تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

جنجال‌های استقلال از کجا شروع شد؟

استقلال با کسب دو امتیاز از سه بازی شرایط خوبی ندارد و با این شرایط بد در دربی بازی خواهد کرد.
پیام تسلیت استقلال به مناسبت فوت سحر خدایاری
اقتصاد۲۴- در پایان فصل گذشته برای استقلال خیلی تلخ به پایان رسید و به‌نظر می‌رسید که مدیران آبی سیاست‌های متفاوتی را نسبت به گذشته اتخاذ کنند. با شروع فصل جدید اما سیاست‌های مدیران آبی تغییری نکرد و حتی بدتر شد تا شرایط آبی‌ها بعد از گذشت سه هفته از پایان لیگ تغییری نکند و آن‌ها فصل را خیلی بد آغاز کنند.

اولین قدم ناخواسته برای ایجاد تنش را مدیران استقلال برداشتند و شروع ایجاد جنجال ها از همان جا بود. جنجال برای صندلی‌ مهم‌تر و میز بزرگ‌تر اختلاف را میان هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه آغاز کرد و باشگاه را از داخل دچار فروپاشی کرد. مدیران آبی‌ اما جدا از اینکه کوچک‌ترین توجهی به مطرح شدن مشکلات‌شان در رسانه‌ها و از بین رفتن تمرکز تیم فنی‌شان کنند به کارشان ادامه دادند و راه خود را ادامه دادند. این اختلافات مانند آتش زیر خاکستر عمل کرد و تیم را از لحاظ روانی تحت فشار شدید قرار داد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار