تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۸

طعنه توئیتری ظریف به پامپئو

وزیر خارجه ایران با رد ادعای همتای آمریکایی خود مبنی بر تمایل ایران به شروع جنگ، گفت این اطرافیان رئیس‌جمهور آمریکا هستند که می‌خواهند با ایران بجنگند.
تمایل ایران به شروع جنگ
اقتصاد۲۴_  «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در طعنه‌ای توئیتری به «مایک پامپئو» همتای آمریکایی خود نوشت که گویا طرف خواستار جنگ را اشتباه گرفته است.

ظریف در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «پامپئو اشتباه متوجه شده است؛ این ایران نیست که میخواهد تا آخرین آمریکایی بجنگند. بلکه این "تیم ب" است که می‌خواهد تا آخرین آمریکایی با ایران بجنگد».

وی در ادامه تاکید کرد: «ایران هیچ تمایلی به جنگ ندارد، البته ما از مردم و کشور خود دفاع کرده و خواهیم کرد».

پامپئو در سفری منطقه‌ای به عربستان سعودی و بعد از آن امارات عربی متحده رفته، روز گذشته (پنجشنبه) مدعی شده بود کشورش همچنان به دنبال راه‌حل مسالمت‌آمیز در منطقه و ایجاد ائتلاف است و این در حالی است که ظریف به «تهدید دنیا» و «تهدید‌های خود به جنگ در منطقه» ادامه می‌دهد. (جزئیات بیشتر)

ظریف در توئیت دیگری صبح امروز با انتقاد از تلاش‌های آمریکا، عربستان سعودی و دیگر شرکای آنها برای ایجاد ائتلاف ضد ایرانی به بهانه حفاظت از امنیت منطقه، تلاش‌های ایران در این زمینه را برای آنها یادآوری کرد.

در روزهای گذشته پس از عملیات ارتش و انصارالله یمن علیه تأسیسات نفتی عربستان سعودی در مناطق «بقیق» و «خریص»، آمریکا و عربستان سعودی که در مقابله با تسلیحات یمنی‌ها ناکام مانده‌اند، ایران را عامل این ناکافی معرفی کرده‌اند. واشنگتن و ریاض مدعی هستند که ارتش یمن توان انجام چنین عملیات پیچیده‌ای را نداشته است، بنابراین این ایران بوده که این عملیات را انجام داده است.

سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز با رد این ادعا، گفت دلیل اتهام‌زنی به ایران این است که آمریکا و عربستان باور نمی‌کنند ملت یمن با دستان خالی، به چنین توانمندی‌هایی دست یافته باشند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار