تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸

هجوم کشاورزان برای کشت گوجه‌ فرنگی

قیمت بالای گوجه فرنگی در سال گذشته باعث شد تا سطح زیر کشت این محصول در کردستان بیش از ۲ برابر شود و همه گوجه‌فرنگی کار شوند.
1355565165_DARBASTE
اقتصاد24- با توجه به افزایش تولید محصول گوجه فرنگی نسبت به سال گذشته گوجه فرنگی کاران کردستانی از فروش محصولشان راضی نیستند.

فرید سپری معاون بهبود جهاد کشاورزی می‌گوید: در سال جاری سطح زیر کشت گوجه فرنگی در استان به بیش از ۲ هزار هکتار رسیده و این در حالی است که سال گذشته در کردستان ۹۷۰ هکتار زمین کشاورزی به کاشت این محصول اختصاص یافته بود.

معاون بهبود جهاد کشاورزی در ادامه به افزایش دو برابری تولید در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: قیمت مصوب فروش هر کیلو گوجه فرنگی در سراسر کشور در جلوی درب کارخانه ۸۰۰ تومان است که با توجه به افزایش تولید و بسته بودن درب صادرات، و هزینه‌های تولید این محصول، کشاورزان از فروش محصولشان راضی نیستند.

منبع: صداوسیما
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار