تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸

اقدام جالب ورزشگاه آزادی قبل از شروع دربی

بلندگوی استادیوم آزادی امروز دست به اقدامی جالب زد و از حضور بانوان در بازی‌های بعدی لیگ و جام حذفی خبر داد.
دربی
اقتصاد24- در فاصله ۳ ساعت مانده به شروع بازی استقلال برابر پرسپولیس بلندگوی استادیوم آزادی که در حال ترویج شعارهای فرهنگی بود خطاب به هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت: با توجه به اینکه قرار است در بازی‌های بعدی خانم‌ها در بازی‌های لیگ و ملی به استادیوم بیایند از شما خواهش می‌کنیم رعایت کنید و زمینه را برای حضور آنها فراهم کنید.

این خبر مهم در شرایطی در ورزشگاه آزادی منتشر شد که در حال حاضر مدت‌ها است بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها مطرح شده است و حتی در این زمینه فیفا هم هشدارهایی به فدراسیون فوتبال داده است اما ظاهرا مدیران فوتبال ایران توانسته‌اند مجوز حضور بانوان در آزادی را کسب کنند و احتمالا به همین دلیل هم بلندگوی استادیوم آزادی چنین خبری را در فاصله سه ساعت مانده به شروع دربی مخابره کرده است.

در فاصله ۳ ساعت مانده به شروع بازی استقلال برابر پرسپولیس حدود ۲۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی حضور دارند و تیم‌شان را تشویق می‌کنند.

بازی تیم‌های استقلال برابر پرسپولیس در هفته چهارم لیگ برتر از ساعت ۱۶ در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد.

منبع: ورزش سه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار