تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸

ادعای پمپئو درباره احتمال دیدار ترامپ با روحانی در نیویورک

وزیر امورخارجه آمریکا با تکرار این ادعا که دونالد ترامپ آماده مذاکره بدون پیش شرط با تهران است، احتمال دیدار روسای جمهور ایران و آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل را رد نکرد.
57886844
اقتصاد24- مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا با تکرار ادعای دیدار ترامپ با روحانی در گفت‌وگو با شبکه فاکس در پاسخ به سوالی درباره اقدام ایران برای استفاده از سانتریفیوژهای پیشرفته که فراتر از محدوده مورد توافق در برجام به شمار می‌آید، با تکیه بر ادعاهای بی‌اساس واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای کشورمان گفت: همان‌طور که رئیس جمهور ترامپ به وضوح گفته است، ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: ما خواهان یک ایران موفق هستیم. ما می‌خواهیم که آنها بخشی از جامعه بین‌الملل باشند اما شما نمی‌توانید این کار را با ساخت موشک‌هایی که اروپا و اسرائیل را تهدید می‌کند و همچنین ساخت سامانه‌هایی که در نهایت به سلاح هسته‌ای می‌رسد، انجام دهید.

مقامات آمریکا در حالی همچنان ادعاهای خود درباره برنامه هسته‌ای کشورمان و ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را تکرار می‌کنند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تمامی گزارشات خود از روند اجرای برجام تائید کرده است که ایران به تعهداتش عمل می‌کند اما واشنگتن با دستاویز قرار دادن این ادعای واهی و تکراری خود تلاش می‌کند تا توجیهی برای سیاست‌های خصمانه و ضد ایرانی خود بیابد.

پمپئو همچنین ابراز امیدواری کرد که "دنیا برای مقابله با این رویکرد ایران" به آمریکا بپیوندد.

وزیر امورخارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا روسای جمهور ایران و آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار خواهند کرد، گفت: دونالدترامپ ارزیابی خواهد کرد که آیا انجام چنین دیداری نتیجه‌ای مطلوب برای مردم آمریکا خواهد داشت یا نه. افرادی در ایران وجود دارند که بر این باورند چنین کاری عاقلانه است.

وی افزود: ما همچنین باید به‌طور مستقیم با مردم ایران گفت‌وگو و به آنها کمک کنیم که متوجه شوند، آمریکا اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

وزیر امورخارجه آمریکا همچنین در گفت‌وگو با شبکه ای‌بی‌سی نیوز نیز به دفاع از تصمیم دونالد ترامپ برای خروج از برجام پرداخت و مدعی شد که این توافق راه ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را هموار می‌کرد و به همین دلیل رئیس جمهور ترامپ از آن خارج شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدار روسای جمهور ایران و آمریکا در نیویورک از جوابدهی دقیق به این پرسش طفره رفت و گفت، این بستگی به ایران دارد که می‌خواهد چه تصمیمی برای مسیر پیش روی کشورش بگیرد.

پمپئو در ادامه اظهارات خصمانه خود با اشاره به اینکه ایران باید رفتارش را تغییر دهد، گفت: ماهیت انقلابی نظام ایران غیر قابل قبول است و واشنگتن می‌خواهد اطمینان یابد که تمام تلاش خود را برای متوجه کردن این مطلب به مقامات ایران به کار گرفته است.

وی درباره تاثیر تحریم‌های آمریکا علیه ایران نیز مدعی شد: پیش‌بینی می‌شود، تولید ناخالص داخلی ایران در سال جاری با ۱۲ تا ۱۴ درصد کاهش روبه‌رو شود و همین موجب می‌شود.

وزیر امورخارجه آمریکا در ادامه ادعاهای واهی و بی‌اساس خود گفت: به همین دلیل، گروه‌های مورد حمایت ایران منابع مالی کمتری در اختیار دارند و این مسئله درباره حزب‌الله قابل مشاهده است. منابع مالی آنها برای تهیه تجهیزات مورد نیازشان کمتر شده است. این رویکرد رئیس جمهور ترامپ است و از نظر من، تاکنون بسیار موفق بوده‌ایم.

به گزارش ایسنا، همچنین آمریکایی‌ها به‌طور مرتب ادعا می‌کنند که خواهان مذاکره با ایران هستند، این در حالی است که مقامات کشورمان تاکید دارند این واشنگتن بوده که میز مذاکره را ترک کرده و جمهوری اسلامی همواره آماده تعامل با جهان است.

حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان گفته است که اگر آمریکا خواهان مذاکره است ابتدا باید تحریم‌ها را لغو کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP

دستور مهم دادستانی این شهر درباره اجاره املاک

قیمت گوشی اپل + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ در شرایط جنگی چگونه از سالمندان حمایت روانی کنیم؟

سخنگوی دولت تکلیف اینترنت ملی را مشخص کرد

رهبر انقلاب: آمریکایی‌ها بدانند ملت ایران تسلیم‌شدنی نیست

هک نوبیتکس، قیمت تتر را کاهش داد

عکس/ ژست شکارچی‌های ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش با تفنگ دو لول

زیرپوست تعطیلی بازار طلا چه می‌گذرد؟

عکس/ نخستین جلسه شورای‌عالی بورس با ریاست مدنی‌زاده

تشییع پیکر شهدای حملات اخیر اسرائیل در تبریز

عکس/ چهره دیده نشده از سردار حاجی زاده در مراسم ترحیم مادر امیر موسوی

عکس/ لحظه اعطای درجه سرلشکری ۱۸ سال پیش به عزیز جعفری فرمانده پیشین سپاه

فیلم/ کشف مواد اولیه انفجاری در محدوده نواب

عکس/ کمپین مردمی و چهره‌ها برای ترک و بلاک کردن شبکه ایران اینترنشنال

اینفوگرافی/ این دارو‌ها را در کیف نجات داشته باشید

سامانه جایگزین سایت سوباشی وارد فاز عملیاتی شد

فیلم/ گروسی: شواهدی از ساخت سلاح هسته‌ای در ایران نیست

عکس/ محمد خاتمی ۷۴ سال پیش در کنار پدرش آیت‌الله خاتمی

عکس/ سرلشکر شادمانی فرمانده قرارگاه خاتم ۴۴ سال پیش در جبهه

عکس/ ژست جالب سوفیا لورن ۶۶ سال پیش در کنار بازیگر فیلم محمد رسول الله

فیلم/ اگر محمدرضاشاه زنده بود با رضا پهلوی چه می‌کرد؟

عکس/ بوسه امیرعبداللهیان بر پیشانی سردار سلیمانی

جاسوسان موساد از ٣ سال گذشته در ایران شوفر کامیون شدند

عکس/ توپخانه‌ کلات خراسان ۱۳۰ سال پیش در نزدیکی مرز ایران و روسیه

آخرین وضعیت تاسیسات هسته‌ای به روایت اسلامی

چراغ سبز ایران برای از سرگیری مذاکرات!

واریز حقوق بازنشستگان زودتر از زمان‌بندی مقرر

افزایش سهمیه برداشت کارت‌های سوخت جایگاه در تهران

عکس/ واکنش وریا غفوری به حملات اسرائیل

کاهش اندک قیمت نفت با تشدید درگیری اسرائیل و ایران

حادثه امنیتی برای نوبیتکس

فعالیت بازار سرمایه در سه روز آینده چگونه است؟

اقتصاد جنگی در راه است؛ آزمون بزرگ برای وزیر تازه‌ نفس/ از آرام‌سازی افکار عمومی تا اعطای اختیارات ویژه؛ راهکارهای اقتصاد در میدان جنگ

فیلم/ گزارش CNN از حمله اسرائیل به غیرنظامیان در تهران

بازگشت تعادل به بورس پس از حمله اسرائیل به ایران

فیلم/ اولین تصویر از پهپاد سرنگون شده اسرائیلی

آخرین جزئیات از نرخ دلار حواله در بازار تجاری

آیا قفل بازار بورس باز می‌شود؟

اینفوگرافی/ دستورالعمل ۳۰ ثانیه طلایی برای نجات دادن دیگران

مربی پرتغالی در یک قدمی بازگشت به استقلال

قوه قضاییه: فرمانده معظم کل قوا هنوز شرایط جنگی برای کشور اعلام نکردند

فیلم/ شنیده شدن صدای انفجار در تهران

فیلم/ حمله شدید شهرام همایون به وطن‌فروشان

عکس/ هم‌اکنون ترافیک هوایی جهان

عکس/ موسسه اطلاعاتی وایزمن قبل و بعد از حمله موشکی ایران

عکس/ واکنش احسان حاج صفی به حمله اسرائیل به ایران

کندی اینترنت ایران زیر سایه جنگ/ حمله اسراییل و بررسی تاثیر تنش‌های نظامی بر زیرساخت ارتباطی ایران