تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴

راه حل اصلی مقابله با خشکسالی چیست؟

رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به روند افزایشی دما در کشور از صرفه‌جویی و مدیریت بهینه منابع به‌عنوان مهم‌ترین راهکار عبور از بحران کم‌آبی یاد کرد و گفت: بارورسازی ابرها راه‌حل اصلی مقابله با خشکسالی نیست

بحران خشکسالی

اقتصاد۲۴- سحر تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی اظهار کرد: فصل تابستان است و پیامد‌های تغییر اقلیم باعث شده است روند افزایش دما در کشور چشمگیر باشد.

وی ادامه داد: تابستان گرمی را پیشِ‌رو داریم، شرایط مدیریت آب در کشور بسیار بسیار حائز اهمیت است، در سال جاری آبی هم طی سال‌های گذشته کم‌آبی و کم‌بارشی قابل‌توجهی را تجربه کرده‌ایم.

وی یادآور شد: در بهار سال گذشته با بارش‌هایی که اتفاق افتاد، به مقادیر نرمال رسیدیم، اما ۵ سال متوالی کم‌بارشی داشتیم، مدیریت از اهمیت بالایی برخوردار است، به‌خصوص حوزه کشاورزی، صنعت و پس از این دو، شرب، مطمئنم با مدیریت بهینه در وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها بتوانیم این بحران را پشت‌سر بگذاریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: از مردم عزیز خواهش می‌کنیم در شرایط کنونی کشور در مصرف آب صرفه‌جویی کافی را داشته باشند.

رئیس سازمان هواشناسی درباره بارورسازی ابر‌ها گفت: این موضوع از دیرباز در کشور مطرح بوده است، قطعاً بارورسازی کار علمی و قابل اجراست، مهم این است که هدف ما از بارورسازی ابر‌ها چیست.


بیشتر بخوانید:زنان و کودکان خوزستان در صف آب با گرمای ۵۰ درجه


تاجبخش بیان کرد: با توجه به بحران شدید کشور در حوزه منابع آبی، با هدف این‌که بتوانیم منابع آبی سطحی و زیرزمینی را افزایش دهیم، بارورسازی نقش خیلی تعیین‌کننده‌ای ندارد، اما به‌صورت جزئی تا ۱۰ درصد در دنیا روند افزایش بارش‌ها دیده شده است.

وی گفت: بسیاری از کشور‌ها بارورسازی ابر‌ها را تأیید نکرده‌اند که بتواند مسئله خشکسالی را حل کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار