تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۸

انفجار تروریستی در استان کربلا

منابع خبری در عراق از وقوع یک انفجار تروریستی در استان کربلا خبر دادند.
انفجار تروریستی در کربلا
اقتصاد۲۴_ پایگاه خبری "بغداد الیوم" دقایقی پیش در خبری فوری از انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در سیطره شماره ۵۴ استان کربلا خبر داد.

این رسانه از وجود چند قربانی در اثر این انفجار خبر داده اما نوشته که تعداد آنها و نیز جزییات حادثه هنوز مشخص نیست.

خبرگزاری سومریه نیوز عراق نیز در خبری وقوع از انفجار یک بمب محلی ساز در داخل یک مینی بوس در ورودی شهر کربلا در جاده بغداد خبر داده اما به جزییات بیشتری اشاره نکرده است.

شاهدان عینی گفتند که اعضای یک خانواده که در داخل این خودرو بسر می برند، در این انفجار جان باخته اند.

برخی شنیده های دیگر حاکی است که در این حادثه ۹ غیرنظامی جان خود را از دست داده و چهار تن دیگر زخمی شده اند.

منابع رسمی هنوز اصل حادثه و جزییاتی که رسانه ها ذکر کرده اند را تایید نکرده اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار