تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸

مرگ مغزی دختر18ساله تهرانی همزمان با جراحی بینی

سحر اسکندری 18 ساله که شاگرد اول مدرسه شان بود و تمام اوقات فراغت خود را با خواندن کتاب می‌گذراند ، با توجه به این که در رشته پزشکی قبول شده بود می خواست پرستار شود تا بتواند بیشتر به مردم خدمت کند.
8
اقتصاد24- سحر اسکندری ، دختر جوان در شرایط سختی بزرگ شده بود و هر روز رویاها و کارهایی را که قصد داشت انجام دهد در دفترش می‌نوشت و در دست نوشته‌هایش همیشه با فرشته نگهبان حرف می‌زد و حرف‌هایش را به او می‌گفت. در این میان، غضروف روی بینی او باعث شده بود نوک بینی‌اش کج شود و به همین دلیل آرزو داشت با عمل زیبایی نقص آن را رفع کند تا این که خانواده‌اش به سختی توانستند هزینه جراحی را تهیه کنند و تنها دختر خانواده را در یک قدمی رسیدن به رویایش قرار دهند.

آخرین دیدار روز ششم مرداد سحر همراه خانواده‌اش به بیمارستان مدرس تهران رفت و با خوشحالی ، لباس اتاق عمل را پوشید و با خانواده‌اش خداحافظی کرد. عقربه‌ها ساعت 11 صبح ششم مرداد را نشان می‌داد که سحر وارد اتاق عمل شد و خانواده‌اش پشت در اتاق عمل منتظر ماندند. لحظات به سختی می‌گذشت و همه چشم انتظار بودند .

پدر و مادر سحر پشت در اتاق عمل زیر لب دعا می‌خواندند تا دخترشان به سلامت از اتاق خارج شود. در ساعت 4 بعد از ظهر، پزشکان یکی پس از دیگری به اتاق عمل می رفتند و خارج می شدند و این رفت و آمدها باعث نگرانی خانواده سحر شده بود . هیچ کس جواب درستی به آن ها نمی‌داد تا این که یکی از پزشکان از اتاق خارج شد و خواست پدر و مادر سحر وارد اتاق اوشوند. پزشک جوان به پدر و مادر سحر گفت که دخترتان به داروها واکنش نشان داده است، باید امروز در بیمارستان زیر نظر باشد و فردا از بیمارستان مرخص می‌شود. سحر به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شد و 18 روز زیر نظر پزشکان بود تا این که با تمام رویاها و آرزوهایش روی تخت بیمارستان تسلیم مرگ شد و دیگر نتوانست نتیجه عمل زیبایی اش را در آینه ببیند. خانه‌ای در سکوت خانه قدیمی یک طبقه با دیوارهای آجری که روی دیوارها بنرهایی از غم و سوگواری دیده می‌شد و روی همه آن ها اسم سحر نوشته شده بود، نشان از آن داشت که خانه دختر با محبت و دلسوز خانواده اسکندری است. خانه در سکوت بود و روی صندلی اتاق دختر جوان یک پارچه سیاه کشیده شده بود.

مادر او وقتی تصاویر و تقدیرنامه‌های دخترش را روی دیوار اتاق دید، اشک روی گونه‌هایش جاری شد و زیر لب می‌گفت: دخترم را از من گرفتند. پدر سحر سعی داشت با خونسردی داغ دخترش را پشت تلخندهایش پنهان نگه ‌‍‌دارد اما وقتی درباره دخترش شروع به صحبت کرد، خیلی زود سکوت کرد و داغ از دست دادن دخترشان را در گلویش نگه داشت.

پدر سحر گفت: روز ششم مرداد دخترم به اتاق عمل رفت و هرچه منتظر ماندیم از اتاق بیرون نیامد تا این که یکی از پزشکان اعلام کرد دخترتان به داروها واکنش نشان داده و باید شب در بیمارستان بستری شود. وی افزود: شوکه شده بودیم، چون دخترم همه آزمایش های قبل از عمل جراحی را انجام داده بود و هیچ مشکلی در آزمایش ها نبود. قرار بود دخترم فردای روز عمل از بیمارستان مرخص شود اما 19 روز در بخش مراقبت‌های ویژه زیر نظر بود.

پدر این دختر جوان ادامه داد: سحر 18 سال داشت، همیشه درس می خواند و تنها سرمایه‌های من در زندگی فرزندانم هستند که یکی از آن ها را پزشکان از من گرفتند.

وی افزود: روزهایی که دخترم در بیمارستان بود، پزشکان هر روز حرف‌های جدیدی می زدند و به ما امید می‌دادند، این در حالی بود که من از چند پزشک دیگر خارج از بیمارستان درخواست کمک کردم و هرکسی دخترم را می دید تاکید می کرد که او مرگ مغزی شده و اکسیژن به مغزش نرسیده است. من آخرین بار جسد دخترم را دیدم، پزشکان حرف های دروغ زیادی به ما زدند، با این که خودم دخترم را به خاک سپردم اما هنوز منتظر معجزه هستم تا سحر از در اتاق بیرون بیاید و با همان صدای همیشگی بگوید: «سلام بابا». پدر داغدیده درباره اهدای اعضای بدن دخترش گفت: تصمیم گرفتیم اعضای بدن او را اهدا کنیم که مادر و برادرم با هم صحبت کردند و خواستند تا روز شنبه صبر کنیم شاید اتفاقی بیفتد، به همین دلیل پنج شنبه به بیمارستان رفتیم و همان روز با یکی از پزشکان جر وبحث لفظی کردم. قرار بود درباره رضایت مان برای اهدای عضو صحبت کنیم که ساعت 12:30 اعلام کردند دخترتان دیگر نفس نمی کشد و به کام مرگ فرو رفته است.

وی افزود: در وزارت بهداشت از کل مجموعه بیمارستان شکایت کردیم و یک شکایت نیز در دادسرای جرایم پزشکی ارائه دادیم. دخترم دیگر بر نمی گردد اما با این پیگیری‌‎ها می‌خواهیم خانواده دیگری داغ فرزند نبیند. داغ فرزند مادر سحر نیز گفت: قرار بود سحر روز 10 مرداد به اتاق عمل برود که پزشک دخترم با من تماس گرفت و خواست عمل جراحی را زودتر انجام دهیم که دخترم نیز پذیرفت. وی افزود: همان روز یک دختر جوان دیگر برای عمل برداشتن زگیل از کف پایش به بیمارستان آمده بود که همسن دخترم بود و گویا سحر را می شناخت و با هم به اتاق عمل رفتند.

دختر جوان از همان روز نخست به مادرش گفته بود که پزشکان سحر را کشتند، صورتش کبود شده بود و روی صورتش یک ملحفه سفید کشیده بودند. مادر دختر جوان ادامه داد: مادر آن دختر شماره تلفنم را گرفت اما هیچ وقت حرفی نزد و هر روز پیگیر حال سحر بود تا این که دخترم فوت کرد و همان روز گفت دخترش دیده که سحر از روز نخست در اتاق عمل فوت کرده و آن حرف ها برای امید واهی دادن به ما بوده است. این مادر داغدیده افزود: دخترم درس خوان بود و پزشکی قبول شد اما دوست داشت رشته پرستاری بخواند تا بعد از چهار سال بتواند به مردم خدمت کند که این اتفاق افتاد و مغز استخوان و دریچه قلبش را اهدا کردیم. هیچ یک از مسئولان پاسخ گو نبودند و حتی از بیمارستان یک پیامک تسلیت نفرستادند و پیگیر نشدند. دخترم هدف داشت و چون به سختی بزرگ شده بود، می خواست به همنوعان خودش کمک و خدمت کند اما پزشکان جان او را گرفتند، دکترها در حق دخترم کوتاهی کردند.درد بزرگی است که من مادر را می سوزاند و تا قیامت باید داغ بچه‌ام را ببینم.

وی گفت: هنوز باور نداریم که فرزندمان فوت کرده است. بنا بر این گزارش، تحقیقات در خصوص علت مرگ این دختر جوان از سوی مراجع قضایی ادامه دارد.

منبع: خراسان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تعطیلی مدارس و ادارات استان‌های کشور یکشنبه ۱۲ اسفند

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ حرکت عاشقانه سحر ولدبیگی وهمسرش در جشن سالگرد ازدواجشان

عکس/ حال و هوای ۵۲ سال پیش جاده قدیم تهران - کرج

عکس/ ژست صمیمی شهناز تهرانی در کنار عباس قادری با تیپ پلنگی

زیبایی خیره کننده جنگل‌های مازندران در یک روز برفی

عکس/ تیپ اجق وجق جواد عزتی و همسرش با کلیپس دهه ۸۰ و عینک آفتابی

عکس/ مراسم عروسی گریس کلی و شاهزاده موناکو ۶۹ سال پیش با لباس نظامی

عکس/ ژست گرم و دوستانه پوری بنایی و فلور نظری ۱۳ سال پیش

عکس/ گریم متفاوت یکتا ناصر و امین حیایی در کوکتل مولوتف

عکس/ نمایی باورنکردنی از ۶۴ سال پیش فرودگاه کرمانشاه

عکس/ احتمال حضور رونالدو در تهران قوت گرفت

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چگونه می توانم شغل مناسب پیدا کنم؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳/ دلار به کریدور هشتم بازمی‌گردد؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳/ قیمت طلا در آستانه سقوط؟

ماجرای طلاهای لاکچری ایتالیایی در بازار تهران چیست؟/ مردم گول نخورند، سودجویان به دنبال غالب کردن مصنوعات طلا‌های خارجی هستند

چرا پوشیدن جوراب به شما کمک می‌کند زودتر به خواب بروید؟

پیاده روی در پارک یا روی تردمیل، کدام بهتر است؟

کنایه عطاالله مهاجرانی به روحانیون

عکس/ پیام تبریک علی علیپور برای سرمربی پیشین پرسپولیس

تعطیلی مدارس ابتدایی اردبیل به دلیل بارش برف

سود سهام عدالت به‌زودی پرداخت می‌شود

دختر سیدحسن نصرالله هم از دست جلیلی ناراحت است

واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

فیلم/ مدیرعامل استقلال: تیم حفاظتی رونالدو گفته که به ایران نیاید

جیش الظلم مسئولیت شهادت دو نیروی بسیجی در سراوان را بر عهده گرفت

کشته شدن یکی از فرماندهان برجسته القاعده در سوریه

واکنش دبیر کل ناتو به مشاجره ترامپ و زلنسکی

شهادت دو مامور پلیس راهور در شهر ریگان + عکس

عکس/ چهره خندان همایون شجریان و علیرضا قربانی کنار هم

قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

مدارس ابتدایی گیلان تعطیل شد

فیلم/ همه جملات عجیب و غریب جواد خیابانی در دربی

عکس/ طارمی نیمکت نشین بزرگ‌ترین بازی هفته سری آ

فیلم/ جناب خان محسن کیایی رو نابود کرد

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حضرت آیت‌الله نوری همدانی

تمام مقاطع تحصیلی فیروزکوه فردا غیرحضوری شد

احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت

کنایه سنگین هاشمی‌نسب به داوری دربی

واکنش آذر منصوری به اظهارات امام جمعه قرچک

پزشکیان: با تغییر همتی هیچ مشکلی حل نمی‌شود

تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی اضافه شد

قیمت کیوی در آستانه ۲۰۰ هزار تومان

واکنش دنیامالی به غیبت در انتخابات فدراسیون فوتبال

فیلم/شباهت برنامه تازه گلزار و یکی از سکانس‌های بازیگری‌اش

دیدار تخت‌روانچی با قرقاش در ابوظبی + عکس

قانون جدید فوتبال: وقت‌تلف‌کردن دروازه‌بان = کرنر برای حریف

سککوک برنده جایزه عصر تراکنش در شاخه تامین مالی زنجیره تامین

فیلم/ تصاویر جالب از تجهیز پلیس راهور به پهپاد

پرسپولیس شاکی شد

عکس/ ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد

اینفانتینو: ترامپ از من نخواست روسیه را به جام جهانی برگردانم

فیلم‌ها تا ساعت ۲ بامداد اکران می‌شود

فیلم/ طیب‌‌نیا از دولت رفته است؛ دولت فرمانده اقتصادی ندارد

این متهم معاملات خودرو به اعدام محکوم شد

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

خبر مهم وزیر صمت درباره روند توزیع کالابرگ

تاثیر دورهمی‌های خانوادگی بر آرامش روانی

عکس/ تحقیر و تمسخر زلنسکی در شبکه‌های اجتماعی

فیلم/ ترور دو نیروی بسیجی طرح امنیت در سراوان

قیمت جدید دام زنده امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد

منیزیم در کدام مواد غذایی است؟