تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
مدیر توسعه و تجارت سازمان منطقه آزاد قشم:

دومین محموله سیمان قشم در سال 98 صادر می شود

مدیر توسعه و تجارت سازمان منطقه آزاد قشم از صادرات 5 هزار و 200 تُن سیمان در دومین مرحله صادرات این محصول در سال جاری از جزیره قشم به مقصد سومالی خبر داد.
سیمان قشم
اقتصاد24 - هرمز امیری با اعلام خبر صادر شدن دومین محموله سیمان قشم در سال 98 گفت: این محموله توسط کشتی pink rose که از روز دوشنبه 25 شهریورماه وارد اسکله کاوه قشم شده، بارگیری می شود.
امیری افزود: طبق پیش بینی صورت گرفته مراحل بارگیری برای صادرات محصول سیمان تا روز شنبه 30 شهریورماه به طول بیانجامد.

وی گفت: کشتی pink rose این محصول صادرات محور جزیره را به مقصد اسکله KISMAYO کشور سومالی بارگیری می کند.
مدیر توسعه و تجارت سازمان منطقه آزاد قشم در پایان با بیان رویکرد منطقه آزاد قشم در افزایش صادرات کالاهای اساسی و کاهش واردات، افزود: با همت رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و با توجه به منویات مقام معظم رهبری در تحقق اقتصاد مقاومتی، توسعه کارگاه های تولیدی که محصولات باکیفیت برای ورود به بازار جهانی تولید می کنند مورد توجه جدی قرار گرفته است.

شرکت سیمان یکی از شرکت های تحت حمایت سازمان منطقه آزاد قشم است که از سال 1379 فعالیت خود را در این منطقه آغاز کرده و طی این مدت محصولات تولیدی خود را به 13 کشور آسیایی و آفریقایی از جمله عراق، امارات، کویت، مصر، تاجیکستان، ترکمنستان، عربستان، عمان، سریلانکا، هند و پاکستان صادر کرده است.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار