تاریخ انتشار: ۰۱:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸

فرشاد آقای گل در مورد علیپور چه گفت؟

آقای گل سابق پرسپولیسی‌ها از علی علیپور حمایت کرد.
5125663
اقتصاد24 - علی علیپور مهاجم پرسپولیسی ها شروع خوبی در ترکیب این تیم نداشته و با روزهای اوجش فاصله دارد.در روزهایی که هواداران پرسپولیس اصلا از عملکرد مهاجم جوان تیم شان راضی نیستند و از او انتقاد می کنند فرشاد پیوس به دفاع از علیپور پرداخته.

پیوس در این خصوص گفت: علی علیپور پسر عاقل و کم‌حاشیه‌ای است. متأهل است و زندگی آرامی دارد. من خیلی او را دوست دارم و هر کمکی از دستم بربیاید دریغ نمی‌کنم. مطمئن هستم با زدن اولین گل، علی دوباره برمی‌گردد. خود من هم همین مشکل را معمولاً داشتم اما با زدن اولین گل دوباره همان فرشاد پیوس می‌شدم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار