تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
سال گذشته صادرات به ۸.۵ میلیون تن رسید

خیز مردان آهنی برای تولید 28 میلیون تن فولاد

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: پارسال حدود ۲۵ میلیون تن فولاد تولید شد که از این میزان تولید ، ۸.۵ میلیون تن صادرشده است .
فولاد
اقتصاد 24 -رضا شهرستانی عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران با اشاره به میزان تولید فولاد در کشور، گفت: صادرات راهکاری مناسب برای رونق تولید است که برای دولت و تولیدکننده منفعت‌های زیادی دارد. صادرات را می‌توان جایگزینی مناسب برای تامین ارز دانست و اینگونه تحریم تاثیری در کشور نخواهد گذاشت.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران تصریح کرد: در سال گذشته حدود ۲۵ میلیون تن فولاد تولید کرده ایم که از این مقدار حدود ۸.۵ میلیون تن صادر شده است.

او با اشاره به برنامه تولید فولاد در سال جاری، بیان کرد: در نظر داریم امسال ۲۸ میلیون تن فولاد تولید کنیم و ۱۲ تا ۱۳ تن صادرات داشته باشم، اما با توجه به تحریم‌ها و سیاست‌های وزارت صمت برای کنترل بازار داخل این مقدار محدود شد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار