو هر دو درگیر اختلالات رفتاری و روانی مربوط به خود هستند که نیازمند خدمات روان پزشکی بوده است تا اختلالات شخصیت شان درمان شود. البته افراد خشمگین در توجیه رفتار انتقام جویانه خود بحث دفاع از ناموس را مطرح می کنند در حالی که این دلیل قانع کننده ای برای ارتکاب جرم یا قتل و آدم کشی نیست.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست عاشقانه زن و شوهر ایرانی عهد قاجار

ارزان‌ترین سواری داخلی؛ ۴۴۵ میلیون + جدول

تصویری از مرداب زیبای بندرانزلی در دوره قاجار

فرماندار بندر انزلی برکنار شد

فیلم/ شدت تخریب زیاد حمله بامدادی اسرائیل به محله البساطه بیروت

کاری که مهدی تارتار با تراکتوری‌ها کرد

عکس/ تفریحات لاکچری مهدی قایدی در کوه‌های آلپ

بند جنجالی در قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس

فیلم/ ورود سامانۀ بارشیِ جدید به کشور از فرداشب

عکس/ نمایی از بازار شهر رشت در دوران قاجار

عکس/ توییت لاریجانی درباره برجام جدید

ورود رئیس جمهور به پرونده علیرضا بیرانوند

نفت برنت افزایشی شد

چرا مولدسازی دارایی‌های دولت به بن بست خورده است؟

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق خانگی از ابتدای پاییز

عکس/مجید اسکندری،کسلر سریال «پایتخت» در ۵۲ سالگی

قیمت حباب سکه بزرگ شد

عکس/ جنیفر لوپز عاشق محافظش شد!

مشخصات پهپاد ایرواستار؛ پهپاد همه فن حریف اسرائیلی

هزینه اجاره خانه کم متراژ از هفت حوض تا تهرانپارس + جدول

عکس/ اولین تصاویر هانیه توسلی بعد از رفع ممنوع‌الکاری

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

پردرآمدترمدترین مشاغلی که می توان با لپ‌تاپ داشت

راهکار یک نماینده مجلس برای جبران کسری بودجه

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش می‌یابد؟

اجرای قصاص همسر معاون شهردار و همدستش

قیمت طلا به پرواز در آمد

چشم‌انداز بودجه ۱۴۰۴؛ هدفگذاری رشد اقتصادی حدود ۴درصد و تورم۳۰درصد

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است